Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malutka koniczynka

FACECI UWIELBIAJĄ MALUTKIE SZCZUPLUTKIE DZIEWCZYNY!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość co za dzien:(
"nie no takie poniżej 150 cm to niech sobie żyją ale,ja takich nie lubie zresztą jak taka by wyglądała z facetem chociażby powyżej 170 cm wzrostu jak krasnal jakis takie to tylko dla tych niziołków poniżej 170cm" no moja babcia miala 150cm rowniotko,a jej maz czyli moj dziadek mial 182cm wzrostu:P teraz juz sie zdeptali ze starosci.Mama mi kiedys mowila,ze babcia jak sie wsciekla na swojego meza(bo przegral cala wyplate w karyty) to stanela sobie na taboret i trzaskala go po twarzy raz z lewej raz z prawej.hahaha musialo to komicznie wygladac:P

Gość Debussy
Wydaje mi się, że osoby, zakładające takie tematy mają jednak problem ze swoim wzrostem, jakieś kompleksy, które starają się w ten sposób leczyć.... bo przecież osoba, której nie przeszkadza jej własny wzrost i uważa, że jest idealny, i nie zazdrości niższym/wyższym od siebie, nie klasyfikuje osób i preferencji ludzi na podstawie tego jednego czynnika.. Kiedyś nie lubiłam swojego wzrostu. Mam 161 i przyjaźniłam się przez całe gimnazjum i liceum z dziewczyną, która była powyżej 170, w końcu stanęło jej na tym idealnie 'modelkowym' wzroście - 175. Obiektywnie patrząć na sytuację obie byłyśmy ładne z buzi, miałyśmy podobne rysy twarzy, duże usta, niebieskie oczy, mały nosek, obie długie blond włosy...tylko że zawsze jakoś faceci woleli ją. Zawsze tłumaczyłam to sobie tym, że ma lepszą figurę, że ma zajebiste długie nogi, śliczne wcięcie w talii, jędrny mały biust...ja wydawałam się przy niej trochę klockowata, mimo że też byłam szczupła. W końcu zakochałyśmy się obie w jednym chłopaku,typowa historia... który suma sumarum wybrał oczywiście ją, są razem do dzisiaj. Ja nienawidziłam jej wtedy, i głosiłam podobne historie, jak autorka topiku...nienawidziłam swojego wzrostu, czułam się od niej gorsza i mimo że gadałam, że wysokie baby to wieszaki, babochłopy, żyrafy...to sama chciałam być jedną z nich... Jakiś rok później,na studiach poznałam swojego obecnego męża, który zaakceptował mnie taką, jaka jestem, wyleczył z kompleksów, poczułam się "tą" dziewczyną. Taką, którą zawsze chciałam być. piękną i pożądaną...I wtedy w końcu sobie coś uświadomiłam...To, że mężczyźni zawsze do niej lgnęli nie było skutkiem tego, jak wysoka i zgrabna jest ta dziewczyna...Chodziło o jej osobowość. Naturalna, ciepła, DOBRA, wiecznie uśmiechnięta, zawsze można było na nią liczyć...Żałuję, że już jej nie znam, że nie zrozumiałam tego wcześniej, bo tajemnica nie tkwi we wzroście tylko w samoocenie. Ona akceptowała siebie i inni czuli to. Dlatego, niskie dziewczyny...Zaakceptujcie siebie, nie myślcie o wzroście jak o wyznaczniku piękna. Jesteście tak samo dobre, jak te wyższe, czy niższe....Znajcie swoją wartość i niech zazdrość was nie zaślepia. Zawsze będziemy chcieli mieć to, czego nie możemy, ale właśnie dlatego, że nie możemy tego mieć, musimy w końcu to zaakceptować... :) pozdrawiam wszystkich zakompleksionych i nie-zakompleksionych!! 🌻

poza tym te mniejsze maja wiekszy temeramet:D tak zauwazylam.A te wielkie to zwykle takie ciapy:D ale szczerze powiedziawszy na wybor partnerki/partera sklada sie wiele innych czynnikow,a nie tylko rozmiar piersi,buta,dlugosc nogi:P takze nie mozna tak uogolniac.Np.faceta moga krecic niskie laski z duzym biustem,a wybral sobie wyska z malym biustem,bo widocznie posiadala inne bardziej niezbedne dla niego cechy. wiec nie pisze ale bzdury faceci wola niskie albo wysokie,albo z dlugimi nogami albo z odstajacymi pupami,bo wyglad to nie wszystko.Zeby z kims spedzic szczesliwe zycie kazdy madry czlowiek patrzy na inne bardziej wartosciowe rzeczy.I np.z laska o dlugich nogach chetnie spedzi noc ale za zone wybierze te krotkonoga,bo jest inteligentniejsza, sympatyczniejsza itp. i oczywiscie na odwrot tez to tak dziala:D

Gość kjnn
nie lubie kurdupli nie ma sie nawet jak do takiej przytulic jak mem jej głowe na wysokości brzucha nie ma jak wyskoka(ok 175-180) zgrabna laska

Gość niziuteńkaaaa
Debussy piękna historia ale ja nie mam kompleksów z powodu mojego wzrostu, wręcz przeciwnie, bardzo jestem zadowolona że mam tylko 160 cm. Mój facet też jest niski, ma 170.

Gość fryjnbvfvvbb
a co facetow obchodzi rozum? Liczy sie wyglad.

Gość ttttyyyyyvvvv
a co facetow obchodzi rozum? Liczy sie wyglad.

no wiesz ale wyglad mozna roznie interpretowac:P Kazdy ma inny gust jesli chodzi o to jakie dziewczyny mu sie podobaja. I moze byc zgrabny i ladny karakan(jak wy to grzecznie piszecie:P),oraz laska z zajebista figura,ktora ma 175 a facjata -niewyjsciowa:P

jeden lubi barszcz z uszkami a inny pomidorową, kolejny zup w ogóle nie jada a jeszcze inny woli porządnie wrąbać golonkę z piwem co to za temat?? ile ludzi tyle zdań i upodobań :) a zakładający takie tematy z reguły są zakompleksieni i potrzebują postów potwierdzających ich zdanie, zeby lepiej sie poczuć :P

"a co facetow obchodzi rozum? Liczy sie wyglad." tych co sa wartosciowi obchodzi rowniez rozum:P

"bardzo jestem zadowolona że mam tylko 160 cm" a ja mam 161cm i moj facet ma 183cm:D moja mama miala 158cm-moj tato 182cm moja babcia miala 150cm-moj dziadek 182cm takze moje pokolenie pnie sie do gory wzrostem:) a mam kolezanke,ktora ma 180 wrostu,a jej chlopak ma uwaga...165cm:D troche smiesznie wygladaja ale swietnie sie dogaduja:) i sa ze soba piec lat juz.

Gość DZIEWCZYNA 25 :)
WITAM WAS :) JA MAM 25 LAT I 160 CM .. I WAZE 60 KG !!! HEHEH TERAZ PEWNO POSYPIĄ SIĘ TEKSTY TYPU ALE GRUBA JESTES... :) JA SIE SOBIE PODOBAM !! NOSZE ROZMIAR 38 MAM PŁASKI BRZUCH , PIĘKNĄ TWARZ I WŁOSY I DUŻO FACETÓW MNIE PODRYWA WIĘC CHYBA JEST OK . JESTEM SZCZESLIWA I CZUJE SIE SEKSI I ZDANIE INNYCH MNIE NIE INTERESUJE :)

Gość pqpqpqpqp
do co za dzien: my wartościowi co najmniej na równi stawiamy rozum i wygląd:)

Gość gość
malutka koniczynkaMam 163cm wzrostu i ważę 52kg i jestem zadowolonaFaceci uwielbiają takie dziewczyny jak ja bo przy nas czują sie męscy i opiekuńczyWielu moich kolegaów z pracy czy studiów tak twierdzi To ja Ci powiem, że nie każdy, miałam kumpla co miał 196wz i się wstydził chodzić po ulicy z dziewczyną twojego wzrostu :) zerwał znajomość, większość facetów woli wysokie kobiety z tego względu, że mają dłuższe nogi i jak ubiorą buty to wyglądają cudownie :)

Gość gość
Debussy, ale Ty także masz rację - POPIERAM! 🖐️

"my wartościowi co najmniej na równi stawiamy rozum i wygląd" wiem:) Bo sama mam takiego wartosciowego:) ale nie zawsze to co wysokie to piekne i to co niskie to brzydkie.I na odwrot.Bywa roznie.

jak i nie zawsze to co ladne to glupie i to co brzydkie to madre)i na odwrot)

Gość DZIEWCZYNA 25 :)
JA UWAŻAM , ŻE NIE NALEZY SIE PRZEJMOWAC ... !!! WAZNE JEST ABYSMY SAMI SIE CZULI DOBRZE W SWOJEJ SKORZE KAZDA ZMORA ZNAJDZIE SWOJEGO AMATORA !!!! WIEC GLOWA DO GORY :)