Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malutka koniczynka

FACECI UWIELBIAJĄ MALUTKIE SZCZUPLUTKIE DZIEWCZYNY!!!!!!!!!

Polecane posty

ulumulu dzieki:) Pocieszylas mnie. Przed ciazami mialam wieksze i dlatego tak mi sie teraz wydaje, ze mam male. Ale co tam! Nie cycki najwazniejsze:)

Gość a to ciekawe
ja mam biust 75C z przeskokiem w roznych fazach na D, jestem brutnetka mam dlugie wlosy z prosta grzywka, mam sniada karnacje, takze rozmowy na temat ktora piekniejsza nie sa obiektywne, bo kazda z nas moze sie wychwalac, a piekno to pojecie wzgledne;)

Gość pqpqpqpqp
ok, niepotrzebnie sie wcinam, ale zaciekawiło mnie dlaczego Twoim zdaniem szkoda ze wielkośc pochwy nie zależy od wagi...

Gość fvghcg
ty wyzej a co do wzrostu ma wielkosc cycków ?

Gość a to ciekawe
haha teorii zaleznosci wagi od pochwy nie slyszalam hahaha dobre

Gość kulikkkk
im wezsza w pasie tym ciasniejsza ..wiem z doswiadczenia

Gość pqpqpqpqp
nic

Gość a to ciekawe
ty wyzej przeczytaj obie moje wypowiedzi. Nic nie ma. Ale dywagacje na temat ktora ladniejsza czy malutka i chuda czy wysoka i lepiej zbudowana (nie tłusta) sa bezcelowe ;)

Gość hahahhahaha
jesteście powalone!!

Gość a to ciekawe
hahaha kulikkk co za bzdury

Gość ulumulu
kulikkk w pasie? Może im węższe biodra tym ciaśniejsza, bo wiesz, w pasie może być wąska, ale ma szerokie biodra

Gość yyyyyyyyyyyyyyyy
dlatego szkoda, ze jestem szczupła, a nie mam waskiej pochwy. Juz wiesz o co chodzi?:)

Ale wiecie co... Najwazniejsze zeby cialo bylo proporcjonalne. Bo co , ze mala i chuda jak waskie ramiona i szerokie biodra np. i do tego nogi w X :)

Gość a to ciekawe
ludzie przestancie pierdzielic jak potluczeni... co ma szerokosc bioder do wielkosci pochwy co wy w sredniowieczu zyjecie? Wielkosc pochwy zalezy od uwarunkowania genetycznego i od tego jak sie wyksztalcila, a nie od bioder tudziez obwodu w pasie :D:D:D:D:D:D

Gość a to ciekawe
Dori30 dokladnie :D:D

malutka koniczynka Mam 163cm wzrostu i ważę 52kg i jestem zadowolona Faceci uwielbiają takie dziewczyny jak ja bo przy nas czują sie męscy i opiekuńczy Wielu moich kolegaów z pracy czy studiów tak twierdzi hmmm.... ja też mam mniej więcej taki wzrost i wagę, ale nie czuje sie wcale malutka...wręcz przeciwnie. Jest bardzo wiele kobiet mniejszych i niższych ode mnie.

Gość ulumulu
No ja jestem np. taka klepsydra, więc mimo, ze mam niewielkie piersi to proporcje mam zachowane ;)

Gość a to ciekawe
ulumulu ja tez klepsydra

Gość co za dzien:(
udowodnione naukowo jest,ze np.kelnerki ze stonowanym makijarzem o duzych oczach i dzieciecych rysach twarzy dostaja wieksze napiwki.Co psycholodzy tlumacza,ze tu znajduje sie podtekst seksualny.Dziewczyna z twarza nastolatki sprawia wrazenie bardziej uleglej. ponoc:P nie wiem ile w tym prawdy ale jestem kelnerka.Mam 25lat,wygladam na siedemnascie i faktycznie napiwki sie sypia.Nawet Kilka razy zmienialam prace,bo szefowie(zwykle faceci po czterdziestce)mieli na mnie chrapke.Upokazajace:/ wiec dlugo szukalam swojego miejsca.

Gość ja maaaam
Ja mam 172 wzrostu i ważę 52 kg.. jestem szczupła dość wysoka mam małe piersi i mam to gdzies;p w sumie to dobrze sie ze sobą czuje mojemu chłopakowi tez sie podoba :) a on ma 193 wzrostu

Gość pqpqpqpqp
yyyyyyyyyyyyy to tym bardziej musisz szukac dużych... powodzenia. :) w razie czego służę:)

Gość malutka koniczynka
A ja wręcz przeciwnie czuję się wspaniale w swoim ciele i nie sobie nic do zarzucenia nie jeste zadufana w sobie tylko poprostu cieszę sie życiem...:) Przy moich kolegach którzy mają przeciętnie powyżej 180cm wzrostu jestem malutka i drobniutka zresztą nie bez powodu nazwali mnie "malutka koniczynka":) Nie twierdz eże jestem najmniejsza i najdrobniejsza ale,raczej zaliczam sie do tych szczuplutkich niż grubasów:P

Gość yyyyyyyyyyyyyyyy
a skąd ja wiem, ze jest duzy, tak od razu nie widac;)

Gość pqpqpqpqp
ja Wam powiemna koniec: o gustach sięnie dyskutuje i tym bardziej nie generalizuje w tak osobistych upodobaniach i odczuciach. Sexapil nie znajduje sie w biodrach czy piersiach tylko w oczach, ustach, zachowaniu. Ja to wiem, a kto chce sobie wiedzieć co innego to teżniech sobie to wie.

Gość pqpqpqpqp
yyyyyyyyyyyy właśnie, w tym problem... kto pyta nie błądzi:))

Gość ale bzdury opow.
To chyba jakas bzdura :O Faceci lubia dlugonogie dziewczyny! Nogi musza byc dlugie i ladne, a karakany maja krotkie kolki. Wiec chyba wam sie cos pomylilo. Przykro mi :D

malutka koniczynka to ja wręcz przeciwnie...często słyszałam, że właśnie jestem wysoka.

Gość yyyyyyyyyyyyyyyy
pqpqpqpqp jak juz się dowiem i mnie nie zadowoli to co koniec? ja tak nie potrafię.

Gość pqpqpqpqp
yyyyyyyyy Wręcz przeciwnie. Przecież napisałem powyżej o sexapilu. Ale wsyscy sie wypowiadają kategorycznie co sie komu ma podobać. Jakby zapomnieli o głowie (tzn. co jest w jej środku):)