Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kampania reklamowaa

kupiłam sukienke na impreze i kolezanka mnie wysmiala ;/

Polecane posty

Gość kampania reklamowaa

;/ nie ukrywam lubie proste rzeczy mam 24 lata i w sb mam isc na impreze 18stke dziewczyna robi to w dyskotece, wygrzebalam w vero modzie sukieneczke kolor jak w tym linku http://stylio.pl/marki/47/Vero+Moda/nude/515865 dlugosc podobna tylko na ramiaczkach i z przodu m guziczki na odpinanie... do tego kupilam dlugie kolczyki i szeroki pasek na gumce na talie. nie mam jeszcze butow i torebki pokazalam kumpeli ta sukienke i mnie wysmiala ze gdzie na dyskoteke takie cos skwitowala to tym "ty wiesz jak laski chodza na dyskoteke ubrane" ;/

Gość kampania reklamowaa
myslicie e serio nie wypada

Gość kampania reklamowaa
no to pieknie czyli klapa to impreza na 18 lat ale beda sami starsi ;/ kurdeee

Gość kampania reklamowaa
a jk bym do tego ubrla dlugie leginsy i but na obcasie??

Gość moim zdaniem jako M
nie pasuje na impreze, lepsza bylaby tunika plus legginsy :P

Gość kampania reklamowaa
tak jak opisalam: kolor jak w linku wyzej tylko sukienka jest na ramiaczkach i na guziczki odpinane z przodu;/

Gość kampania reklamowaa
no wlasnie mam mi podpowiedziala zeby ubrc do tego leginsy i jaki fajny but co myslicie

kolor nude bardzo ładny, ale to co opisujesz faktycznie nie pasuje na takową impreze.

Gość kampania reklamowaa
tylko ze ja juz nie umiem patrzec na tuniki plus leginsy ;/

Gość absolutny brak gustu
to tunika plus legginsy

Gość kampania reklamowaa
no wlasnie ja juz nie umiem patrzec na tunike plus leginsy ale zalamaliscie mnie teraz ;/ a nie mam juz kasy zeby kupic cos innego ;/

Gość kampania reklamowaa
http://www.groszki.pl/groszki/1,95942,7575783,Wiosenna_kampania_Vero_Moda___GALERIA.html to jest cos takiego tylko bardziej upiete i na cienszych ramiaczkach

dla mniekruluja legginsy a jesli kobieta ubierze lateksowe to jest moja ! :) Co do sukienki nie sluchaj kolezanki zakladaj ja:) Jesli Ci sie podoba ubierz. Kolezanka najlepiej by cie widziala w mini zakrywajacej lekko pupe Czyli taka pol naga aby kazdy facet rozbieral sie wzrokiem i myslal jak by cie wyrwac opic i przelecieec jeszcze dzis.. Kombinacja z legginasmi dobry pomysl bylby w LND to kroluje..

Gość kampania reklamowaa
sorki nie wchodzi ten link mimo entera, no wlasnie kombinuje czy leginsy by pasowały do tego

Gość kampania reklamowaa
no ja tam jade z narzeczonym wiec zaden mnie nie przeleci hehe

kolezanka cos kupila?? Moze zazdrona i wysmiala abys nie wygladala lepiej?? Masz atuty ciala aby ubrac taka sukienke ;) duze piersi ladne nogi pupe cera itp

Gość dcsfac
mimo entera? po co tam entera pchasz, kopiuj wklej- ludzie nauczcie sie wklejac linki, z leginsami i fajnymi butami bedzie to wyglAdac zajebiscie jesli to taka sukienka jak w pierwszym linku lub podobna

Gość kampania reklamowaa
no tak mam 174 duze piersi i pupe niezla chyba hehe a sukienka bardzo podobna do tej z linka

Gość lixiixixix
jasne że możesz w niej iść. Rany ale wymyślacie.. - sukienka mi się podoba, a na disco to ludzie są tak różnorodnie ubrani że niczym się nie przejmuj. Po paru dyskach stwierdziłam że chocbym się nie wiem jak dziwnie ubrała to zawsze się znajdzie ktoś kto będzie jeszcze lepszy ode mnie hehehe. TAk że wyluzuj i śmigaj na imprezkę w niej:)

Gość dcsfac
jeśli ta kiecka z takiego zwiewnego fajnego materiału to super, kolezanka ci zazdrosci chyba i dlatego tak powiedziala, boi sie ze bedziesz wygladac lepiej od nej:P

sukienka ladna..:) i czmu nie na dyskoteke? ze co ze do kolana ?? prosze cie.. na dyskoteke niektore ubieraja sie jak dziwy.. eh.. spodenki takie ze dupcie widac albo takie krotkie spodniczki i cos na stanik ledwo zakladaja.. eh.. bez sensu.. a facetom wcale sie to nie podoba leca na nie bo mysla ze sa latwe.. wiem bo z wieloma rozmawialam na te tematy :D tak ze sukienka na topie ;) nie przejmuj sie kumpela..

Gość buldozerka
a ja bym ubrala dlaczego masz wygladac jak kazda legginsy i top ubierz ja zrob ladna fryzure zalezy czy jestes chuda czy przy kosci ubierz odjazdowe szpilki wygodna torebka lekki makijarz troche bizuteri i bedzieszwygladac najlepiej wsrod tych " sztywniaczek "

Gość kampania reklamowaa
oj dziekuje wam kochani naprawde pocieszyliscie mnie tak jest z bardzo zwiewnego materialu ubralam do niej leginsy i przymierzylam buty na obcasie i jakos to wyglada fajnie. no wlasnie nie jestem z tych krotkie kiecki spodenki plus stanik ;/ a gruba nie jestem ale tak jak napisalam mam duzy biust dlugie nogi jestem chuda w tali ale szroka w biodrach ehhh hehe zastanawiam sie jak sie uczesac do takiego stroju

Gość kampania reklamowaa
witam was ponownie mam pytanko odnosnie tej sukienki czy rajstopy kabaretki by pasowały?? bo ma byc 36 stopni upraze sie w leginsach ;/

Gość toyota, mazda
tylko nie kabaretki , plissssssssssssssss

Gość kampania reklamowaa
hmm to koronkowe leginsy?? bo w takich sie usmaze gladkich ;/ a czemu nie kabaretki z malenkimi oczkami drobnymi

Gość kampania reklamowaa
uuup