Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Bombel_1985

Mam dzis paskudny dzien ..

Polecane posty

od rana wszystko psuje , nic mi nie wychodzi , wszystko mnie drazni i jestem jakas ..placzliwa :/ napilam sie ziol na uspokojenie , ale widac , chyba kielicha potrzebuje bo jakos wcale nie pomoglo..wiec..kto sie napije ze mna ???

Gość ajt
mam dzis to samo!!! mam nadzieje ze jutro bedzie lepiej :)

Gość w dupie
spie na golasa a wy?

Gość dziś wyjątkowo lepiej
Czy mimo to mogę dołączyć z lampką wina ?

Gość ty ale jajajaja
ja podbijam z mocnym piwkiem a sama już nie mam płaczliwości 90% to hormony że też nas tak świat zaprogramował:/

ok ok ja rozumiem wszystko ..gdyby to bylo przed okresem , albo w trakcie..ale mi sie wczoraj skonczyl a tu taka lipa ... to na zdrowie !!!

Gość ja berety
czas ten paskudowaty dzień zakończyc i udać się w krainę błogiego niebytu snem odwiecznym zwaną :) dobranoc trollusie, podszywusie i kanapeczki z plasterkiem czegoś tam posypane cebulom ❤️

jeszcze dzisiaj szafe rozwalilam..a w sumie calkiem nowa , ma moze z rok ( z Ikea :/) wiadomo ... przestawic ja chcialam i strzelilo ..wiory polecialy i mam po zawodach..juz dawno takiego pecha nie mialam ... pije piwko , jak nie pomoze uciekam w kimono ...

Gość lowmitenderrr
bombel mozesz nie straszyc stopka? wygladasz jak figura woskowa :o

Dzieki, Bombel! Golasowanie odpada,choć marzy się choćby w pojedynkę.... Ja berety,śpij słodko,aaaaaaaa,aaaaaa,aaaaaa To była kołysanka ,w razie wątpliwości. Dolewka i zdrówko !

booohoooo !!! a co ..figur woskowych sie boisz ??? przykro mi ze nie ejstem twoim idealem kobiety , przykro mi ze nie ma w tym zdjeciu wiecej zycia , prykro mi , ze cie przesptraszylam , czy teraz mam isc sie powiesic ??

Cofnęłam się i doczytałam,wspólne spanie na golasa z Tobą Bąbel zdecydowanie niewskazane,też jestem r.ż. Nie mam odwagi na czarny nick,tym bardziej podziwiam,ze odważyłaś się pokazać zdjęcie.Niegrzeczność to standard Kafe,nie bierz do siebie. Chlup !

zauwazylam :) nie biore niczego do siebie , sa rozne gusta , najwazniejsze , ze podonam sie temu jedynemu :) a moje zdjecie to tak nie w 100% ja, bo ja na codzien ma rozwe wlosy a to foto jest w peruce :P z kazdym lykiem mam lepszy humor ale..za nidlugo trzeba uciekac spac , rano do pracy.. jeszcze tydzien i miesaic wolnego !!! :)

Po kolei... Wolnego zazdroszczę! Włosy rozwe ,próbuję rozszyfrować-różowe? A ja z każdym łykiem czuję się coraz gorzej,bo się kończy. Jedyny pożytek-szybciej odejdę od Kafę. ;)

Nie mam puszki,było niewiele ponad lampkę wina i jakoś wyschło.Na pewno od upału ! Jak nastrój,poprawił się,czy nie pytać ?

Kto późno przychodzi,sam sobie szkodzi :P Działało przed chwilą,teraz faktycznie nie

juz dziala , ale teraz do wyboru do koloru :) to co ..pijemy dalej ? ja zaczynam 3 piwo , humor bdb , az mi sie spac odechcialo:) tylko kto za mnie jutro wstanie do pracy ??

brzydula , ja dnia nie moge wytrzymac.. podziwiam cie.. 2 tygonie ?? masakra moze ty w ciazy jestes? :P

Gość ksztalcik
jatez mam zly dzien pije browara ;-D

Gość ksztalcik
Bombel_1985 jakie piwko pijesz

Gość ksztalcik
Eno a za moje powodzenie, to tu nikt nie pije?