Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość uupppppppppppppp

majac studia wyzsze kilka lat doswiadczenia

Polecane posty

Gość uupppppppppppppp

w zawodzie ale nie mjac pracy od prawie 3 lat podjelibyscie sie pracy fizycznej np przy pakowaniu odziezy na umowe zlecenie?

Gość uuppppppppppppp

Gość to zalezy jaka masz
sytuacje. Jesli wogole nie masz kasy to pewnie, zadna praca nie hanbi. Natomiast moze powinnas sie zastanowic dlaczego nie znajdujesz pracy. Czy to jest kwestia miejsca zamieszkania (moze warto pomyslec o wyjezdzie do wiekszego miasta) czy moze w twoim zawodzie trdno jest o prace (w tym wypadku moze trzeba pomyslec o przekwalifikowaniu sie). Ja bym wziela taka prace fizyczna na kilka miesiecy (4 max.) pomysl tez ze bedziesz miala zo wytlumaczenia dziure w cv - co pani robila...

Gość dobry zwyczaj nie pożyczaj
teraz każdy ma studia wyższe ja np mam stanowisko urzędnicze a i tak w soboty zapierdzielam fizycznie w ogrodnictwie

Gość nickonicko2010
może to byc dla ciebie dyskomfort psychiczny ale jeżeli nie ma innych ofert to trzeba brać to co jest:) ... http://tnij.org/fajneubrania

Gość Karo*
Ja uważam,że żadna praca nie hańbi. Lepiej pracować niż siedzieć w domu. Już podczas studiowania pracowałam/dorabiałam sobie pracując fizycznie. Zaraz po studiach gdy nie miałam pracy a trafiła się jakaś okazja to pracowałam :-)

Gość a jakie studia ze tak ciezko?