Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Znudzonaaa.

Samotność w piątek wieczór.

Polecane posty

Szukam przyjaciólki do pogaduchów i kto tam wie, na co jeszcze może nam przyjść ochota!:P urzekło mnie Twoich kilka słów o sobie :D

Nie:D:D Jest w tym duzo prawdy :) Ale! Jak bym miała za każdym razem chodzic do innego lekarza i mu tłumaczyć co mi jet ;)no to proszę cię!:P Wole "rutynowca"przynajmniej wie co i jak ,a że mu sie czasami nie chcę leczyc mnie tak jak ja lubie :P no cóź ...:O

Wronko, jest sporo racji w tym co robisz. :) Wygoda....., ale to do rutyny jednak prowadzi, i pewnego zubożenia terapii!;)

A co do samoleczenia,... hmm, też można, ale jeżeli są dostępni specjaliści, to nalezy korzystac raczej z ich pomocy, a chociazby konsultować to znimi co jakiś czas!:))

Wiesz,że z czasem wszystko sie nudzi :)?Newet jeżeli zminy nastepują po sobie dość czesto ,to bedziemy tesknic za stabilnością :)

Akurat Ci zaproponuję!:PP Zeby mnie kto do skarbowego,podkablował, że porad udzielam bez zarejestrownej firmy doradczej!:)

Czarna Wrona Wiesz,że z czasem wszystko sie nudzi ?Newet jeżeli zminy nastepują po sobie dość czesto ,to bedziemy tesknic za stabilnością I tutaj się z Toba też zgadzam:)

Dlaczego ?:D Ja lubie doświadczonych konsultantów :) Jak już bym miała sie do takowego wybrać ,to wolała bym aby wiedział co i jak ,nie była bym dobrą nauczycielka ,szybko tracę cierpliwość :)

Moim zdaniem również doświadczeni konsultanci są najlepsi. Tak mi moje własne doświadczenie podpowiada :P Idę się ogarnąć, czas najwyższy :classic_cool:

Wronko,..terapeta z doświadzeniem w lot wyczuwa u pacjenta miejsca szczególnie podatne na manualne leczenie.:)