Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Znudzonaaa.

Samotność w piątek wieczór.

Polecane posty

eh tam , nie ma co czekać do 22giej obiecuję , że nikt Cię nei zawiesi ani dożywotnio , ani w ogóle ale właściwie już powiedziałeś więcej niż chciałeś, przez uniwersum :P do miłęgo🖐️;)

No dobra, to opowiem...:) Było....... nieziemsko.:P Chwilami sprawdzałem, czy jeszcze na ziemi jesteśmy, bo tak coś się zdawało, że się unosimy, wyżej, wyżej i wyżej...;) I się obudziłem.:O :) ))))))))))))))))))))))

🖐️ a ja coś zasnąć strasznie nie mogłam , przez jednego barana , co nie chciał przeskoczyć;) właściwie to lwa nie barana;) na razie słoneczka brak czekam na Twój fascynujący sen:)

Hej:) Nie było fascynujących snów.:O Były takie zwykłe, głupawe jakieś, dzidzie poubierane, pozapinane pod szyję, w kurtkach, jednym słowem żadna rewelka.:P Mam pomysł na fascynujące sny, pewniak!:) Musielibysmy jednak to razem przećwiczyć, bliziutkoooo, żeby sny były te same. W razie niepowodzenia możemy powtarzać do skutku. Najpewniejszym sposobem na porządne i fascynujące sny są ćwiczenie ( w zespołach), w dniu poprzednim, a najlepiej wieczorem, żeby na świeżo jak najwięcej zapamietanych sytuacji sie przysniło. (Po kilku ćwiczeniach sny juz nie bedą potrzebne.;) )

no no proszę, proszę ! do czego to się facet nie posunie, by kobietę zaciągnąć za włosy do jaskini :classic_cool:

pewnie już sobie smacznie śpisz:) za mną kolejny mało ciekawy dzień:) ciekawe kiedy w końcu znowu zacznie się coś u mnie dziać,,,,,,,, dobranoc👄

Gość Dla Setttuni
😘:)

Gość Dla Setttuni
🌻*:)

Gość Dla Setttuni
🌻🌻😘:)

co się porobiło z tym forum?:D pomarańczo kim kolwiek jestś to dzięki:)

Gość i gównoooo
:D

Oooo,:).. rzeczywiście nie do pojęcia, ale skoro tak piszesz, to wierzę, że pracujesz.:) Ale teraz kasiory będziesz miała, szok!?:P Napisz jakie pierwsze wrażenia masz?:)

Gość setunia\
nie wiem jeszcze ile zarobie kasiory:P na razie ok jest wdrażam się:classic_cool:

Siemanko :) Settt, jak kasiorka, duzo juz zarobiłas?? Nie moge doczekać, bo liczę, że może załapię na opijanie pierwszej mamony w nowej pracy.:) A po takich gruntownych manewrach, wszystko może się zdarzyć, i na to liczę jeszcze bardziej!?:P Myślę, że z.....tydzień czasu by trzeba zarezerwowac???

N Ty materialisto!:P pieniądze to nei wszystko:P;) poza tym nie płacą co tydzień tylko raz w miesiącu;) więc jeszcze sobie na wypłate poczekam;)

Hej:) Ja wiem, że pieniądze to nie wszystko, dlatego bardziej cieszę sie na to co ewentualnie może nastąpić później, jak już te pieniąchy stracimy na głupoty, na drinki i na takie tam rózności!:P A że nie płacą co tydzień, to też dobrze, bo będzie ich więcej.;) Wróciłem do domu dopiero co....mokro, wietrznie, i nie za ciepło. Ale cieplej niz było rankiem, kiedy snieg popadywał. Za ciepło jeszcze nie jest, i zdało by się coś "cieplutkiego".. dla podratowania zdrowia, żeby grypska jakiego nie złapać.;) I wcale nie myslę o drinku ani herbatce z cytryną!! Nooo, drineczek do do tego "cieplutkigo czegoś" też by mógł byc, nawet na pewno by mógł!;) ))))))))))))))))))

no witam nocną porą, już nie piątek a sobota! wiem dokładnie co miałeś na myśli pisząc o tej rozgrzewce ale mi ostatnio jakoś to w ogóle nie w głowie:/ wpadła dziś dom mnie rodzinka, więc wieczór upłynął przy trunkach rozgrzewających wysokoprocentowych , ja piwko piłam i pije jeszcze:P musiałam pozajmować się trochę swoją chrześnicą :) na początku średnio sie ucieszyłam na wieść o tym , że wpadają dziś ale teraz to się cieszę , że są:)

hej:) Fatalnie! Jeżeli "TO" , całkiem Ci nie jest w głowie, to znak, że się starzejesz.:O W te pędy rozglądaj się za jakimś gustownym moherowym berecikiem, może jakie barchanowe majtochy też by sie zdały, żeby dupsko w kościele nie zmarzło, i już!:P A nagłe polubienie najazdów rodzinki też świadczy o tym samym.;) Ja zwariuję:(!

Gość zas noooooo
Nieznudzony nie masz czego zalowac:P