Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Znudzonaaa.

Samotność w piątek wieczór.

Polecane posty

Może wróci, ale to i kilka lat może potrwać!:O A inna,..no cóż, może i inna, ale by się chciało tamtą......, bo była miła i otwarta. Bez fałszu określała warunki,..zresztą wiesz...

...Ja tam nie wiem,.. właściwie obrzydło mi wszystko.:O Idę do wyrka, bo jakis zdepnięty jestem.🖐️

widac N trafiles na jakas femme fatale! bylo podchodzic do tego z dystansem :o

..coś mi się widzi, że wszystkie są "femme fatale":O I gdyby nie pewne, hmmm..... konkretne możliwości wspólnych przeżyć, to chyba lepiej by było bez onych na świecie!?

alefaceci tezlepsi nei sa wiec i ja ich ostatnio zaczelam maksymalnie olewac bo przypoina sie im o mnie za pozno:)

..pewnie masz rację,...jak zwykle zresztą. Ale z takim jak nasze podejściem, świat jest jednak mniej atrakcyjny, niestety.:O I ciekawe, jak będziemy dalej żyć, tzn jaka będzie jakość tego zycia??:)

A co to jest??,... bo jakies niewyraźne...:) ..i dlaczego taki reżim stosujesz?? Jeżeli ta z "pomidorem" (w Twojej stopce) to Ty, to spoko, możesz sie opychać bez obaw.:P

to był podwójny hamburger !!!!!!! na wielkim talerzu on leżał, więc był naprawdę big!!!!!!!!! to w stopce to nie pomidor tylko pomarancza! ale to i tak dobrze skojarzyłeś bo jeden mi napisał , że to cebula :D

:)... omatuchno!!! hamburger???! Ale spoko, możesz sobie pozwalać na takie i jeszcze większe. Wnioskując z fotki, uważam, że możesz i to często (hamburgery;) ), nie grozi Ci puszystość, na pewno....;) A w ogóle, to jestem pod wrażeniem.....!!!:) Że mądra, to wiedziałem dawno, ale że ładna to dopiero teraz.... Noooo, miła też...:P

N oj nie moge se pozwalac bo bym wtedy na pewno przytyla nie jadam z natury takiego smieciowego zarcia ale czasami jem, tak po prostu zeby bylo smiesznie i jak ja to cale cjadlam , to nawet moj przyszly szwagier skomentowal, ze co jak co ale nie spodziewal sie po mnei, ze to zjem za jednym razem:D:D wiec jakos tak jestem z siebie poniekad dumna, hahah no i nie przesadzaj z ta ladna to tylko profil:P widac ten lepszy;) a tak w ogole to dopiero znalazlam temat bo dzis wrocilamn ze slaska i nei mialam u siebie tego tematu:)

:)....ano mam weekendzik. ..ale co to za weekendzik, jeżeli dziunia mi się TYLKO śniła.:) I żeby chociaż taka ładna jak K,..ale gdzie tam...., nawet w połowie nie była taka !;) Zimno, ponuro, ale na duchu nie upadam - może będzie dobry dzień? 🌻:)