Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość AlinaaA

CZY ODPUŚĆIĆ ZAJĘTEGO???????

Polecane posty

Gość Ala ta od zawsze....
forum zamilkło ! ale w mojej głowie jest tez taka pustka....ze masakra nic sie nie zmieniło w moim zyciu ani madrzejsza ani głupsza. ale to nie czas na załamywanie sie

Dajcie juz spokoj mykam z Kafe;) i zaczne zzyc po swojemu bez waszych rad i komentarzy ale i tak was pozdrawiam:)

Witam wszystkich:) nie wiem czy jeszcze tu ktos zaglada! ale powiem wam ze zakonczylam ta "farsę" w koncu "wolna" i szczesliwa! zerooooo kontaktu:) pozdrawiam

Gość AlinaaaAaAaAaa
wiec jest marzec..i co?? przegrałam !!!

Gość kot.13
w życiu raz się wygrywa , raz się przegrywa. Wazne jest to, czy przegrana czegoś nauczyła - czegos , co jest dobre.

Gość AlinaaaAaAaA
tak kocie nauczyła,,, nigdy w "takie coś sie nie bawic" :)

a można wiedzieć dlaczego???taka przestroga na przyszłość? co się po tylu miesiącach zmieniło,on odpuścił czy Ty? jeżeli można prosić o jakąś dłuższą wypowiedź :-) dziękuję z góry

Gość AlinaaaAaAaAaa
czesc Zosiu nie wiem czy jescze tu zajrzysz ale napisze pytasz czemu tak wyszło bo cos wygasło z jego strony oczywiscie bo ja go nadal kocham mie ma iskier jak na poczatku ale jednak z mojej str cos zostalo...on ma to gdzies zmienil sie itd juz dawno sie psulo itd teraz mie mamy kontaktu juz jakos zyje !!!

zaglądam często,szukam...odpowiedzi i porad?z Twojej odpowiedzi wnioskuję,że to On odszedł,przestał zabiegać itd.? ja jestem byłam w podobnej sytuacji,i gdybym mogła cofnąć czas to nigdy bym tego nie zrobiła ale nie mam takiej władzy.odeszłam nie dlatego że nie kocham tylko dla tego że już patrzeć na siebie nie mogłam ;/ teraz proszę los o szansę bym mogła jakoś to naprawić.proszę siebie żebym sobie wybaczyła.dziś wiem że dałam się omotać ale nie tłumaczy mnie to w żaden sposób.człowiek uczy się na błędach a ja się uczę żyć od nowa,żyć normalnie i wiem że łatwo nie będzie ale swojego szczęścia nie chcę budować tak wielkim kosztem innej osoby :-( pozdr

Gość AlinaaaAaAaA
masz racje ,tylko ciezko życ ze swiezymi ranami gdy to wszystko jest jeszcze takie swieze,wiuesz ze nic nie bedzie ale jednak jakas tam ostatnia nadziea umiera ostatnia no bo jak mozna zapo mniec tyle faJNYCH MIESIECY Z DNIA NA DZIEN!! wiem ,ze juz np: nie chce wiecej nic jakas tam odrobine honoru i godnosci trzeba zachowac a miano panny na boku w razie "nudy" bo na ogol tak jest przestało mnie bawic!

Gość spokojnie można zapomnieć
i te fajne miesiące i całe fajne lata, każdy kurwiarz który się z Wami zadaje zapomina bez problemu o żonie to naprawdę nic trudnego

Gość marrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
nie wrzucajcie wszystkich do jednego wora...;p

oczywiście, że odpuścić, zresztą jak widać już to się stało przykro mi, że cierpisz z tego powodu, ale niestety mozna było to przewidzieć, zycie takie jest. Facet, ktory zdradza swoją zone, moze równie dobrze zrobic to Tobie skoro nie mial skrupułów oszukiwać swoją rodzinę. Przeciez są rozwody, ale prawda jest taka, ze taki pan nigdy nie odejdzie mu mu tak wygodnie!!! Odchodzą tylko jak znajdą kogoś na zastępostwo

Gość idnorujęcyników
ODPUŚĆ. CHCIAŁABYŚ ŻEBY TOBIE JAKAŚ PANNA ODBIERAŁA FACETA???

Gość Nikt By nie chciał
zeby jakas baba zabrała faceta ale zycie nie jest albo czarne albo białe ma swoje odcienie szarości nigdy nikt nie bd wiedział co by było gdyby znalazł się w danej sytuacji...

Gość zaproponowałam kochance męża
kawę - skończyło się na kilku drinkach uwolniła mnie od niego, był wstrętny, tyranizował rodzinę, wymuszał seks, a nie dbał o higienę, po alkoholu durny się robił nie umiałam odejść, bo dzieci, bo inne sprawy ale gdy dowiedziałam się o zdradzie, to zareagowałam błyskawicznie, kochankę na świadka podałam, on był na tyle głupi, że próbował ją zastraszyć, pobił przegrał w sądzie na całej linii odzyskałam spokój, odżyłam, rozwinęłam skrzydła, nawet ponownie wyszłam za mąż i życie mi się ułożyło drogie kochanki nie odpuszczajcie tym żonatym, trzymajcie się ich kurczowo, powiadamiajcie o swojej miłości żony, dzięki temu będziecie mogły żyć z tymi cudownymi mężami, a żony będą mogły odnaleźć szczęście w życiu, prawdziwe

Gość zaproponowałam...
czas wyjść z domu, na pierwszą lekcję nie zdążysz, ale coś wymyślisz, bo masz fantazję

Gość wiesz moze i masz racje w tym
co piszesz ale ie kazdy jest złym facetem ktorym był np Twoj maz czasem sa normalni faceci ktorzy mieli chwilę zapomnieia lepiej odpuscic czas pokaze i obedrze fałszywe uczucia ze złudzeń!!! niech beda szczesliwi tylkko ze bez Twojego" udziału...

Gość AlinaaaAaAaAaa
mowisz o sobie:?:P_