Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość AlinaaA

CZY ODPUŚĆIĆ ZAJĘTEGO???????

Polecane posty

Gość jaakakaj
Znacie się 3 miesiące, tak przynajmniej wcześniej pisałaś, a Ty już chcesz wymagać od niego żeby zostawił swoją żonę? Nie za wcześnie?

Gość AlinaaA
prawie 4,5 miesiaca ale znamy sie od marca w sumie! no nie wiem postawie postawie te ultimatum predzej czy pozniej:)

Gość hrabianko pieprzysz głupoty
Mam jedno pytanie skąd wy wiecie, że jak facet zdradził swoją żonę z inną a potem jest z tą, z którą zdradzał to skąd wy wiecie, że potem ją także zdradzi? Ludzie posłuchajcie siebie, nikt nie może wiedzieć niczego na pewno a wy się zapieracie i trzymacie swojej wersji strasznie uparcie. Przypuszczam dlaczego, przypuszczam, że jak typowe polskie kobiety nie możecie znieść, że komuś się coś układa, w ten czy w inny sposób. Widzę, że drugiemu człowiekowi jego szczęście go boli.

Gość do Alinki i Hrabianki
Twoje zycie Twoja sprawa - jest taka zasada w zyciu ze jesli czynisz zło ono do Ciebie wroci ... Twoja fascynacja nim minie -zostanie szara rzeczywistosc - i kłopoty .....a skad wiem ze zdradzi skoro raz zdradził ? HRABIANKO podaj mi chociaz jeden konkretny przykład ze facet ktory rzucił zonę dla innej jest potem wierny tej drugiej .Ja nie znam takiego przykladu -natomiast znam wiele takich ze jak zdradzał to ZAWSZE GO DO TEGO CIAGNĄC BEDZIE I WCZESNIEJ CZY POZNIEJ ZDRADZI TĘ KOLEJNĄ KOBIETĘ ALBO KTOS JEST MONOGAMICZNY ALBO NIE JEST

Gość AlinaaA
Tylko,boje sie ze on wybierze swoja rodzine;/:(

Gość myślisz się tak
myślę, że dziewczyny nie tylko boli szczęście tego nowego związku, co raczej boli nieszczęście porzucenia, bo zwykle kogoś takiego znamy lub mamy w rodzinie, kto wcale nie zasłużył na takie potraktowanie ale zgadzam się z Tobą, że można być szczęśliwym w nowym związku, im mniejsze problemy z sumieniem i mniejszy krytycyzm co do własnych zachowań, to spokojnie można po kopnięciu kogoś w przeszłości układać szczęśliwe życie ze świezynką

Gość do Alinki
kobieto , uciekaj od niego jak najszybciej .Nie wolno oddzielac uczuc od rozumu .Pchasz sie w kłopoty .Mowisz ze on cię kocha ? bzdura - miłośc to odpowiedzialność - a to człowiek nieodpowiedzialny i egoista - mysli tylko o sobie .Nie bedziesz Ty bedzie inna .Gdyby Cię NAPRAWDE kochał najpierw uporzadkowałby swoje sprawy tak aby byc wolnym człowiekiem a nie narazałby Cię na kłopoty .

Znam, siebie. Nie zdradził mnie, nie przypuszczam, żeby to zrobił (aczkolwiek oczywiście pewności nie mam). Dlaczego? W ich związku nie układało się od samego początku, powiedział to on, jego rodzina i ona i jej rodzina, nie mam powodu nie wierzyć. U nas jest inaczej, widzę to w nim, jesteśmy ze soba już ileś lat a on cały czas tak samo na mnie patrzy i tak samo do mnie mówi.

Gość ble ble ble ble ble ble
okadziło całkiem mnie może zdradzać może pić ja bez niego nie chcę żyć z inną było zawsze źle dlatego wybrał tylko mnie

Ja nie wiem skąd wy możecie przypuszczać, że wiecie lepiej ode mnie co się dzieje w moim zyciu ????

Gość jaakakaj
Ja znam jedną jedyną parę, której się to udało. Facet miał żonę, zostawił ją dla kochanki. Alae to była prawdziwa miłość i jest nią do tej pory mimo upływu kilku lat. Mają dziecko i są naprawdę szczęśliwi. Jak się na nich patrzy to aż się zazdrości im tej miłości.

no więc właśnie takie historie też się zdarzają, pewnie częstsze są takie kiedy facet nie odchodzi od żony ale też się zdarzają

Gość AlinaaA
trzeba płynąć z prądem co ma byc to bedzie!!

Gość Alinkooooo wreszcie dobrze
gadasz: trzeba plynąć z prądem. TAK JAK KAŻDE GÓWNO !!!!!!!!!

Gość biala jak wino
On był zajęty,ja miałam męża.Spotkaliśmi się banalnie bo w pracy.Najpierw przjaźń,potem przszła miłość,długo potem seks.Jesteśmy razem,on zostawił żone ja męża.Mieszkamy razem,w przszłym roku zamieżamy wybudować nasz własny dom.Jesteśm szczęśliwi i szanujemy siebie wzajemnie takimi jakimi jesteśm a gd jest szacunek miłość też zawsze będzie.

Powiem tak, moje zdanie, życzę szczęścia wszystkim "nowym" parom ale sama jestem raczej przeciwna, nie twierdzę, że brak miłości, że na pewno znowu zdradzi itd. nie wiem tego ale jednak jakoś to do mnie nie przemawia.

Gość AlinaaA
buhahaha do postu powyzej pierdolenie za przeproszeniem Kazdy ma prawo do szczescia:)

Też uważam, że każdy ma prawo do szczęścia tylko nie z każdym można być szczęśliwym.

Gość taaaaaaa, każdy ma prawo
ale przede wszystkim każdy mysli o swojej dupie, prawda? Ty Alino podepczesz wszystkich, byle by tylko twój kochaś zostawił rodzinę. Ot, podła suka z ciebie.

a dlaczego masz odpuścić, gdyby był rzeczywiście zajęty, to by się na twoją dupę nie połaszczył jest jedno ale, jak myśli kutasem, to pożegluje dalej

Gość Alina gdyby On chciał to już
dawno byłby z Tobą

Gość mandaryyyyyyynkaaaaaa
No oczywiście. Każdy ma prawo do szczęścia. Chuj że rozbijeesz kpomuś rodzinę, zabierzesz komuś ojca bo królewna się zakochała i będzie ultimatum stawiała. Albo ona albo ta druga. Faceci zdradzają tak było od zawsze. Nie mówię, że kobiety nie, ale facet przeważnie myśli kutasem. A jedna czy druga daje się nabierać na jego czułe słówka. Szmata z Ciebie nikt więcej w temacie. JAk nie jesteś w stanie zrozumieć co robisz innej osobie, jaką krzywdę wyrządasz jego żonie i dziecku.

Gość AlinaaA
ja robie krzywde??? VChyba on ja sam robi jak by miał zdradzac to i tak by zdradził ajk nie ze mna to z inna:>?!!1

NO a Ty oczywiście bez winy jesteś. Sama mówisz że jak nie z Tobą to z kimś innym. To ja tu nie widzę miłości z jego strony do Ciebie. W tej chwili Ty przyczyniasz się do rozpadu jego związku i to Ty właśnie dziecku ojca chcesz odebrać stawiając swoje popieprzone ultimatum.

Gość AlinaaA
a CZY POSTAWIŁAM TE ULTIMATUM?????

Gość AlinaaA
i TAK BEDE MU DAWAŁA. bO RŻNIE, AŻ DUPA FURCZY. bO JAK MU NIE DAM, TO DAM KOMU INNEMU. a TRUDNO O TAKIEGO, CO JAK RŻNIE TO DUPA FURCZY. a ON ZNAJDZIE INNĄ I JEJ DUPA ZAFURCZY. a MOJA PRZECIEŻ TEŻ MA PRAWO FURCZEĆ!! i NIECH FURCZY

Gość AlinaaA\Aa
SŁOMA z butów wychodzi zeby nicka krasc hahah zal mi Cie kretynko:P

Gość AlinaaA\Aa
Znajdź sobie żajetego, to pogadamy jak równa z równą. Bo jak nie rozwalasz czyjegoś zwiazku to co ty możesz wiedzieć o furczeniu WSIARO. Ja żem jest NOWOmodna i SLOME chowam w głowie. A nie w butach

Miałaś kurwo postawić te swoje zajebane ultimatum. Ale wiesz co? Nawet jakbyś to zrobiła to jestem przekonana żeby wybrał żonę. Ciebie ma tylko do ruchania, ewentualnie chwilowe zauroczenie, nic więcej. Dla takich szmat nie rozbija się związku ha i tyle Ci powiem.

Gość AlinaaA\Aa
Chuja wiesz :) na przekór bede w Tym tkwic a Ten sie smieje kto sie smieje ostatni moja droga hahaha