Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość AlinaaA

CZY ODPUŚĆIĆ ZAJĘTEGO???????

Polecane posty

Gość AlinaaaAaAaA
Nie ma takiej, kurwa siły, która by mnie w pionie postawiła.

Gość a po cholerę ci pion?
przyjmij swoją ulubioną pozycję na pieska i zaraz będzie przy tobie twój cudzy mąż

Gość ewa66
W pionie staniesz wtedy,gdy na drzwiach swojego domu będzie napis TU MIESZKA SZMATA KTÓRA DAJE DUPY i ktoś powinien ogolić ci łeb na łyso jak to kiedyś robili

Gość ewa66
Ja mam zamiar tak zrobić i obyś ty nią nie była

Gość ewo 66 ok!
ona jest szmatą, ale zrozum, to Twój mąż Cię zdradził, to Twój mąż wolał jej duupę, ciipkę czy też paszczu i jeżeli już chcesz zareagować siłowo, to chyba po pysku powinien dostać Twój mąż, a nie ona jej spluniesz pod nogi i powiesz: won kuurwo z mojego domu! gdy ruszysz gówno, gówno poleci na Policję, po cóż Ci sprawa że ogoliłaś jakąś szmatę, gdy nastrzelasz po pysku swoją domową szmatę - czyli męża - też Ci ulży i on raczej na Policję nie poleci

Gość singielka przed 30
odpowiadam: nie odpuszczać zajętego, brać w całości i informować żony i mężów, że żyją w trójkątach trzeba trochę oczyścić ten śmierdzący światek zdrad

Gość ewa66
Nie poniżę się to tylko złe emocje w mojej głowie.A mąż dupy jej nie rusżzał chociaż wolałabym aby zdradził niż zakochał się.Ta szmata wie jak rozegrać to z facetem po 40 .Z każdego związku wywalali ją faceci i mając36 lat wróciła co mamusi zdzieckiem i jedną walizką.Teraz potrzebna kasa na wygodne życie więc znalazła sobie beczkę bez dna.Ja nie bronię męża ale wiem ,że oddaliłam się od męża zajęta córką niepełnosprawną.Jednak wiem ,że możemy mieć szansę na dobry związek jednak ona nie odpuszcza,dzwoni ,kręci się bo żal jej kasy którą chciałaby mieć tylko zastanawiam się czy córeczkę też by wzięła razem z nim.Jezu a to była moja koleżanka,której się zwierzyłam.

Gość ewa66
Dla tego uważam,że takie kobiety to szmaty bo z buciorami wchodzą w cudze życie znając sytuację.Zazdrościła mi wszystkiego no chyba oprócz córeczki,aż sięgnęła po męża.Czy ktoś napisze że ma nie odpuszczać?Czekam na mądrale,które mi napiszą,że jestem sobie winna bo dziesięć lat walczę aby córa chodziła,że po 22 latach małżeństwa ona ma prawo aby to rozpieprzyć.Aha,mąż jakoś nie chciał podziału majątku więc żle mu chyba nie jest.Ale się wygadałam!Pierwszy raz przed obcymi a może przed przyjaciółmi...

Gość ewa66
Przepraszam za błędy ,muszę pisać mniej emocjonalnie ha ha

Gość Krystyna 30
Napisałaś, że utrzymują kontakt, a to nie skończy się dla Ciebie dobrze. Rana będzie ropiała i niszczyła Ciebie. Zbieraj dowody, zdjęcia, listy, zbieraj dowody na zdradę i sama wnieś sprawę o rozwód z orzeczeniem winy i o podział majątku. TAK- napiszę TO, ODDAJ JEJ GO - oddaj jej tego śmiecia, nawet jeżeli go jeszcze kochasz, ale zabezpiecz siebie, bo TO TY WYCHOWUJESZ CHORĄ CÓRKĘ Twój mąż na problemy przyjął bardziej mu odpowiadającą taktykę - przyjaciółkę. Może właśnie ten pozew będzie jakimś wstrząsem, który go obudzi, jeżeli tak - uratujecie małżeństwo, jeżeli nie, będziesz układała swoje życie od nowa i DASZ SOBIE RADĘ, sama doskonale wiesz, że zawsze dawałaś sobie radę, czyż nie? czy Twój mąż wspierał Cię, gdy dopadały Cię zwątpienia? czy mogłaś liczyć na niego w tych najgorszych chwilach? Myślę, że zawsze liczyłaś tylko na siebie, ba! może dlatego masz wyrzuty sumienia, że pozwoliłaś mu odsunąć się od rodziny, zwolniłaś go w jakiś sposób z poczucia obowiązku z dbania o rodzinę. Gdybam, ale nie życzę Ci źle.

Gość ewa66
Wiem o tym Krystyno i masz rację.Myślisz,że nie miotam się co rano?Ale ja nie mam siły na szarpanie ,chociaż teraz szarpię się sama.Tak chcę wierzyć że to koniec,że niby nic z nią go nie łączyło...Chcę pamiętać dobre lata bo było ich więcej...Chcę wierzyć w to co mówi!Jestem naiwna ,ale zależy mi na nim bo jest dobrym człowiekiem mimo że mnie skrzywdził.Mogłabym go ogołocić i żyć i tak w dostatku ale czy o to mi chodzi?Zresztą każdy dzień może przynieść coś nowego,dobrego albo złego i dojrzałam już aby myśleć o rozstaniu ale łudzę się jeszcze że nie kłamie.No i czekam aż jakaś pinda napisze żeby nie odpuszczać żonatemu facetowi i brać wszystko co zapragną te pindy.......

Gość ewa66
dlaczego nikt już nic nie pisze? Czy trafiłam z tym,że ta Alina to pinda mojego męża?

Gość mandaryyyyyyynkaaaaaa
Ewa ta sytuacja pasuje pewnie do wielu z nas. Ja też właśnie przeżywam coś podobnego

Gość Ala ta od zawsze....
znów ktoś mi sie podszywa pod nicka:!!! nie nie jestem pinda Twojego męża wiec luz! słuchaj czas uczy nas pogody ! jesli go kochasz to powalcz o swojego męża ale o zaufaniu juz nie ma mowy wtedy1 sama tkwie w sytuacji bez sensu i nie umiem znalezc zadnego rozwiazania sensownego jedni nazwa mnie dziwka inni szmata ale ja poprostu walcze o cos waznego i szczerego i tyle!!!! wiem ze nie buduje sie krzywdy na czyimś nieszczęściu ale takie niestety jest zycie myslisz, ze ja nie mam wyrzutów? tez je mam wierz mi

nie buduje sie szczescia na czyims nieszczesciu* sorry za błędy!:)

i ktoś powinien ogolić ci łeb na łyso jak to kiedyś robili Popieram po trzykroć:) Jak można być tak wredną S**ą mało jest wolnych facetów?

przestan pierdolic sama jak sie zakochasz zmienisz zdanie !!! punkt wideznia zalezy od punktu siedzenia!!!!:P

Gość alusiu dziecinko
ty walczysz o coś ważnego i szczerego? A dla kogo to ważne? A co jest szczere? Nie widzisz kłamstwa i obłudy w tym co piszesz? Szczere? Oparte na zdradzie i to ma być szczere?

dla mnie jest szczere bo moje uczuciaa sa szczere!

Gość alunia dziwuniajestes
jestes łajzą i głupią gęsią i mam nadzieję ,że kiedyś życie ci odpłaci

Gość alusiu dziecinko
bierzesz udział w kłamstwie. Więc skoro to kłamstwo, więc nie jest szczere. A twoje uczucia tez nie są szczere, bo chcesz źle dla kogoś innego, żeby tobie było dobrze. Szczere? Uważasz, że jesteś szczera, znaczy wiesz, że jesteś złym człowiekiem.

zycie nikogo nie rozpieszcza:(

Gość alu ja ci szczerze
bardzo szczerze zyczę by kiedyś spotkało cię dokładnie to samo co dzięki tobie dziś jest udziałem innej kobiety. Byś czuła ty i twoje dzieci dokładnie to co czują kobiety, których mężowie po wielu latach małzenstwa mają kochanki By twoje dzieci płakały i całe lata leczyły się psychiatrycznie, korzystaly z pomocy psychologa bo trauma związana z nową miłością taty odcisnęła takie piętno na psychice porzuconej rodziny, że latami nie mogą dojsc do równowagi psychicznej. Szalej z kochankiem dalej, ale życzę ci byś dostała od życia wszystko to co teraz innym

nie przesadzaj proszę Cię!

Gość Swiat Ci sie zawali moja kocha
na jak on Ci powie Wybacz ale jednak kocham swoja zone a Ty sie poczujesz jak bys w pysk dostała i Tyle Ci z tej milosci zostanie hehe!!!

Gość Ja bym wprost
TAKIEJ przypomin do końca życia, gdybym taką miał w rodzinie. I jej dzieci na pewno by się o tym dowiedziały, że matka jest szmatą.

Gość zawsze w rodzinie znajdzie się
taka "dobra" dusza, w mojej też ciotka opowiedziała dzieciom brata, jak to ich mamusia rozwaliła pierwsze małżeństwo ich ojca, że mają rodzeństwo kilka lat starsze, ale nie znają go, bo ich matka zabroniła ojcu kontaktowania się z tamtymi dziećmi przy okazji powiedziała też, że babcia spotyka się potajemnie z tamtymi wnukami, chryja była na całą rodzinę i niesmak straszny, żona brata obraziła się na całą rodzinę, ale dziewczyny okazały się dojrzalsze niż matka, nawet doprowadziły do spotkania z wcześniejszym rodzeństwem

rózne sytuację ! ale nikt nie mówił,że bedzie łatwo ! Tu czas pokaze co dalej bedzie Nie ja 1 nie ostatnia!

Gość idealne nie jest ale mogę tak
o tobie pisać i nie mam zamiaru przepraszać, rozwiodłam się bo mój związek nie miał sensu, od lat żyliśmy obok siebie, ale nie miałam kochanka, mój drugi mąż nie zgodził się na taką rolę, gdy go poznałam to poinformowałam o papierowym małżeństwie i wcale to jego zdaniem nie tłumaczyło by kurewstwa, przyspieszyło to mój rozwód

ODPUŚCIĆ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ABSOLUTNIE NIE BRAĆ SIĘ ZA ZAJĘTEGO. NIGDY. TO ZAWSZE BĘDZIE POMYŁKA.