Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Krwawa_Merry

Papierosy!

Polecane posty

Nie rozumiem podejścia facetów do fajek :O Oni to mogą palić, ile chcą, a dziewczyny to już nie. Co jest grane, ja się pytam? Przykład: Nie palę nałogowo, dwie fajki na miesiąc, powiedzmy "okazyjnie" (ciekawe kiedy zmieni się to w uzależnienie :P), dzisiaj naszła mnie ochota, więc wzięłam. Zauważył to brat i zrobił dziwną minę, próbował mi fajkę zabrać, kazał mi się tego oduczyć, a sam pali paczkę dziennie :O poczułam się głupio! Moja koleżanka: Pali podobnie jak ja, dwie fajki na miesiąc, dwa, jej facet paczka na pół tygodnia i miał do niej pretensje, że ma przestać palić. Ja nie jestem w żadnym związku, jestem wolna, lubię czasami zapalić, to mnie odpręża a jak słyszę komentarze "oducz się tego", itd to czuję się dziwnie :O przecież jeśli już mam ochotę, to palę w miejscach do tego przeznaczonych. Dwie fajki na miesiąc-dwa? a co to jest?! Nawet jakbym paliła paczkę dziennie, co komu do tego?! Co innego gdybym była w związku i mój partner by nie palił - mogłabym wtedy przestać, ale nie mam nikogo :O Faceci, czemu wam tak to przeszkadza? Mój brat zaczął palić w wieku 15 lat (Ma teraz 25) i na moje pytanie ironiczne "a ty kiedy zacząłeś palić?) odpowiedział, że on to co innego, bo jest facetem :O

Co Ty gadasz :p Jestem dziewczyną i palę.- mój facet raczej nie :)

Piszę, jak to wygląda w moim przypadku i doprowadza mnie to do szału! Czuję się tak, że to dlatego, iż jestem dziewczyną, nie wypada mi palić! To jakiś absurd :O Mam być taką cichą, nieśmiałą cnotką, co "tego nie, tego nie" bo nie wypada? Jestem osobą o silnym charakterze, dobrą, asertywną, co z tego, że na spotkaniu ze znajomymi lubię sobie wypić piwo przy rozmowie czy zapalić papierosa? Mam dopiero 18 lat, ale i tak uważam to za niesprawiedliwe.

Gość ...niecierpliwa...
Bo niektórzy faceci chcą udowodnić dziewczynom, że faceci mogą więcej, a dokładniej .... wolno im więcej!

No chyba mnie szlag trafi :O Dosłownie mi się głupio zrobiło po uwadze brata! Mam tylko nadzieję, że rodzicom nie powie :D niby powiedział, że nie, ale kto go tam wie :P moi wiedzą tylko o paru papierosach "z ciekawości" :D Tylko mój instruktor z prawa jazdy nic do tego nie ma, sam mnie częstował nawet i jakoś nie robił uwag, ja nie wiem.

Przejmujesz się, zamiast iść do kiosku, kupić sobie szlugi jak człowiek, zapalić i juz. ;]

Taki charakter, nerwus i przejmujący się człowiek :D Nie wiem jak ty, jak ja słyszę "masz się tego oduczyć", to mi ciśnienie skacze i mam ochotę do kłótni.

Gość osiemnastka z Lublina
też to znam ;) na szczęście moje koleżenanki są dość neutralne jeśli chodzi o fajki ale faceci kręcą nosami (i ci palący i i którzy tego nie robią ) i też palę z moim instruktorem z jazdy :D pff to moje życie

Gość Męska esencja prawdy
Powód jest prosty - bo wy kobietki jesteście niczym innym jak inkubatorami dla naszych dzieci. To od was i waszego zdrowia zależy, czy urodzicie nam silnego chłopaka, czy też cherlawe gówno przesiadujące całe dnie na kafeterii. My możemy palić ile wlezie i nie wpływa to na zdrowie dziecka... ... a teraz won do łóżek inkubatorki -pora się rozmnożyć :classic_cool:

Fajnie, że macie podobnie ;) Moje koleżanki wszystkie palą, czy to nałogowo, czy okazyjnie, tak jak ja, więc z nimi nie ma problemu. Jedna to nawet zaciąga się jak smok i ciągle jej fajek brakuje :P. Ja tam lubię sobie z kimś usiąść, pogadać i zapalić papierosa przy tym. Każdy robi co chce, a niektórzy kręcą nosem. I dzisiaj mi było naprawdę dziwnie, że dostałam taki "ochrzan" :D no ale to od brata, więc :P

Gość bez ogródek...
Do .... Męska esencja prawdy Nawet nie wiesz, jak się mylisz, sądząc, że zdrowie przyszłego dziecka zależy wyłącznie osd kobiety!!!