Makaron ..... 32 Napisano 1 godzinę temu Znowu bloker Zdążyłem odczytać Magi, więc napiszę tylko, że w twoich snach wygrają Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2257 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, Makaron ..... napisał: Znowu bloker Zdążyłem odczytać Magi, więc napiszę tylko, że w twoich snach wygrają Właśnie zaczynam sie modlić i wygrają bo bog wysłu...e osoby niewierzący bardziej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Makaron ..... 32 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) 2 minuty temu, Onaaaa napisał: Właśnie zaczynam sie modlić i wygrają bo bog wysłu...e osoby niewierzący bardziej Jasne, a w tej bajce Magi i Makaron grali w piłke więc obudź się i czekaj na wygraną Widmo i moją Edytowano 1 godzinę temu przez Makaron ..... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2257 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, Makaron ..... napisał: Jasne, a w tej bajce Magi i Makaron grali w piłke więc obudź się i czekaj na wygraną Widmo i moją Czekaj do konca bajki z tobą bym wygrała w piłkę dzieciaku 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Makaron ..... 32 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) 3 minuty temu, Onaaaa napisał: Czekaj do konca bajki z tobą bym wygrała w piłkę dzieciaku Nie ma chyba sensu znowu dzieciaku osz Ty gówniaro Gram lepiej niż Ronaldo Edytowano 1 godzinę temu przez Makaron ..... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2257 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, Makaron ..... napisał: Nie ma chyba sensu znowu dzieciaku osz Ty gówniaro Gram lepiej niż Ronaldo Tak I powinieneś być zadowolony bo ci odejmuję lat Ronaldo już w domu jest i odpadł Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Makaron ..... 32 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) 4 minuty temu, Onaaaa napisał: Tak I powinieneś być zadowolony bo ci odejmuję lat Ronaldo już w domu jest i odpadł Miło, ale mam z tego powodu kupić Ci twoje ulubione lody ? no nie wiem Właśnie, odpadł, dlatego ja wszedłem do gry Edytowano 1 godzinę temu przez Makaron ..... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2257 Napisano 55 minut temu 5 minut temu, Makaron ..... napisał: Miło, ale mam z tego powodu kupić Ci twoje ulubione lody ? no nie wiem Właśnie, odpadł, dlatego ja wszedłem do gry Poproszę czekoladowe Nawet bym na ciebie postawiła ze strzelisz bo napewno dużo by płacili Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Makaron ..... 32 Napisano 50 minut temu (edytowany) 6 minut temu, Onaaaa napisał: Poproszę czekoladowe Nawet bym na ciebie postawiła ze strzelisz bo napewno dużo by płacili Moje ulubione Spoko, na typa spod ciemniej gwiazdy warto ciekawość i tajemnica idą w parze Edytowano 49 minut temu przez Makaron ..... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2257 Napisano 24 minuty temu 23 minuty temu, Makaron ..... napisał: Moje ulubione Spoko, na typa spod ciemniej gwiazdy warto ciekawość i tajemnica idą w parze Takie mocno czekoladowe najlepsze Potem kawowe i śmietankowe. Warto żeby kase wygrać chociaż pewnie bym przegrała Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Makaron ..... 32 Napisano 15 minut temu 7 minut temu, Onaaaa napisał: Takie mocno czekoladowe najlepsze Potem kawowe i śmietankowe. Warto żeby kase wygrać chociaż pewnie bym przegrała Właśnie takie a na kawowe i śmietankowe posypka czekoladowa. Ja już wygrałem kiedyś dużą sumę, więc rozumiem optymistka może przegrać, ale nie musi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2257 Napisano 9 minut temu 4 minuty temu, Makaron ..... napisał: Właśnie takie a na kawowe i śmietankowe posypka czekoladowa. Ja już wygrałem kiedyś dużą sumę, więc rozumiem optymistka może przegrać, ale nie musi Żadnej posypki ani polewy bo ja nie dzieciak smerf Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Makaron ..... 32 Napisano 5 minut temu 4 minuty temu, Onaaaa napisał: Żadnej posypki ani polewy bo ja nie dzieciak smerf Dobrze gówniaro smerfetko, więc obejrzyj bajkę do końca sama Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2257 Napisano 1 minutę temu 3 minuty temu, Makaron ..... napisał: Dobrze gówniaro smerfetko, więc obejrzyj bajkę do końca sama Obejrzę z Matim Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach