Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jaki ja mam biust

kalkulator biustu mówi mi że mój rozmiar nie istnieje!! help!! 71,5cm

Polecane posty

Gość jaki ja mam biust

71,5 cm pod biustem 88 cm na biuscie co to może byc??

Gość jaki ja mam biust
http://www.atlastravel.nazwa.pl/mariska/index2.html o to ten. (nie wiem czemu taki dziwny link) ja mam 65 E?! a jak wpisuje w allegro to wyskakuje 75C inni mówią 70B już nic nie kumam :((( a wszystkie staniki które mam są za ciasne, biust się wylewa bokiem (mimo że nie jest taki wielki) stanik odstaje i widać sutki jestem załamana :((

Gość jaki ja mam biust
doedukowałam się że jak mam 71 cm pod biustem to powinnam zaniżyć i nosić 60 albo 65 :)

Gość danonka:)
może powinnaś spróbowa jakiś inny krój stanika. MI tez wyszedł tu jakis dziwny rozmiar, 65i haha, nie wiem gdzie bym miala taki kupic! chyba, na zamówienie szyc. Poki co nosze 70D i jestem zadowolona, nigdzie sie nie wylewa i dobrze trzyma

Gość klaudyna80.
zapraszam na super stronke www.intymnosc.pl/aff/7733 na pewno znajdziesz cos dla siebie :)

Gość 56h7trny
kupic mozesz w duzej ilosci sklepow internetowych,poszukac tez na allegro. tez myslalam ze nosze dobrze dobrany stanik,ale jak raz przymierzylam 75ff to zobaczylam roznice

danonka jesli jest napisane, ze masz 65i, to nie jest to dziwny rozmiar, tylko ty nosisz za male staniki! fuj :O tylko sie krzywdzisz, ale rob tak dalej. :P nikomu konkurencji nie robisz cyckami w za małym staniku.

Gość jaki ja mam biust
ale że aż E ?! widziałam jedną laską co biust E http://www.maxmodels.pl/galerie/1/8/0/54180/87078.jpg nawet zmieniła na 75 D to ja jakim cudem mogę mieć E ? ja chudzinka jestem a biust mam nawet spory ale nie aż tak obfity, co prawda bez stanika wisi mi, ostatnio kupowałam kostium - majtki S i stanik XL (42) myslalam że bedzie za duży ale o dziwo był oki. jeszcze niedawno jak podałam tu moje wymiary to mi radzono 65 AA :o jestem totalnie w kropce a chcialam kupic stanior na allegro

Gość 56h7trny
to dlatego ze u nas i w wielu innych krajach dziwnie i błędnie przyjeto ze sa 4 rozmiary biustu A - małe B - wieksze C - duże i niby najlepsze (jedyne sluszne 75c:D) D - wielkie cycki z silikonami (i nie tylko) Ale na szczescie treaz dzieki lobby biusciastych i angielskim firmom (już też polskim) mozemy sie dowiedziec ze produkuje sie staniki w baaaardzo szerokiej rozmiarowce, ja mam 75 ff a moj biust jest bardzo przecietny ot taki troszke wiekszy od mieszczacego sie w dłoni

Gość jestem zszokowana
Normalnie kupuję stanik 75 B, a wg kalkulatora mam 70E ??? szok Pod biustem mam 80, w piersiach 93.

Gość tak się zastanawiam ile
Ja też jestem w szoku! Normalnie noszę 70 B, a w kalkulatorze wyszło mi 65 D! Nie mam wcale aż takiego wielkiego tzytza...