Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Mamą być

Czy znacie już płeć swojego maluszka? :)

Polecane posty

Witam! :) Jestem w 13 tyg. ciąży i zaczęłam się zastanawiać nad płcią dziecka :P Czy któreś z przyszłych Mam znały ją w 14 tyg.? Czy później? :P Wiem, że to zależy od ułożenia itd :P Ale mnie korci okropnie! :) Pozdrawiam

Gość ja w 1 ciąży
bardzo późno. Tuż przed porodem. Teraz jestem na początku ciąży i wszyscy mi wróżą bliźnięta. Teść nawet miał sen ze będzie miał wnusia i wnusie :)

Gość Mariolkaaaa
ja jestem w 11 i wiem napewno ze ebdzie chlopiec:D

Kochane, ja czytałam, że najwcześniej w 16 tyg :P Ale czy w to można wierzyć :D Ja też mam przeczucie, że chłopiec. Ale ponoć troszkę zbrzydłam hehe :P A to na dziewczynkę :D Już sama nie wiem ;p

Gość ciezarowkowa
a w 15 tc sie dowiedzialam ze chlopak

to ze urodze synka dowiedzialam sie w 15 tyg i bylo naprawde super widac, wszyscy z rodziny nie mieli watpliwosci :) o tym ze druga bedzie corcia dowiedzialam sie w 13 tygodniu za kazdym razem sie sprawdzilo :)

Gość akrylik
ja wiedzialam od razu, ze bedzie chlopak i sie sprawdzilo... ale nie wiem po czym to poznalam

Gość ciezarowkaa25
mi w 14 tyg się tak ładnie pokazał że bez wątpienia to chłopak - potem się potwierdzało już tylko

No to ładnie, bo ja za tydzień mam wizytę i chciałabym, żeby podjęła próbę sprawdzenia płci :D Tak już bym chciała wiedzieć! :P