Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kaaaaaaaaaaaaaaasiaaaa

Wkurzył mnie !!!!! Sesja rozbierana...co o tym sądzicie >??????

Polecane posty

Moj facet mnie wkurzyl!Dodalam fotki na facebooka z plazy.Ja w bikini,siedze na reczniku,opalam sie...Ten mnie zjechal,ze mam usunac,ze co ja pusta jestem,ze inni mnie ogladaja,ze jak zdzira .... Ok,pomyslalam,ze moze ma racje...Ale ten pokazal mi link z wp,gdzie jest napisane,ze aniolki Napieralskiego sie rozebraly ... Ja na to,ze co za zdziry,ze pokazaly cycki za kase,ze sie nie szanuja,a on do mnie,ze wcale nic zlego nie robia,ze jak dostaly duzo $,to nie dziwi sie,ze tez by poszedl...Aha,ja w bikini to zle,widza mnie tylko znajomi,ale to zle...One gole,widzi ich caly kraj za 12 zl,to juz ok ... no wkurzyl mnie

no tak.. ale on nie kocha tych aniołków tylko ciebie... i o ciebie jest zazdrosny TO CHYBA DOBRZE ? CZYŻ NIE ?

Gość hehehe typowe
podwójna moralnosc :) znam faceta ktory przelizal sie z laska na wieczorze kawalerskim i nie widzial w tym nic zlego, a jak jego zona pare lat pozniej calowala sie z kolega z pracy to chcial sie rozwodzic :D moj byly nie pozwalal mi zebym spotykala sie z kolegami,a sam pisal sobie z dziwkami z sexfotki. moge tak wymieniac bez konca :)

Ech :( Denerwuje mnie,to ze ze mnie robi nie wiadomo kogo,a pochwala rozbierane sesje ... gdzie dla mnie to puszczalstwo :/