Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nadamadr

Wszyscy nieszczęśliwie zakochani - łączmy się:)

Polecane posty

Gość to ja też dołączę...
jako nieszczęśliwie zakochana:( Tęsknię za nim strasznie...może kiedyś uda mi się wyleczyć z tego uczucia. Chcę zacząć normalnie żyć, chcę zapomnieć!!! Tylko jak mam to zrobić ? Zerwałam kontakt, starałam się tak organizować życie żeby nie mieć wolnego czasu na rozmyślanie i rozpamiętywanie a jednak...nie daję rady! Kocham Cię ❤️ choć wiem, że nie powinnam...😭

Gość nadamadr
Czasami właśnie tylko na to zasługują...:) Aby zmieszać ich z błotem:)

Gość nadamadr
A Ty po prostu nie myśl o nim... wypłacz się w rękaw przyjaciółce i zacznij nowe życie:) Zrób się na bóstwo.. wybierz się na imprezkę... na zakupy - to naprawdę pomaga:)

Gość gaamoń
CZAS! ;P tylko to leczy ;d

Gość nadamadr
tak, to prawda - czas jest lekarstwem na wszystko:) ale w takich chwilach mamy wrażenie że stanął w miejscu:P

Gość gaamoń
niebieskooki- bądź z kimś innym szczęsliwy- to zawsze działa ;p

Gość nadamadr
niebieskooki-blondas ... więc opowiedz nam o niej...:)

Gość gaamoń
w sumie racja ale czasem też dobrze tak stanąć w miejscu i popatrzeć i przemyśleć wszystko z dystansem;)

Gość nadamadr
ja akurat nie chciałam myśleć... Miałam wrażenie że czas stanął w miejscu a świat się zawalił... Na szczęście mam to już za sobą:D

Gość gaamoń
ja uważam że to tak nie ma "mam za sobą" zawsze to jest...mniej lub bardziej częściej czy nie , ale jest...w sumie to tak jakby nas formuje...nasze życie i charakter;p to cos rodzaju blizn- kazda jakoś na tobie jest i jest częścią ciebie. kiedyś ktoś znany powiedział że kocie łapki u kobiety (zmarszczki przy oczach) są piekne im więcej tym więcej orgazmów, tym wiecej się uśmiechala....tak samo jest z....sercem/umyslem...piękniejsze to co wiele przeszlo:)

Gość nadamadr
Wiesz... na dnie serca to jeszcze gdzieś zostało a ta 'blizna' zostaje rozdrapana za każdym razem kiedy go zobaczę... ale nabrałam do tego dystansu... Wtedy przypominam sobie co on mi zrobił i kupuję czekoladę truskawkową:)

gaamoń - Niby mam spróbować, ale to nie będzie za uczciwe z mojej strony. Bo chodziłoby tylko o seks, ewentualnie przyjaźń. I o to, żeby budzić się choć troszkę mniej wkurwionym. Ale na pewno byłoby zdrowsze... Trochę mam dylemat. :o Posmęcę jeszcze do końca miesiąca i podejmę decyzję, nie wcześniej.

Gość gaamoń
a jak już taki temat i niebieskooki który sie wydaje..spoko kolesiem, to co myślicie o tym jak dziewczyna chce kolejny raz spróbować z byłym? była z nim spory czas, było fajnie, potem to ona zerwala ale w sumie "za porozumieniem stron" caly czas są sobie..dość bliscy kolejny raz próbowali do siebie wrucić ale ona..."uciekła" przed zobowiązaniami a teraz znów chce....chyba bardzo chce. co o tym myślicie, czy warto czy to powazne....

Gość nadamadr
Myślę, że nabrała do tego wszystkiego dystansu i przekonała się jak wygląda życie bez tego chłopaka... Zdała sobie sprawę z tego wszystkiego i przekonała się co do swoich uczuć... Szczera (ale naprawdę szczera) rozmowa może wiele wyjaśnić i rozwiać wszelkie wątpliwości:)

Gość gaamoń
i ma sie tak po porstu zapytać czy nie spróbowali by jeszcze raz? nie ośmieszy sie? a jak ona nadal nie jest pewna czy robi dobrze...znaczy czuje do niego cos bardzo wyjątkowego ale boi się angażowania...życia

Dzięki gaamoń, no staram się... I na Twoje pytanie odpowiedziałbym, że warto. Jeśli chce się jednej osoby bardziej, niż innych, to źle byłoby zrezygnować przez dumę czy żal.

Gość nadamadr
ale przecież wszystko da się wyjaśnić:) Rozmowa, rozmowa i jeszcze raz rozmowa... przecież jeśli oboje coś do siebie czują to razem powinni posiedzieć przy lampce czerwonego wina i porozmawiać o swoich obawach, uczuciach a przede wszystkim o tym co było kiedyś...

Gość gaamoń
kurcze może faktycznie powinnam spróbować jeszcze raz w końcu kto nie ryzykuje nie żyje, najwyżej odpowie że nie...:) a kolegami może będziemy nadal jak caly czas nimi jesteśmy:)

Gość nadamadr
no tak:) Jestem zdania że lepiej żałować że się coś zrobiło niż żałować że miało się szansę i nie ruszyło się tyłeczka:)

Gość co za desperatka

Gość peacelove69
mam problem bo mam 16 lat a rodzice zabronili mi spotykac sie z chłopakiem moze to błache ale go naprawde kocham. a teraz przez reszte wakacje bede miec areszt domowy ;/

Gość gaamoń
coś w tym jest...wczoraj sie widzielimśmy i mialam zamiar pogadać ale wyszlo jak zawsze- pękłam ;p następnym razem- jutro chyba:)

Gość nadamadr
jeśli już porozmawiasz z nim to daj znać:):)

Gość gaamoń
ok ;p ciekawe tylko kiedy to będzie, ale czuje że bez butelki wina lub kilku drinków sie nie odbędzie ;p

Gość nadamadr
Więc posiedźcie tak spokojnie przy lampce wina... i rozmowa sama przyjdzie:)

Gość nadamadr
niebieskooki-blondas.... przecież lampka wina im nie zaszkodzi:)

Gość gaamoń
na trzeźwo....no nie wiem czy dałabym rade;p

Ale na trzeźwo zawsze znaczy więcej. Nie znoszę pijących ludzi, którzy jeszcze czegoś ode mnie chcą. A jeśli masz się pokazać z tej dobrej strony - pokaż klasę ;) Winem można to później oblać, czemu nie :P