Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość joanananaa

Ladne zyczenia slubne - znacie?

Polecane posty

Gość joanananaa

Chce wyslac kolezance kartke z zyczeniami na nowa droge zycia. Przegladalam troche rozne strony, ale znalazlam same wierszyki w stylu: " Szczescia zdrowia, pomyslnosci, na weselu duzo gosci i w jedzeniu malo osci, srata tata" Wolalabym cos ladnego i eleganckiego. Moga byc zyczenia proza.

Gość jessssssii
Ten mnie po prostu powalil na kolana: Pierdzi koza pierdzi z dupy się jej kurzy niech nam państwo młodzi żyją jak najdłużej Nie wiem czy ktokolwiek skladal takie zyczenia mlodej parze.

Gość joanananaa
Ten byl wlasnie z linku powyzej :) Jak sie wkurze to sama cos napisze, ale jak. Moze jakas sentencja o milosci a potem dopisze kto sklada zyczenia.

Gość ja daję takie
Jeśli w szukaniu Bożej mądrości Ufać Świętemu Augustynowi Miłość - to wybór drogi miłości I wierność wyborowi.. Czym klęska i czym wielkie brawa Czym leczyć gorycz bezradności Czym sukces i czym wielka sława Gdy w życiu nie ma się miłości Czym dom pachnący goździkami? Czym domu pobielone ściany? Gdy brak miłości między nami Gdy się w tym domu nie kochamy Czym wyśpiewane z serca pieśni Czym najcudniejsze w pieśni słowo Czym smak truskawek i czereśni Bez tego kogoś co jest obok Czym susza i uschnięta jabłoń? Czym bieda i wysokie ceny? Gdy na nas takie szczęście spadło Że wzajem kochać się umiemy

Gość zdzisia misia
hahahaha z tego linku co ja podałam??::D:D:D nie zauważyłam nawet bo nie czytałam dokładnie :D hahahahaha powalający :P

Gość zdzisia misia
Ten dzień to szczególna chwila, w której każdy z nas może się przekonać jak cenna i piękna może być prawdziwa miłość. Dlatego tak serdecznie życzymy Wam dzisiaj, aby szczęście i miłość trwały przez całe Wasze wspólne życie. W błękicie nieba i słońca blasku niech miłość Wasza rozkwita, Gdy wierność i prawość Was będzie prowadzić, do domu szczęście zawita. Radosny szczebiot dziecięcych głosików każdy dzień opromieni, a wspólne wzajemne zrozumienie nigdy się, nigdy nie zmieni. Małżeństwo to piękno - bycia we dwoje. Małżeństwo to poszukiwanie - drogi do celu. Małżeństwo to skarb - którym jest Wasza miłość. Małżeństwo to Wy - na zawsze razem. Wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia...