Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zadam pyt bo nie znam odp

Czy można zgłosić gdzieś pianie koguta ????

Polecane posty

Złotowłosa88 2010.08.05 Na forum nic poza kpinami nie usłyszysz autorkousmiech.gif i to poza mało inteligentnymi kpinamismutas.gif Pewnie każdy by sie cieszył gdyby mu o 4 rano cos darło sie pod oknem...Ale samemu się nie przeżyło, to się nie wie. Ja na twoim miejscu poważnie-otrułabym tego koguta...A jak kupi następnego to jeszcze raz...Takie stare zacofane trepy sa najgorsze....Nic nie przetłumaczysz... X świetny post ale szkoda koguta...

ten ostatni niedziel 2010.08.13 Brońmy koguta! Brońmy koguta! Nie oddamy koguta! http://www.youtube.com/watch?v=JY20_fb4pFI Mam 24 lata, zespół Aspergera, skłonności sadystyczne i masochistyczne, myśli samobójcze od 10 lat, depresję, silne wahania nastroju, narcystyczne zaburzenia osobowości, mizantropie, uzależnienie od onanizmu i kompleks małego członka, mam własny świat w który uciekam myślami. Nigdy nie miałem dziewczyny, nie lubię przebywać z ludźmi i mam trudności w kontaktach z nimi, nie mam znajomych. Jestem życiowym nieudacznikiem i przegrałem życie już przed startem. Nie byłem nigdy u psychologa / psychiatry / psychoterapeuty / psychoanalityka / psychotropa. Nie mówiłem nikomu z poza kafeterii o swoich problemach. X twój opis w "stopce" to jakbym czytał siebie...

jabłkoantonówka 2010.08.24 I słusznie - walcz o swoje! Masz świętą rację. Ja mam sąsiada, który co sobotę, regularnie o ósmej trzydzieści odkurza mieszkanie, z przesuwaniem wszystkich mebli. Dodam, że mieszka nade mną. Bardzo często przyjeżdżają też do niego wnuki, które robią w tym mieszkaniu co im się żywnie podoba. Ja to wszystko słyszę. I spoko. Z tym że na mnie nasłał policję, jak raz zrobiłam imprezę usmiech.gif X skąd ja to znam...

miłośnik spokojnego snu 2011.05.06 Przeczytałem wszystkie wypowiedzi i myślę że ci co się nabijali z twojego cierpienia , mają mniejsze mózgi niż ten kogut. Pozdrawiam X dokładnie... choć wielkość mózgu nie zawsze idzie w parze z inteligencją... to tak na marginesie ;)

gość 2013.05.26 witam.też mam problem z sasiadem ktury prowadzi hodowlę drobiu około 200 kur i ze 20 kogutów w odległości 2 metrów od budynku mieszkalnego.to jest horror. prosiłem sąaiada kilka krotnie,nic,karmi zwierzęta pod samymi oknami,smród. POLICJA niereaguje,inne służby jak SANEPID,OCHRONA ŚRODOWISKA ,nic. Co za kraj ,co za służby.płacimy podatki,jestemy w UNI EUROPEJSKIEJ z takie bezprawie.wspułczuję tym ludzią ktuży mają podobny problem.trza by się zjednoczyć w obronie ludzi uciemienżonych,pozbawianych swych praw do spokojnego życia,do swobodnego kożystania ze ze swej własności.Musimy bo na władze liczyć niemożna.a zwłaszcz w pojedynke. Ofiara w Polsce ni ma szans na sprawiedliwość. Kat ma prawo. X oto polska właśnie...

gość 2013.06.04 witam.z tymi kogutami to i ja mamproblm.wczoraj to mało zawału niedostałem,tak mnie kłuło w pierśi.sąsiad ma fermę drobiu kur ze 300 kogutówze30.i to wszystko w odległości5m od mojego domu ktury jak budowałem to trgo problemu niebyło.jest to horror.zgłaszałem do rużnych inststuci,na Polcje.i nic.POLICJA jest nieudolna,albo niema prawa interweniować,albo to szwagier, to właściciel danego zwierzęcia jest odpwiedzialny za jego zachowanie,Tylko wśrud POLAKÓW niema jedności,i jak widzę te wyśmiewanie się z czyjegoś nieszczęścia,z czyjegoś problemu, to jest ubolewające.to tylko w polsce.Zjezdziłem całą Europę.ale takiego bezprewia to niema,takiej obojętności niema,takiego HAMSTWA jak w Polsce to na świcie niema.Tu policja nic nie reaguje,to jest naganne.Płacimy podatki a pomocy brak.CHAMSTWO. Taka jest Polska.I tak nas widzą kraje Europejskie. X nic dodać, nic ująć

gość 2015.08.11 Widzę, że paru ludzi ma nasrane we łbach. Piejący kogut o 4, kretynie, to nie jest sprawa właściciela, tylko k****** ludzi, którym, to przeszkadza. Jako, że ty(z małej litery) jesteś chamem, nie wiesz o co biega, mieszkasz w chlewie czy tam gdzieś, to się nie udzielaj i ciesz się z swej trzody BURAKU. Pisze Szymek, którego p******* ny kogut obudził godzinę temu. Miejscowość 2,5 tys. ludków, gdzie na 3 posesjach znajdują się zwierzęta hodowlane. X D O K Ł A D N I E

Gość Ala
Dnia 20.07.2010 o 00:42, Gość Klione napisał:

ponawiam pytanie - jak wg Ciebie ta policja miałaby uciszyć tego koguta? zagrozić mu pałką? 😄

To nie jest śmieszne. Mam podobny problem juz drugie lato z rzędu. Sasiad postawił szopke-kurnik 150 m od swojego domu,centralnie pod moimi oknami. Nie pomogaja moje uwagi, sa popristu zlośliwi i tyle. Jest wlasnie 4.55 nad ranem nie śpię już od około 3.50. I tak co dzien...

Gość Ha ha ha
Dnia 20.07.2010 o 00:24, Gość zadam pyt bo nie znam odp napisał:

Witam 🙂 Mam głupi problem. Mój sąsiad kupił sobie koguta, ma go od jakoś trzech miesięcy. Ten kogut codziennie od punkt 4:00 zaczyna piać na całe gardło i pieje tak do ok 7:00 gdy to sąsiad chyba go wypuszcza z kurnika. Gdy mam okno zamknięte to jeszcze da się to przeżyć, ale teraz były upały, dom nagrzał się strasznie, mamy po 30 stopni w pokoju i nie da się spać z zamkniętym oknem. Codziennie od dwóch tygodni kogut ten nas budzi o 4:00 i musimy zamykać okna i potem już nie potrafimy zasnąć. Mój mąż pracuje, do pracy chodzi nie wyspany, bo najpierw nie może zasnąć do 2:00 przez upał, a potem o 4:00 budzi się przez koguta. Czy mozna zadzwonić np na policję i czy to się kwalifikuje jako zakłócanie ciszy nocnej? Bo już mam dość tego koguta !!!!

😂😂😂😂😂durny naród, psycholog pomoże 😂😂😂😂