Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zannetttke

czy 9 miesieczne niemowle powinno spac cala noc???

Polecane posty

Gość zannetttke

moja corke klade okolo 20 klade jo do lozeczk i musze ja obserwowac bo inaczej sie wydziera jak zasnie to budzi siekolo 23 potem kolo 3 i rano kolo 7 i jeszcze przysypia czy to normalne?

Gość uuulllllllka
no nei wierze? Takie dziecko powinno przesypiac cala noc!!! mam dwie corki i kazda spala cala noc bez przesady zeby sie tak cackac

Gość kkkikkkkkkqkqq
reguly nie ma ale trzeba cos z tym robic jak mozna pozwalac dziecku na takie przebudzanie karmisz jeszcze piersia?

Powinno niepowinno. Zalezy od dziecka. Moja córka miala 1,5 roku kiedy przestala sie budzic w nocy.

Gość zannetttke
tak karmie, moze powinnam odstawic kolezanki mowia ze dawac wode zamiast piersi poza tym nie chce by wrzeszczala po nocach i budzila rodzicow

Gość uuulllllllka
wiadomoz e sa czasami sytuacje ze dziecko sie obudzi ale nie moze to bhyc regula trzeba sie troszke przemeczyc dac dzeicku poplakac i wtedy zasypia

Się tak cackać? Ty wyżej idiotko z dzieckiem się trzeba cacka, bo na rozkazy i zawołanie nie zrobi wszystkiego czego ty chcesz lampuciaro :o Twoje bachory pewnie były szkolone od pierwszych dni życia i chodzą jak w zegarku, ale inne nie muszą :o Debilka :o

Gość uuulllllllka
matkaizona.... ty jestes matka????????????????? Moje gratulacje cackac czyli wiesz pozwalac dziecku na wszystko co chce a ma to pozniej odniesienie w zyciu dziecko musi meic reguluy wstawanie w nocy kilka razy moze i ejst naturalne ale nei u 9 miesiecznego dziecka wychowuje dzieci wiec wiem co pisze i ty osobo bez krzty kultury idz pouczaj osoby twojego pokroju

To ty babsztylu wogóle nie masz zielonego pojęcia o dzieciach w takich wypadku. Durnoto każde dziecko jest inne i nie muszą być takie idealne jak twoje. Są różne powody budzenia się w nocy :o Ale ty widzisz tylko swoje cudowne bachory i wypowiadasz się na temat którego nie masz wogóle pojęcia :o Idź zmień zasrane pieluchy, a nie pitol pie.rdół :o

Gość zannetttke
ja sie nie obrazam , wie ze sie za bardzo cackam maz tez mi zwraca uwage ale ja nei chce by dziecko ryczalo za dlugo bo mieszkamy zrodzicami, dlatego ja do cycka przystawiam dla spokoju ale czuje ze sie wykanczam

Gość uuulllllllka
ciekawe jakie twoje dzieci beda prymitywna babo moim dzieciom pieluch zmienaic nei musze bo maja juz po 6 i 12 lat

Syn przesypiał całą noc w wieku 8 miesięcy. Córka przestała się budzić w nocy w 11 miesięcy. TEORETYCZNIE dziecko przestaje odczuwać głód w nocy po ukończeniu 6 miesięcy. Później wstaje już z przyzwyczajenia a nie z realnej potrzeby.

Gość uuulllllllka
zanetke , to nei ejst dobry pomysl, powiedz rodzicom ze bedzie przez kilka dni ciezko bo bedziesz odzyczajac dziecko od wstawanai w nocy, dacie rade, powodzenia poczytaj kilka poradniow , nie bede sie rozpisywac , bo nei chce mi sie psiac jak widze takie wulgarne istoty jak ta wyzej, trzymaj sie

Gość XXXXLLLLLLLLLKA
dokladniedziecko nie wstaje z potrzeby tylko z przyzwyczajenia skoro autorka pisze ze sie budzi regularnie jesli ktos uwaza ze to normalne to jest w grubym bledzie TO JEST GLUPOTA TAK BYC NIEODPOWIEDZIALNYM I NIC NIE ZROBIC Z TYM TO NEI JEST NIEMOWLE KILKUMIESIECZNE

Powiem tak, przestałam karmić piersią gdy mała miała 3 miesiące, przed snem dostawała butlę i spała całą noc po 12 godzin, gdy miała 8 miesięcy miała gorączkę 42 stopnie, dostawała zastrzyki i spała ze mną bo żal mi jej było, chciałam jej sprawdzać temperaturę na bieżąco i uważałam by się nie zakrztusiła itp, ale teraz wiem, że był to mały błąd, ale nie ma źle. Dziś córka zasypia około 21, ale zawsze w nocy się obudzi by przejść do mojego łóżka. Jest wtedy różna godzina, czasem już 1 w nocy, a czasem 5 rano, ale gdy ja przeniosę śpi dalej do 6 czy 8 w zależności od dnia:-)

Gość mama 6 tygodniowej śmieszki
to juz moja córeczka wstaje tylko 1raz w nocy...

Cackanie...głupota....po prostu ręce opadają!!!! Każde dziecko jest inne. To że nie macie takich problemów z dzieckiem to dziękujcie Bogu ;):P Ale takie takie teksty sobie darujcie :D Nie trzeba być geniuszem by przeczytać parę poradników w których pisze jasno jak byk że dziecko MOŻE się budzić do 2-3 lat.Pisząc o 3 latach dodam że są rozbieżności. I tak jak nie ma ma reguły kiedy dziecku wyjdzie pierwszy ząbek,kiedy zacznie wypowiadać pierwsze słowa,kiedy zacznie chodzić,kiedy zacznie korzystać z kibla...tak i nie ma reguły kiedy zacznie spać!

No, ale yntelygentna ulkaaaa czy jak jej tam uważa, że z tak malutkim dzieckiem nie wolno się cackać, bo ma na rozkaz spać i koniec :D Co za qrwa mamusie od 7 boleści :o

No, ale yntelygentna ulkaaaa czy jak jej tam uważa, że z tak malutkim dzieckiem nie wolno się cackać, bo ma na rozkaz spać i koniec :D Co za qrwa mamusie od 7 boleści :o

Gość mamusia karolinki
moze przesypiac ale nie musi moja corezka nadal sie budzi o polnocy na butle czasem spi do rana a czasem sie budzi ok 4-5 i wtedy z wygody biore ja do naszego lozka i spi do 8-9