Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość onaaonaa

schudnąć 15 kg kto sie dołączy

Polecane posty

Gość onaaonaa

w wielkim skrucie powiem tak, za mną już 7 kg a waże 77 dokładnie to chciałabym ważyć 65 i mam nadzieje że się uda chcę schudnąć dla siebie i męża i pokaże na co mnie stać! zapraszam kto się dołączy takie wsparcie bardzo pomaga

Gość onaaonaa
czyżby nie było chętnych nawet do wsparcia?

Gość bravurka
kochana Ja sie dołaczam bo czuje że cały czas tyje...:( próbuje schudnąć od dłuższego czasu ale zamiast robić sie mniejsza to ja czuje że mnie przybywa:( od teraz zaczynam dietke.....musze schudnac. Waze coś około 79-80kg dokładnie nie wiem napisze rano jak sie zważe i mam 176cm.... chce schudnac bo chce być ładniejsza chce żeby maz mial zgrabna żonke i synus szczesliwa mamusie:)

Gość stosuje CLA
ja się dołączę, tez chce schudnąc ok 15 kg

Gość onaaonaa
witajcie dziewczynki ciesze się że sie dołączacie samej jest cholernie trudno

Gość onaaonaa
bravurka dokładnie wiem co czujesz ja miałam 84kg wczoraj się zważyłam a tu aż miło 75 bardzo chciałabym jeszcze 10 kg schudnąć wcale nie więcej mam 170 wzrostu i nie myślę jak anorektyczka sie wychudzić chciałabym poprostu znowu cieszyc się życiem bo moja waga ma chol.....rny wpływ na moją psyche chodze zła krzyczę na curcie o byle co ogólnie się czepiam mąż obrał taką taktykę że mi dogryza i tłumaczy mi że to żeby mnie zmotywować aż mnie szlag trafia dobrze ze trafiłam tu bo tu napewno znajdę wsparcie mam nadzieję mam 25 lat a czuje się czasem na 40 i wszystko przez wagę

Gość onaaonaa
chciałam jeszcze dodać że te 9kg które narazie schudłam kosztowało mnie wiele wyrzeczeń ćwiczeń mało bo waruki nijakie i czasu brak, w dodatku kocham słodycze a musiałam z nich zrezygnować,prawie te 9 kg chudłam 3 mce zrobiłam sobie mc przerwy z tym że cały czas kontroluje się a dieta nie jakaś szczególna ja poprosty liczyłam kcal i starałam się nie przekraczać 1500dziennie

Gość onaaonaa
i cztery dni temu znów postanowiłam że czas dalej wziąść się za siebie aby osiagnąć cel pomozecie?

Gość onaaonaa
znowu nikogo nie ma?

Gość onaaonaa
teraz to chba ja zostałam sama

Gość onaaonaa
miało być chyba

ja jestem i mogę Cie sprawdzić :P napisz jaki masz plan i jak jesz - od tego zaczniemy ;]

Gość onaaonaa
wcześniej pisałam 1500kcal ostatni posiłek koło18 tak z tym walczę ale lekko nie jest chociaż polubiłam uczucie głodu nawet

okej ale o szczegóły mnie się rozchodziło ... jak na spowiedzi ;) jakie trening, przykładowy jadłopsis ? niejedzenie po 18? ... a chodzisz spać o 20, by pozwolić sobie na wiare w ten mit?

Gość onaaonaa
nie zasypiamprzed 22 - 23 a co do wieczornego jedzenia to kwestia przyzwyczajenia męczyłam się 3 tyg zanim się mój organizm przyzwyczaił i teraz poprostu nie czuje wieczorem głodu najbardziej to drażni mnie jak laski piszą chcę schudnąć a ważą 55-60kg no błazenada po prostu nie zdają sobie sprawy że waga może byc poważnym problemem

Gość onaaonaa
z ciwiczeń mało rowerek ale żadko, a jadłospis no cóż: 1 posiłek 2 jajka na twardzo i 1 kromka chleba herbata nie słodzę 2 posiłek serek wiejski lub jogurt 3 posiłek pommidory lub ogórki obiad najczęściej jem zupy tylko ale normalne nie jakieś specjalne a przed wieczorkiem np mleko szkl i płatki w międzyczasie jabło czy inny owoc

Gość onaaonaa
a no i kawa z niej nie zrezygnowałam pozatym lubię zieloną herbatę więc też czesto ją piję

głowa do góry, nos do nieba ... lepszego nastawienia Ci potrzeba ... :) coś taka smutna i jakby zmizerniała ? no chyba, że mi się tylko wydaję ... mylę się, niee? :)

Gość onaaonaa
no dzięki ale jak patrzysz w lustro i nie lubisz siebie to jak tu miec dobry humor a w dodatku jakby cię mąż nie wspierał tzn jemu się wydaje że mi pomaga dogryzając mi, a potem za jakiś czas się pyta co jemy na kolację to aż mnie trafia

Gość onaaonaa
szczerze mięsa gotowanego to bym nie przełknęła bo nie lubie, a rybki jakoś tak rzeczywiście ostatnio ich nie kupuje racja dziś idę po rybki, wiem że wcale nie jadam dużo a moja waga nie wynika z obżarstwa bardziej z tego że od 3 lat mam siedzący tryb życia a w ciąży jadłam za dwoje zamiast dla dwojga

Niezależnie od tego jak będzie wyglądała Twoja waga, gdy nie zaczniesz wierzyć w siebie, gdy zwyczajnie siebie nie polubisz, nigdy nie osiągniesz spokoju ducha ... tak działa ten nasz główny system dowodzenia - głowa i jej zawartość :) ... Ale co ja pisze, tego pewnie jesteś świadoma więc zgrabnie możemy przejść do ulepszania Twojego jadła ;) Więc, koniecznie skacz po rybke dzisiaj :) kup też oliwe i troszkę pestek :)

Gość onaaonaa
wiem wiem o akceptacji siebie dużo wiem tylko nie jest łatwo siebie zakceptować jak cię druga połówka dołuje, ja to się wogóle zastanawiam czy ten związek ciągnąć no bo jak w takiej sprawie nie mam wsparcia to co będzie przy większych kłopotach

Nie zapominaj, że samoakceptacja jest wyłącznie Twoja, uzależniona tylko od Ciebie. ... nie wiń Go - jest niewinny; złośliwie wykorzystuje tylko Twoje słabe punkty. Oczywiście, gdy wzmocnisz siebie to i głupie komentarze będziesz olewać, a wtedy będą się same komplementy 'sypały' ;)

powróce jeszcze do wzmocnienia ... :P nie lubisz ćwiczyć? przydałoby Ci się rozruszanie ... i Twój meta ucieszyłby się ;)

Gość onaaonaa
lubię tylko czasu brak

Gość onaaonaa
praca dziecko dom studia rzadko mogę wygospodarować chwilę dla siebie

Gość stosuje CLA
witam ja jestem onaaonaa cwiczyc wato , bo pobudza to metabolizm jeśli nie lubisz cwiczyc to zacznij od 10-15 minut dziennie