Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość randko_wiczka

Ciekawe "okazy" spotkane na Sympatii ...

Polecane posty

" randko_wiczka Kompletnie się z Toba nie zgadzam. Chce miec faceta, który odpowiada mi wyglądem i charakterem. I nie będe z kims kto mi nie odpowiada - to nie ma nic wspólnego z wyrachowaniem i zapatrzeniem w siebie." być może, ale twoje wypowiedzi świadczą o bardzo znikomej tolerancji ułomności ludzkich, wątpliwej wrażliwości oraz empatii tworzenie z kimś takim związku niekoniecznie musi być atrakcyjne gdzie jest ta wartość dodana którą wnosiłabyś do związku?

Anonim no proszę Cię, facet nawet się nie może wysilić i umyć włosów a Ty coś pieprzysz o zapatrzeniu w siebie !!!! co ma piernik do wiatraka??? to się nazywa niechlujstwo i nie dziwię się autorce że wstręt ma !!!

"twoje wypowiedzi świadczą o bardzo znikomej tolerancji ułomności ludzkich" brudne włosy to ułomność ludzka ???? :D:D:D

"fannky Anonim no proszę Cię, facet nawet się nie może wysilić i umyć włosów a Ty coś pieprzysz o zapatrzeniu w siebie !!!! co ma piernik do wiatraka??? to się nazywa niechlujstwo i nie dziwię się autorce że wstręt ma !!!" no powinien umyć włosy, zgadza się, ale żeby go od razu przekreślać? następnym razem może byłoby ok niektóre kobiety akceptują, że np. ktoś nie ma ręki albo że jeździ na wózku i kochają, a tutaj problemem nie do przejścia są przetłuszczone włosy

Gość randko_wiczka
Ludzie, piszecie tak jakby miłosc polegała na braniu tego co się trafi...Przeciez tak nie jest !!!!!!!!! Albo ktos sie komuś spodoba, albo nie... Przeciez nie spotykam codziennie na kazdym kroku potencjalnych partnerów. Taki facet, dla którego serce mocniej zabija zdarza sie raz na jakis czas. Jesli mi sie nie podoba cos w mezczyznie to przeciez nie bede sie zmuszac by z nim byc. To nie na tym polega. Nie chce byc sama, ale tez nie chce byc z kims kto mi nie pasuje. ps. i nie wiem co sie tak uczepiliscie tego goscia z tłustymi włosami, byli te przeciez inni ;)

"Podczas rozmowy niby patrzył się cały czas na mnie, ale tak jakby mimo wszystko jego wzrok był nieobecny. W rozmowie robił rożne dygresje na dziwaczne tematy, zastanawiając się nad jakimis abstrakcyjnymi wątkami, dziwne to było, dla mnie nie do końca normalne, takie przesadne analizowanie. Dla mnie cos było nie tak z jego głową, ale nie wiem co - może nerwica, albo schizofrenia?" no tak są inni, ten obcokrajowiec, facet był zamyślony bo coś tam, a ty od razu że ma coś nie tak z głową

Gość randko_wiczka
donkapatke >> tak, bede Matką Teresą i będe przygarniac każdego: zapatrzonych w siebie, nieumytych, zdziwaczałych, niskich, ktorzy kłamia ze są wysocy. Kompletnie nie bede patrzyła na siebie i własne preferencje, bede brała każdego jak leci. Przeciez to nieładnie byc wybredną, prawda? :)

no to bądź sobie wybredna, tylko że tak to możesz szukać w nieskończoność

Gość randko_wiczka
Annonim7 >> moze masz racje, moze doszukuje sie akurat w tym przypadku czegos czego nie ma ... no nic, moge sie zawsze umowic z nim na druga kawe ...;)

wątpliwości są zawsze na nie - więc skoro były to chyba po coś skoro się zastanawiasz to powinnaś sobie zaufać, ludzie rzadko są paranoikami

Gość randko_wiczka
Annonim7 >> bede szukac tak dlugo az znajde tego w ktorym sie zakocham i kropka:)

randko_wiczka - mam do Ciebie pytanie, oraz do innych kobiet korzystających z portali randkowych. Dlaczego kobiety nie odpisują, nawet gdy nie są zainteresowane? Wiadomość w stylu - przepraszam, nie tego oczekuję. nie jestem zainteresowana, poznaję kogoś itd? ja jesli mi kobieta nie odpowiada tak odpisuję.

"randko_wiczka Annonim7 >> bede szukac tak dlugo az znajde tego w ktorym sie zakocham i kropka" tylko ten w którym się zakochasz też musi się zakochać w tobie, a to niekoniecznie tak musi być

Gość randko_wiczka
offerma >> a co to mówi o tych ludziach? skoro ktos przychodzi nieumyty na spotkanie to znaczy, ze nie ma dla niego znaczenia osoba z która sie umówił, bo gdyby tak było to ten pan sięgnąłby po mydło. jesli osoba z która rozmawiam cały czas nawija o sobie to swiadczy to o tym, ze nie szanuje rozmówcy - czyli mnie, ze nie interesuje jej moja opinia, moje zdanie, tylko ona sama jesli osoba przez interenet kłamie w sprawie wzorstu to o czym to swiadczy? o tym ze moze kłamac i w innych sprawach itp itd.

Gość randko_wiczka
Annonim7 >> wole byc zakochana bez wzajemnosci niz nie byc zakochana w ogóle :)

najważniejsze są intencje dlaczego kłamał odnośnie wzrostu? - może bał się odrzucenia już na wstępie, tak jak zawsze był odrzucany dlaczego mówił o sobie? - może nieudolnie chciał ci zaimponować, może myślał że w ten sposób ciebie sobą zainteresuje dlaczego nie umył włosów? - może szampon się skończył? :)

"randko_wiczka Annonim7 >> wole byc zakochana bez wzajemnosci niz nie byc zakochana w ogóle" ja też

A ja poznałam kiedyś jednego w porządku faceta na sympatii. To było jakieś 3 lata temu. Z wyglądu był dla mnie wtedy ideałem. Był moim chłopakiem. Dogadujemy się do dzisiaj świetnie, naprawdę. Ale nigdy nie miał dla mnie czasu, zawsze coś mu "wypadło", był hipokrytą i egoistą. W niewybaczalny sposób mnie zostawił (to znaczy nie odzywał się przez miesiąc, po czym stwierdził, że nie mamy o czym rozmawiać). Teraz przytył i zaczął łysieć :D Ale i tak mi się podoba. Taki to "okaz" :P

Gość poszukująca chłopa;)
a ja się tam autorce nie dziwię, skoro ona piszę o sobie prawdę to oczekuje tego samego od innych, sama bym się nie umówiła z tak niskim mężczyzną bo jestem raczej wysoka i czułabym się źle, ja też korzystam z portali i denerwuje mnie jak ktoś oszukuje na kłamstwie nie da się niczego zbudować, ja sama wychowuję córkę i nie przyszłoby mi do głowy ukrywanie tego faktu. agent ja zawsze odpisuję chyba, że ktoś pisze że ma ochotę na niezobowiązujący sex- wtedy olewam, a jeśli ktoś grzecznie pisze, a ja nie jestem zainteresowana owszem odpisuje, ale daje do zrozumienia, że to nie to czego szukam.

Gość bla bla bla ......
Ja odpisuję, chyba, że mi się abonament miesięczny akurat skończy i nie widzę sensu go przedłużać lub gdy wiadomość jest niekulturalna

Psychoanaliza autorki: Kobitka w miarę ładna, ale nie miss europy w wieku 29-31 lat. Uważa, że swoimi pomysłami pociagnie za sobą tłumy i w związku z tym spotyka się z rozczarowaniem - czego przykładem są jej randki - "krzywe zęby i nieumyte włosy". Zamist szukać wspólnego języka u partnera i swobody ruchu - szuka prostych zębów i eleganckich włosów. Może koleś miał awarię w domu i tak z włosami wyszło. No, ale nie dowiemy się, czy o włosy (nie)dba. Ona za to Metodologia myślenia trochę prymitywna, nieskomplikowana, można powiedzieć - komercyjna. Taka sroczka - podoba się to, co się świeci - nie musi mieć wartości. Dba o siebie i swoją urodą usiłuje nadrobić barki w kindersztubie. Możliwe, że w miarę wykształcona. Dąży do tego, aby mieć partnera podobnego do niej, któremu się więcej świeci na zewnątrz, niż wewnątrz. Pozdro :P

Gość randko_wiczka
agent_provocateur >> bo tych mejli dostaje tyle, ze bym nic nie robiła tylko siedziała i odpisywała na nie. Dlatego odpisuje wybiórczo. Jesli facet wpadnie mi w oko, jesli ma w opsie cos co mnie zainsteresuje to odpowiadam, jesli napisze cos zabawnego na pocztek, jesli ma fajne zdjecie. Tak jak w zyciu - spotykasz osobe i nagle cos Cie w niej intryguje - podobnie jest na sympatii. Na pewno nie odposuje starym zbokom szukajacym kochanki, facetom bez zdjecia i opisu, facetom wysyłajacym tylko buzki i nic wiecej, facetom mieszkajacym 324324324 km ode mnie, bo nie interesuje mnie zwiazek na odleglosc. Poza tym nie uogólniajmy - faceci tez nie odpsuja czasami, nie dotyczy to tylko kobiet. ..

Gość randko_wiczka
kasparov >> ty nigdy nie wymagałes niczego od innych?