Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam dość nie wytrzymam

mam dosć życia ciagle mnnie poniża

Polecane posty

Dłużej nie wytrzymam mieszkam z rodzicami i siostra . Moj ojciec jest okropny wyżywa sie na nas wyzywa od najgorszych mówi że nic nie jestem warta nie wiadomo jak bardzo sie staram to on wawsze powie ze do dupy . Mam dość od prawie półtorej roku mam depresje biore leki przymulaja mnie ona tylko na chwile a potem znów czuje sie podle jak nic nie warta suka a przeciesz ja nic mu nie zrobilam ciagle płacze i nie chce mi sie juz żyć nie raz chciałam sie juz zabic ;( A z czasem jest coraz gorzej niby jesli ktos nie bije to nie krzywdzi a to nieprawda nie wytrzymam dłużej

;(((

A masz mozliwosc zmiany miejsca zamieszkania?Moze rozmowa z kims by pomogla?Albo na pewno jst ktos kto moze udzielic Ci wsparcia...

nie moge zmienic mieszkania mam 16 lat i nie mam gdzie pójść

Gość Smutnabardzoooo
mam to samo co ty .. mieszkam tylko z nim , czekam az pojde na studia !!!!!11

to pardzo przytłaczające

a mama? mama nic nie może zrobić? nie możecie razem we trzy z siostrą się uwziąć? jest was więcej przecież...

nie raz próbowałysmy ale to nie jeste proste

Gość bbnnjjnjnj
A JA CI POWIEM CO JEST TEGO PRZYCZYNĄ TWOJA CHOROBA PSYCHICZNA I PISANIE NA KAFE PIERDÓŁ,I TO CO CHWILE O CZYMŚ INNYM MYŚLISZ ŻE NIE WIDZĘ JAKIE MASZ IP I JAK NAPIERDALASZ TE POJEBANE TEMATY TYPU MĄŻ I WYCIECZKA MĄŻ I FARMACEUTKA ITP

co prosze ? chyba żartujesz pierwszy raz pisze na forum nie masz nic na temat to nie pisz nie potrzbuje twojego wpisu ;/

przemoc psychiczna bardziej boli od fizycznej .. ból, który nie przechodzi czujesz sie jak nic nie warte gówno !!! szukaj pomocy ..!!! rodzina? w szkole pedagog?? matka?? jezeli sytuacja jest na tyle beznadziejna ..to może czas zebrac siły i się przeciwstawić nie dać sobą pomiatać! gdzie mieszkasz na wsi czy w mieście??

Gość 09977e
a z którego miasta jesteś? wiem co to znaczy mieszkać z kimś kto cię gnębi a nie masz szans na wyprowadzkę lub problemy z kasą. uważam, że ludzie powinni się wspierać. zwłaszcza ci, którzy nic nie zawinili a życie ich doświadcza powinni dostać szansę. ja komuś pomogę a może ktoś mi kiedyś. to jest ludzkość a teraz ludzie w większości nie mają do siebie szacunku. mam nadzieję, że wkrótce się u ciebie odmieni i los ci się odmieni na dobre.