Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

iceman24xxxx

perwersja odpisuj na mejle a nie piszesz na kafe:)))

Polecane posty

nie wie co ma zrobic z dwoma samcami alfa:P jak ktos nie wie samiec alfa to przywodca stada u wilkow:P chodz ja przebierzemy za czerwonego kapturka i wypuscimy do lasu w koszyczku bedzie miala kielbache sledzie ogorki i flache oczywiscie a my sie przebierzemy za wilki i ja przyatakujemy:P i stworzymy nowa bajke o czerwonym kapturku ktorej najwieksi producenci filmow prono by nam pozazdroscili:P

Chamie lubię odmianę od czasu do czasu :p A granica między karą i nagrodą bywa bardzo cienka ;)

dlaczego jest bledem? to chyba od niej zalezy czy dopusci do siebie samca alfa:P? a dopiero jak dopusci samiec pokazuje kto ejst panem a kto suka:P

Perwersja ja zaraz sprawdze czy na poczcie jest to co powinno byc:P szczerze to juz sami nie wiecie o co chodzi i przytakujecie sobie mieszana angielszczyzna ot tak dla grzecznosci:P

szczerze nie zalezy mi na tym:P tylko skoro mi wytknales blad bylem ciekawy czy bedziesz w stanie mi wyjasnic jaki to blad:P? ale moze zmiana tematu perwersja co z ta flaszeczka:P?

No przecież stoi, tylko Wy zamiast pić to gadacie :p A propos błędów: Wypiiiijmy za błęęęędyyyy, za błęęęęędyyyy na góóóórzeeeee.....

jestem pokojowo nastawiony do was:D ale jak mnie wkurwicie to wstapie na indianska sciezke wojjenna:P perwersja sprawdz mejla mozesz sie pobawic w Hubert urbanskiego z milionerow:P

suczko co tak zdrobniale:P? ktos jak czyta nasze posty sobie mysli degeneraci z nich:P suko dalej nalewaj...:P

Przecie czynię :p Polewam do pustych kieliszków, a sobie wezmę coli, żeby trzeźwą pozostać :p

to wez tak wlej 2 kieliszki do szklanki 400ml wlej pol kieliszka soku malinowego najlepiej domowej roboty, wrzuc plasterek cytrynki zamieszaj to wszystko wrzuc teraz piec kostek lodu i zalej coca cola:P smacznego:D ja sie niczym nie opisuje podstawy to i dzieciaki z podstawowki znaja a moj english is very bad:P wole francuzki:D

jasne ze chce:P a tak pwoaznei podalem Ci przpis na ciekawego drinka ktorego sam ostatnio zrobilem przez przypadek i byl miodzio:P odp juz:P po pijaku sie robi bardziej szalone rzeczy niz zazwyczaj:P

Chciałam tylko przypomnieć o swojej niewinności subtelnie wspominając, że nigdy nie byłam pijana :classic_cool:

Przecie mówiłam, żem jak dziewica orleańska, cnotka niewydymka i co tam sobie jeszcze chcecie :p

masz racje ja tez nigdy nie bzykalem a cipke widzialem tylko na zdjeciu:P lepiej mi na mejla odp niz masz pisac ze ejstes cnotka niewydymka:P