Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gfhbhftruh

Co powiecie o poprawce w sierpniu z fizyki? :O

Polecane posty

Gość gfhbhftruh

Mial ktos z was? Jak to wyglada ile jest ok pytan.. Czy wyniki sa odrazu? Prpsze o napisanie mi..bo nie wiem a sie boje:(

Gość burak z pola
nu czygo się bac?! Ni jedna poprawka przed tobu a po za tym poprawki jak zwykłe egzamyny czyli zależy od profa czy odda prace w ciągu kilku dni czy ni

Gość ja miałam z fizy rok temu
w ktorej kl jestes?>?

Gość gfhbhftruh
pojde do 3 liceum ogolnoksz. - ale jak zdam. To moja pierwsza popr. i jedyna. Nigdy czegos takiego nie mialam.:(

Gość ja miałam z fizy rok temu
aa.. a ja mialam w 3 gimnazjum . i u mnie wyglądalo to tak ( od poczatku do konca) dali mi zakres materialu, i po wakacjach takie spotkanie zeby sie rozeznac co bd itd itp. a za pare dni poprawka na umowiona godzine.. i pierwszy byl godzinny pisemny, oczywiscie komisja tuz przed nami a jak malo zdaje to do pierwszych lawek daja;p.Wyprosili nas po skonczeniu , siedzielismy okolo godziny na korytarzu ( sprawdzali pisemne, sa tam podstawowe zadania najczesciej po jednym lub wiecej z kazdego dzialu czyli w sumie ja mialam okolo 9) , prosili po 3 osoby na ustny.Losowalo sie pytanie , masz jakies 5 min na opracowanie ich , podchodzisz do 1 lawki i tlumaczysz komisji np dlaczego to a nie tamto,dlaczego jest tak a nie inaczej itp , i musisz odpowiedziec na pytania dobrze. potem jak przepytaja( co dlugo trwa , jedna osoba nawet pol godz moze tam byc) komisja ustala sumujac punkty kogo przepuscic a kogo nie , prosza do srodka i czytaja liste. Ci co nie zdaja to proponuja warunkowe, choc nie wiem czy w LO tak jest, bynajmniej w gimie tak ;p jakis procent ogolem musisz miec, bodajze 50% ( u nas bylo 90 bo szkola na wysokim poziomie;/) .. sorry ze tak to chaotycznie napisalam, ale spiesze sie , jak masz pytania to pisz jeszcze bede na kafeterii jakies 15 min :P

Gość Cocos!
No ja nie doszlam az do poprawki sierpniowej ale mialam tą na półrocze tez z fizyki :D jakbym nie zdala jej tez bym musiala kiblowac, ale udalo sie. wygladalo to tak : pisalam jakby 3 części, jedna to byla teoria, druga zadania, a trzecia chyba teoria wraz z zadaniami. bylo w ch** ciezko, gdyby kolega ktory tez poprawial nie pomogl mi na zadaniach to by byl kibel jak nic. Gdybym miala sie uczyc jeszcze raz do tego to skupilabym sie wlasnie na tej częsci zadaniowej, bo teoria latwo wchodzi :P Ogólnie nienawidzę fizyki. Z kolei koleżanka miała poprawkę sierpniową i wyglądało to tak że miała częśc ustną, i komisja dala jej 3 pyt. a pozniej musiała przy komisji napisać część pisamna, chyba tez 3 zad. Zdała :D A w ogóle kochana to strasznie ci wspolczuje, wiem jaki to stres jest :( trzzymam kciuki mocno !

Gość gfhbhftruh
up:(