Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

na drugie mam julia

metamorfoza z szarej myszki w pewna siebie kobietę - pomóżcie

Polecane posty

Chciałabym cos zmienić w moim życiu, celem samym w sobie nie jest zmiana wyglądu, ale myślę że to dobry środek i sposób na sam początek. Jestem typową szarą myszką, długie włosy ciemny blond, 165 cm, 55kg, okularki. Wiem że jestem atrakcyjna ale nie potrafię/ wstydzę się to pokazać. Dodam że mam 21 lat.

Gość bobaopgdf
ubierz sie ciekawie, kup soczewki :) postaw na fajne dodatki;)

Gość FREEpalestine
moe poogladaj jakies filmiki na youtube w tym temacie? jestem pewna ze tego jest tam cala masa

Gość klsdaihf ;
Pogadaj z kimś, kto zajmuje się zmianami stylu.

powiem ci tak szczerze, że usilna zmiana stylu ci nie wyjdzie będziesz się czuła sztucznie i nieswojo tak jak z tymi włosami....... widać masz typ szarej myszki i pogódź się z tym

spóźniłam się z tym blondem :( No to nie wiem. Moim zdaniem też soczewki. I jakiś fajny makijaż.

i jeszcze jedna fotke jakbys miala w tych okularach mozesz wyslac, ale taka zebym widziala cala twarz

Dziewczyna da rade, ja też kiedyś byłam szara, stopniowo się zmieniałam i teraz jest mi 100razy lepiej :) Zaczęłam od ubrań i soczewek, potem więcej dbania o siebie (makijaż, paznokcie itp), potem zmiana koloru włosów, obcasy. I teraz mi dobrze :)

Gość lepiej niech przystojniaczek
doradzi zamiast kobita z nickiem "dobrze":O

Zacznij od zmiany wnętrza, bo zmiana zewnętrzna niewiele może pomóc. Przede wszystkim pokochaj siebie.

ladna masz twarz:) ciemne i rude wlosy nie beda tobie pasowaly.. jezeli chcesz cos pokombinowac wybralabym na twoim miejscu pasemka, moze byc odcien blondu z jakims ciemniejszym odcieniem mieszane bo jezeli sie nie myle to na jednaj fotce masz blond wlosy ale ciemny tak?

pozatym masz cienkie wlosy jak to sie mowi:-) pomysl moze o doczepianych ale nie po to zeby zmienic dlugosc

grzyweczke bym leciutko na ukos podciela na twoim miejscu Przystojniaczek pomysle tez o sobie... tylko ja sie dobrze czuje w swoim ciele:-P