Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alizee356

bol podczas pierwszego stosunku, skad??

Polecane posty

Gość alizee356

niedawno prbowalam z moim chlopakiem kochac sie po raz pierwszy. na poczatku wszystko bylo ok, bylam podniecona itp. wszedl we mnie 3-4 cm i zaczelam odczuwac opor i bol. nie wiem na ile jest to powodem grubej blony dziwiczej a na ile tego ze moglam spinac miesnie pochwy i blokowac wejscie. uzywam tamponow i wchodza bet problemu ale tylko te najmniejsze, tak samo jeden palec, bo przy wkladaniu dwoch naraz tez odczuwam bol. bardzo mnie to zniecheca i frusrtuje. wiem ze najlepiej byloby zrobic to zdecydowanie i szybko pzebic blone zeby bol byl krotki ale boje sie:(

Gość ehhhhhhhehhhhhhhhehhhh
i dlatego faceci nie lubią dziewic... chuj nie stosunek i zawsze jakieś jebanie w stylu "czuje ból" a chuj z wami.. weźcie sobie kurwa te swoje jebane błony ogórkiem rozpierdalajcie i dopiero podchodzcie do stosunku sexualnego

Gość alizee356
ja mam 19 a on 23. chce miec to juz za soba ale co zrobie jesli mnie boli:( nie moge zacisnac zebow i powiedziec 'pchaj'. moze byloby lepiej gdyby on zrobil to bez uprzedzenia i szybko gdy sie nie bede spodziewala. za bardzo koncentruje sie na bolu i to tez problem:( nie oczekuje mega orgazmu itd bo wiem ze tak nie bedzie. chce tylko miec to juz za soba, samo przerwanie blony...

Gość Agusia555555555555
Masakra ja też nie mam teog za sobą a mam 18 lat

Gość alizee356
a znacie jakies sposoby na rozluznienie miesni pochwy? zebym sie tak nie spinala. na poczatku jest w porzadku, gdy on wchodzi powoli mnie to sprawia przyjemnosc ale gdy zaglebia sie dalej, zaczyna sie bol....

Gość pejcze sygnety kastety
współczuje... dziewczyny to w ogole maja przejebane z tą błoną facet to rucha rucha i chooj, nie wazne czy tojego 1 czy 1000 stosunek a laski? żal.. :):) i do tego faceci moga ruchac setki kobiet i sa kozakami a laska z taką liczba na koncie jest super mega DZIWKA KURWA I SZMATA :) to lubie!! :):):) widac kto rzadzi swiatem hehe laski tylko do ruchania tepe zdziry :)

Gość taka jedna lady
musisz być naprawdę dobrze rozgrzana, długa gra wstępna no i mega zaufanie żebyś w podświadomości nie spinała mięśni, głowa do góry, będzie dobrze :) no i jednak liczy się doświadczenie i zdecydowanie faceta ja też z moim partnerem miałam kilka podejść zanim "poszło" :) a teraz jest cudnie i wcale nie prawda, że pierwszy rok stosunków ze świeżo rozdziewiczonymi dziewczynami jest beznadziejny, ktoś lekko przesadza

Gość alizee356
moj facet jest doswiadczony, wiem ze mnie kocha i ja jego takze. nie robi nic wbrew mnie, bedziemy podejmowac kolejne proby ale juz teraz na sama mysl sie stresuje... dlaczego to musi mnie bolec?:(

Gość alizee356
podnosze