Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jamnikszorstkowlosy

klotnie z dziewczyna, kto ma racje?! rozsadzcie

Polecane posty

takie sa juz dziewczyny, ktore maja foszki.. :) to normalne. probuj obrocic to w zart, posmiej sie, rozsmiesz, zeby sie rozesmiala i zapomniala..

Gość mejdjcjc
Pojebany jestes gosciu. w dupe bym kopnela takiego faceta jak Ty. jej sie pewnie bzykac chcialo a Ty wielce cnotliwego udajesz:/

Gość adusia77b
zgodnie z opisem w sytuacji pierwszej uważam, że rację miała Twoja dziewczyna. Widocznie ma duszę romantyczną, a Ty swoim zachowaniem sprowadziłeś ją na ziemnie - to po co tam jechaliście Mogłeś się ruszyć!!!!! w sytuacji drugiej wiesz ja też nie lubie jak mój mąż kładzie mi rękę na tej częsci ciała w miejscu publicznym. Zdarza się, że zwracam mu uwagę - ale wiesz tu wszystko zależy ode mnie w jaki sposób mu tą uwagę zwrócę. Uwierz mi że słowa i gesty czasem bardzej bolą niż czyny. Szczerze to Ty wydajesz mi się być bardzo impulsywny i wybuchowy i tym ranisz swoją romantyczną dziewczynę. Pamiętaj w związku trzeba się strać każdy dzień (ja już mam 10 lat stażu więc wiem co mówię) POWODZENIA !!! Kup jej kwiatuszka i cieszcie się tym że macie siebie. To tak wiele.......

Gość jamnikszorstkowlosy
ej laski, tez bysscie sie obrazily i fochowaly w takich sytuacjach? czy moja dziewczyna jest infantylna wariatka?

"Byla u mnie na weekend. Wieczorem siedzialem se przed komputerem. Ona w drugim pokoju, tez cos tam robila. Kilka razy mnie zagadywala "co robie", "co bede robic". Przebrala sie, lezala juz w lozku. Ja siedzialem przy kompie. no to ona zgasila swiatlo i niby spi. No to ja w koncu do niej przychodze, a ona obrazona, pokrzywdzona, smutna. yy...widzieliscie cos takiego?" Za takie coś mój by dostał w papę i już by mnie chyba nie zobaczył. Masz jakiś do niej szacunek w ogóle? Kobieta do Ciebie przychodzi, a Ty siedzisz przy komputerze? No śmiech na sali.

Gość tiiiikTAK
zawsze tak robiles?:O nie no synu, pograzasz sie coraz bardziej... i to facet w wieku 28lat... reke na tylku -wielkie oburzenie, ale zaproszanie dziewczyny na weekend i zostawianie jej dla towarzystwa kompa to OK. :o Tak - Ty jestes nienormalny.

Gość jamnikszorstkowlosy
nie pomyslalem ze chce pensjonat mi pokazywac chcialem zobaczyc morze, ktore tam jest

Gość jamnikszorstkowlosy
ale ona w drugim pokoju tez na kompie siedziala, ja tez czekalem az ona przyjdzie...

Gość tiiiikTAK
no, ale synu co za klopot byl ruszyc dupsko z fotela samochodowego? czy to tak wiele?? opisales siebie w taki sposob, ze mozna uznac, ze jestes niedojrzalym, przewrazliwionym egoista.

Gość jamnikszorstkowlosy
przyjezdzala do mnie z laptopem ej no ale jak cos chciala w danej chwili to mogla powiedziec ok, nie wnikajac w to czy jestescie za czy przeciw rece w majtkach jakby wasz chlopak wyjal tez wasze tece i wam zwrocil uwage to byscie sie nie przejely czy byloby wam glupio, przykro?

Gość tiiiikTAK
Synus, ale to ona byla twoim gosciem. i kultura nakayuje, aby gosciem zajac sie, tym bardziej, ze byla nim Twoja dziewczyna :o brak ci oglady zupelnie :O

Gość jamnikszorstkowlosy
ale przeciez to ona jest pzrerwrazliwiona ja jestem na luzie.... siedze se spokojnie przed kompem, jakby mnie zawolala to bym przyszedl chciala jechac pod pensjonat, to ok, zawiozlem, czy nie mogla wprost powiedziec od razu co tam chce robic no a z ta reka no to nie wiem

Gość mejdjcjc
"ej laski, tez bysscie sie obrazily i fochowaly w takich sytuacjach? czy moja dziewczyna jest infantylna wariatka?" Twoja dziewczyna nie jest wariatka. to normalna kobieta a kobiety-jakbys nie zauwazyl potrzebuja troche uwagi i troski. Po tych kilku sytuacjach ktore opisales,stwierdzam ze nie nadajesz sie do zwiazku. zajmij sie komputerem i rob "SE" te swoje inne rzeczy:////

Gość jamnikszorstkowlosy
no ale wlasnie bylaq gosciem wiec nie chcialem jej narzucac, miala cos waznego do sprawdzania, robienia, mi w ogole przykro ze woli kompa ode mnie wiec siedzialem przy swoim

Gość rozalka olaboga
o matko,jakiś ty durny!!!

Gość tiiiikTAK
ehhh :o :O

Gość pouuuui
nie widzicie ze do goscia i tak nie dociera ze jest durniem? :D

Gość jamnikszorstkowlosy
to powiedzcie ze tez byscie strzelily focha i sie awanturowaly, czy smucily w tych sytuacjach!

Gość jamnikszorstkowlosy
uwazacie ze skoro ja zapraszalem na weekend to powinienem ja zabawiac? myslalem ze jest rownouprawnienie, i ona tez moglaby wychodzic z inicjatywa przeciez nie ebde jej zabawiac 2 dni, nie jestesmy razem 3 miesiace tylko 3 lata po co ona jadac do mnie bierze ten komputer?!

Gość tiiiikTAK
sposob w jaki wyrazasz sie o swojej dziewczynie, te wszystkie wstretne epitety, rowniez pokazuja twoje gowniarskie usposobienie i potwierdzaja niedojrzalosc do zwiazku i brak szacunku do wlasnej kobiety.to pewnie dlatego olewasz jej male potrzeby, i traktujesz jak stara ciotke, kiedy jest u ciebie w domu :o i jesli pytasz kto jest nienormalny,ona czy Ty - po raz 3 bodaj potworze, ze TY.

Gość yhy yhy yhym.
A moim zdaniem to Twoja wina . Ja bym kur** zabila mojeg chlopaka gdyby nie chcial wyjsc i powspominac .. na ch** tam pojechales ? niech ona tez Ci tak zrobi jak bedzie jej na czyms zalezec to niech cie wystawi i ma Cie w dupie jak Ty ją . A z tym sklepem to czemu tym sie bronisz , ze to jej wina ? a moze na nia naskoczyles .. mogles sie zasmiac i powiedziec : Kotek nie tutaj .. A nie jak pewnie zrobiles " ej , uspokoj sie . co ty robisz ?! " tez bym sie wkurzyla jakbym miala tak powaznego chlopaka. troche luzu chłopie.

Gość jamnikszorstkowlosy
po co bierze laptopa jadac do mnie na weekend? caly dzien siedzi na laptopie. ok, czasem zrobi obiad dla nas czasem wyjdziemy do sklepu czy na spacer czasem seks i ciagle laptop

Gość miła i sympatyczna
zależy jakby zwrócił uwagę, jakby się skrzywił brzydko albo coś mocniej powiedział, to bym się obraziła śmiertelnie na tydzień co najmniej. Gdyby obrócił w żart, to pomyślałabym że jest delikatny i że mnie naprawdę kocha. Tak wogóle to mógłbys się bardziej starać, bo już to w jaki sposób piszesz o niej , to już źle świadczy o tobie. nie chciałabym mieć takiego chłopaka jak ty. wydajesz się być niezbyt grzeczny a nawet trochę niekulturalny:( ale się nie martw, niedługo ona sobie poszuka pewnie kogoś milszego od ciebie:)

Gość jamnikszorstkowlosy
mogla jasno i wyraznie powiedziec ze "chce pojechac nie do miejscowosci ale do pensjonatu, pokazac ci jaki to piekny budynek" ja to traktowalem jako wycieczke krajoznawcza a nie.... mogla powiedziec!

Gość yhy yhy yhym.
czemu ty ja ciagle obrazasz ?! spojrz na siebie . nie nadajesz sie na chlopaka .. i przestan gadac ze twoje dziewczyna jest nie normalna bo mam ohcote do Ciebie podejsc i Ci przywalic . Biedna dziewczyna .. za cholere jej nie rozumiesz .. myslisz tylko o wlasnej dupie.

Gość EI
toc to ciepla klucha nie facet...

Gość jamnikszorstkowlosy
dziewczyny ale czy ktoras z was wpadlaby na pomysl zeby polozyc swojemu facetowi reke na tylku w supermarkecie?

Gość jamnikszorstkowlosy
ok, dobra moze cos zle zrobilem (akurat uwazam ze to jej wina bo mogla powiedziec)... ale czy to powod do obrazania sie na pol dnia?!

Gość rozalka olaboga
nic dziwnego,że bierze laptopa,jakbym miała spędzić dwa dni z takim wałem,też szukałabym jakiejś rozrywki

Gość yhy yhy yhym.
jestes z nia 3 lata i za plecami jej tak dupe obrabiasz ? hahahhaha ;d Ja jestem w zwiazku 3 lata i tez czasem chlopaka za tylek w sklepie zlapie i co z tego ? jak mu sie nie spodoba to to w zart odwróci .. Kocham go i jest najcudowniejszy na swiecie mimo , ze tez czasem mnie wkurzyc potrafi .. Ale nie obrabiam mu dupy na forum publicznym! mowisz , ze dziewczyna jest nienormalna ? to ją rzuc . Lepiej dla niej ; )