Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jamnikszorstkowlosy

klotnie z dziewczyna, kto ma racje?! rozsadzcie

Polecane posty

Pierwsza sytuacja - twoja wina. Druga sytuacja - twoja wina (bo zaloże się, że nie to że nie chciełeś żeby trzymała ci rękę na tyłku j zraniło, tylko sposób w jaki to zakomunikowałeś) Trzecia sytuacja - twoja wina Współczuje twojej kobiecie.

Gość popieram post wyżej
a może już szuka następcę w tym necie?:) skoro ją zaniedbujesz heh, ale dobre:):)

Gość Pani marynarzowa
sytuacja nr 2..to jednak jak nastolatka..tak do 21 lat..nie pasuje to. A ponadto reke w majtki..a potem bułki kupuje:O inny toar dotyka:O nie chodzi o kulture a o higiene..tu wykazała sie dziecinnością

Gość tiiiikTAK
jestem starsza od Ciebie i moj facet tez i nie ma problemu z tyn, zebym polozyla mu reke na tylku i on mnie.... :O

Gość popieram post wyżej
a może już szuka Twojego następcę w tym necie?:) skoro ją zaniedbujesz hehe:):)

Gość mmmagda1978
też miałam takiego faceta ... niedomyślnego, porywczego i takiego który zamiast słuchać serca i/ lub rozumu lubiał opowiadać o naszych sprawach w gronie znajomych pod tytułem kto na rację... wiesz dobrze że go rzuciłam to była najlepsza decyzja !!! Mogę podagać z twoją dziewczyną wiesz niektórzy faceci nie są tak porąbani jak Ty !!! może i ONA zmądrzeje tak jak JA.

Gość jamnikszorstkowlosy
wyjalem jej reke i powiedxialem ze to chyba przesada... glupio jej bylo... ale po co obrazac sie na pol wieczora?

Gość tiiiikTAK
jakakolwiek rozmowa z toba jednak zdaje sie nie miec sensu... jesli nie chce z jakis przyczyn, aby ona kladla ci reke na tylku, to powiedz jej, ze cie to krepuje w miejscach publicznych. swoja droga, czy ten "problem" pojawil sie po raz pierwszy teraz , po trzech latach?:o

Gość ambitna onaaaa
pój wieczora? ale ona jest wyrozumiała, ja bym cię rzuciła

Gość jamnikszorstkowlosy
Ok, a co na to... obrazila sie na mnie kiedys bo bylismy w ikei i poszedlem na chwile kupic se hot doga. Kupilem se dwa. Wrocilem do niej, i spojrzala, wiec sie zapytalem czy chce, moge jej dac jednego. Ona stwierdzila ze nie.Ale byla zazenowana i stwierdzila ze jestem dziwny. Albo kiedys uczepila sie ze ... jak bylismy na pizzy to skomentowalem ze ma wiekszy kawalek....na co ona ....zapytala czy ma mi go oddac czy co, potem stwierdzila ze przeszla jej ochota na jedzenie i zebym zjadl wszytsko. po wyjsciu zrobila afere i powiedziala ze sie nie patrzy w ta;lerz komus i nie liczy jedzenia. Ze ona nie wie co ma zrobic, czy mi to oddac, czy nie jesc, czy co (troche jest nerwowa na punkcie jedzenia bo ma nadwage troche) a po tygodniu bylismy w macdonaldzie i ja spojrzalem na jej frytki i powiedzialem ze ona ma wiecej. tak se tylko powiedzialem nic nie mialem na mysl. To ona stwierdzila ze nie bedzie ich jesc. I nie zjadla, zebym je zjadl, ja nei chcialem wiec je wyrzucila. Cala droge byla na mnie zla, ze prosila mnie tydzien temu zebym jej nie liczyl jedzenia bo to niegrzeczne i jest jej przykro. a ja jestem niewyuczlamny. i co ? o takie rzeczy robi normalna dziewczyna afery?!

Gość rozalka olaboga
ty chyba trochę koloryzujesz,nie wydaje mi się,żeby tacy idioci chodzili po świecie...

Gość tiiiikTAK
albo tacy debile jak autor jednak zyja na ziemi :D albo to jakis nedzny prowokator :D PROPONUJE ZAMKNAC TOPIK.

Gość jamnikszorstkowlosy
nie koloryzuje ja po prostu tego nie rozumiem, co jest zlego w powiedzeniu ze ktos ma wieksza porcje? wydaje mi sie ze moja dziewczyna zdrowo przesadza i jest awanturnica u mnie w domu nikt nie robi problemow z takich rzeczy pytam wiec was bo nie czaje

Gość jamnikszorstkowlosy
nie, nie bede juz opisywal wiecej klotni powiedzcie mi tylko ze z tymi frytkami i pizza mam chociaz racje:| jesli nie to chyba powinienem cos ze soba zrobic

Gość jamnikszorstkowlosy
to nie jest prowokacja, to sie naprawde zdarzylo i naprawdde mialem o to afere przez te afery zwiazek sie chyba rozpada

Gość tak, zrob cos z soba
DOROSNIJ

Gość jamnikszorstkowlosy
czy z tymi frytkami i pizza naprawde sie tak nie mowi? oswieccie mnie bo mama mnie tego nei nauczyla

Gość asdfghjkl;
nie masz racji.. skoro ma nadwage (jak to zaznaczyles) to może miec kompleksy na tym punkcie i Twoje komentarze w stylu "masz więcej" na pewno z kompleksów jej nie wyleczą. Z tego co piszesz mówiła Ci, żebys nie komentował jej jedzenia ale Ty "nie widzisz problemu" współczuję Twojej dziewczynie, że ma chłopaka, który jest takim emocjonalnym analfabetą..

Gość jamnikszorstkowlosy
no tak, ale ja nie chcialem nic zlego powiedziec :( ja w ogole nie pomyslalem jak to mowilem tak se po prostu skomentowalem co mi przyszlo do glowy naprawde nic nie mialem zlego na mysli a ona sie tak wsciekla

Gość franczesska
skoro raz cie prosi zebys tak nie gadal to po co drugi raz mowisz

Gość PsychozaDomowa
a moj facet walnal focha, bo zwrocilam mu uwage ze za glosno jest telewizor i ma przyciszyc bo chce spac (byla 1 w nocy)... obraza majestatu...:/

Gość jamnikszorstkowlosy
czym sie objawial foch? ile trwal?

Gość PsychozaDomowa
foch nadal trwa, objawia sie milczeniem. szczerze powiem, ze zakonczylabym zwiazek z Toba...na miejscu twojej kobiety. Jestes przed 30 a prolemy robisz jakbys mial 15:/

Gość jamnikszorstkowlosy
ej, ale wlasnie cala sprawa polega na tym, ze to nie ja mam te problemy tylko moja dziewczyna robi z tego afery ja w ogole bym o tym nie pamietal , dla mnie nic sie nie stalo

Gość masz swietna kochajaca
dziewczyne, badz jej wdzieczny... ja bym dawno zerwala z takim palantem

Norma. Ona chciała z Tobą przeżywać emocje które przeżywała wtedy w tej miejscowości . Była " zajarana " za pokaże Ci i powie " a tu napisałam ,ci ze coś tam " a Ty ją zlałeś... to po co miała jechać? i Ci mówić? ona tam była. To miała być WASZA podróż , a nie jej odświeżenie pamięci ! a co do sklepu . Jak sobie czegoś takiego nie życzysz. To na przyszłość w takiej sytuacji się uśmiechnij , delkiatnie wyjmij rękę i z uśmiechem powiedz. " kochanie poczekaj aż dojedziemy do domu " głupi jej było i się nie dziwie...

Gość jamnikszorstkowlosy
naprawde przegialem z tymi frytkami?

Gość w tym wlasnie problem
ze jestes nieczulym, niewrazliwym chamem i burakiem, ktory z niczym 'nie ma problemu', bo sie z niczyimi uczuciami nie liczy i ma wszystko w de... Kiedy ostatnio zrobiles cos dla niej, zeby byla szczesliwa, zeby zrobic jej przyjemnosc? Kiedy zwracales uwage na to, jak sie moze poczuc po twoich durnych wypowiedziach?

I szczerze ? Jesteś nienormalny : ) robisz problem z niczego. Gdyby mój facet mówił mi" masz większy kawałek pizzy " to bym go wyśmiała. Zachowujesz się jak dzieciak , Nie rozumiesz , ze zdiewczyna z nadwagą jest przewrażliwiona i ona odbiera to ,ze wyliczasz jej ile je i ze ma DUUUŻE, rozumie z tego sugestię , ze jest gruba. A tak nawiasem CO TOBIE DO TEGO CZY JEJ KAWAŁEK PIZZY jest o 3mm większy czy nie ; // ?