Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zasmucona i zagubiona

Nie wiem z którym jestem w ciąży. Naprawdę.

Polecane posty

czy naprawde jesteś taka rasową kurwą? Czy to wymysł twojej wyobraźni? Twój mąz naweet nie wie jaka dziwke ma pod dachem

Gość lalazmaja
wiesz co kompletnie ci nie wspołczuje. szcezgólnie po tekscie: "Dziwką nie jestem, w takim razie 80% kobiet jest dzi**ami, bo tyle właśnie prędzej czy później zdradzi męża.... Nie puszczam się z byle kim, kochanek nie był przypadkowy, tylko jest jeden i od dawna." zycze ci zeby wsyztsko wyszło na jaw. zeby było tak: pwoiesz kochankowi ze ejstes w ciazy a nawte jak nie powiesz to i tak sie dowie, on bedzie chciał zeby to było jegod ziecko wiec zrobi akcje ze twoj maz sie dowie ze miałas kochanka, a na koniec sama im wykrzyczysz ze miałas i 3. zostaniesz sama z dziekciem. dziecka mimo wsyztsko zdrowego ci zycze bo to juz by było okrutne, zreszta nie jego wina ze ma głupia matke. zycze ci z całego serca by sie wydało i bys była samamama biedna i sama a raczej samotna.

Gość czuwalna
wiedzialam, ze ejst pewno parszywych hooooi na swiecie ale ,z e tyle zaklamanych szmat?? ciekawe ile ojcow wychowuje nie swoje dzieci ahahaha

Gość gość
Ona nie weszła tu po to ,żebyście ją osądzali ,życie ją samo ukaże a każda jak przeżyje trochę więcej lat to tez nie jedno doświadczy myślicie ,że faceci są tacy wierni....? ja swojemu ufałam 25 lat a teraz okazuje się ,że jego syn ma 14 lat i co mam zrobić .... ale jednego żałuje tez mogłam używać życia bo okazja była nieraz ale ja grzecznie do domku i czekałam za mężusiem dlatego nikogo nie osądzajcie bo przypadki są różnie a autorka niech zrobi jak uważa ja bym siedziała cicho kochanka kopła w zadek

Gość gość
kobieto- no niezły masz przebieg.