Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chce umrzeć..........

Chce umrzeć............

Polecane posty

Otóż to.. Tak wielu ludzi pragnie życ, a nie jest im dane.. Giną w wypadkach, czekają latami na przeszczep narządów... Modlą się i proszą Boga o najpiękniejszy dar jaki można od Niego otrzymać - życie.. Dlatego nie poddawaj sie. Jeszcze wszystko może być inaczej. Odmieni się. Tylko uwierz w to. Znajdz gdzieś w sobie siłę. Ponoc suma pecha i szczęścia w życiu jest rowna zeru..

Bóg cię kocha! Pamiętaj o tym. Zawierz mu, módl się a będzie lepiej! Oczywiście nie popadaj w skrajność i jeśli się leczysz albo coś to nie przerywaj leczenia i nie pokładaj nadziei tylko w samej modlitwie, a módl się a leczenie przyniesie efekty.

Gość rytyty
kto tu o Bogu pisze??? Bog ja i nas kocha??? to po jaka cholere zezwolil na gwalt i teraz na poniewieranie jej przez meza? Co za bzdury... Kobieto ja na Twoim miejscu bym sie zglosila do jakiegos programu tv po pomoc. Moze i by byl "wstyd" ze prosisz ludzi o wsparcie i opowiadasz o swojej sytuacji ale oni by wzieli sprawe w swoje rece i nie musialabys sie bac ze wrocisz na stare smieci. Jest wielu ludzi chetnych do pomocy choc nie wszystkich na to stac. Pomoz swojemu dziecku i zrob tak jak Ci mowie, moim zdaniem jesli jestes gotowa sie zabic to wstydem nie powinnas sie przejmowac a ze wzgledu na dziecko masa ludzi i pare organizacji pomoglo by ci wyjsc na prosta

Gość Chcę umrzeć...................
nie wiem juz naprawde :( dzisiaj odebralam prawko :) i chyba postawie na prace :( kiedys juz sie posluchalam z ta policja i mi to na dobre nie wyszlo :( a praca raczej nic gorszego mi nie przyniesie :) jak dobrze pojdzie to we wrzesniu bede miala z kim zostawic malego zeby troche popracowac odlozyc kase i ulozyc jakos na nowo zycie. Syn ma 20 miesiecy - na poczatku listopada bedzie miec 2 latka. poprostu samej jets mi ciezko :(nie mam z kim pogadac... juz tyle razy upadla i ciezko jest sie podnosic ... wszyscy sobie mysla ta jak ma fajnie : maz , ogrodek, dziecko , nic jej nie potrzeba... tylko ze nie zdaja sobie sprawy ile ja oddalabym za to zeby nie miec tego meza i tego ogrodka ... zyc biednie ale szczesliwie... bez wrzaskow, krzykow, i awantur :/ . Polozyc sie spac i budzic sie z usmiechem na ustach . A nie otwierac oczy i myslec " pospie jeszcze 15 min - pojdze do pracy i bedzie spokoj " .

Gość taa niedobra pupa
chcę umrzec - napisze ci trochę brutalnie... Weź się za siebie... Nikt nie zrobi tego za ciebie. Też jestem z Poznania, przeglądałam ogłoszenia na gumtree dot. wynajmu pokoi i widziałam dziś choćby jedno - że ktoś wynajmie samotnej matce z dzieckiem za 500 zł pokój jeśli dobrze pamiętam. Jakbyś miała pracę choćby za 1200 zł dałabyś radę. Jedno co mnie niepokoi dlaczego piszesz znów o znalezieniu faceta? Przestań szukać kolejnych facetów, musisz sama dawać sobie radę w życiu, być samodzielna. Zamiast w ciało, zainwestuj w wykształcenie - jak nie masz kasy zawsze warto uczyć się języka choćby samemu, są różne darmowe kursy na bezrobociu i jeszcze jakieś organizuje chyba Ośrodek wspomagania Przedsiębiorczości.

ach tak jakos napisalam ... poprostu juz wszystko mi sie wali na glowe :(

Gość Nina 123
Trzymaj sie dziewczyno i do przodu :)

Mieszkasz może w Warszawie. Jak tak to mogę ci pomóc. Wolisz szybko i bezboleśnie czy powoli ? Kup syrop na kaszel, wypij cały i litr wódy, łyknij całe opakowanie multiwitamin. Stań na szczycie jakiegoś bloku, na krawędzi, stracisz przytomność i jej nie odzyskasz.

"ten ostatni niedziel" spadłem z łóżka jak to czytałem. Ja cie kocham bardziej od boga. Bóg nie istnieje uświadom to sobie.

Gość kalafior-and-spzoo
Parufkarz, po raz ostatni dostajesz "parufą" przez twój "parufiasty" łeb. Ostatnią pokutę odprawiłeś ? Bo już kolejna czeka w kolejce.

:(