Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość groteskowo mi

Moj Mąż wrócił właśnie z basenu i...

Polecane posty

wystawianie biustu wszędzie jest niesmaczne, ciekawe, że jak chodzą laski z wywalonymi cyckami na wierzch z głębokimi dekoltami do pępka, to nikt nie uważa tego za niesmaczne, wręcz przeciwnie, to dlaczego tak bardzo wam przeszkadza, ze matka chce nakarmić głodne dziecko...:-o

Gość o masakro, ale autorke
ja uważam,że wywalanie biustu w dekolcie do pępka również jest niesmaczne :P a raczej zwyczajnie intymne

Gość kilosanfd
Ty Stifler-a cos tu jest w temacie o golych abbach z tv czy gazet?Nie -to stul dziob,bo po jagiego grzyba wszyscy sie na to uwzieli-to 2 rozne rzeczy!Wystawiac maciore na wierzch,a gole cycki w gazecie...ehhh polaczki

kilosanfd idź lepiej korzystaj z wakacji bo od września znów czeka cie gimnazjum...:-o Jak można w ogóle użyć takiego słowa jak maciora! Pisząc takie rzeczy obrażacie własne matki. Chyba nie rozumiecie gówniarze, że wszyscy kiedyś byliście takimi małymi, bezbronnymi niemowlakami...

Gość chyba żartujesz?????????
jak ide na basen czy gdzie kolwiek to nie mam ochoty ogladac jak jakaś baba karmi dziecko, od tego są pomieszczenia przeznaczone do tego, jak ja bede karmic napewno nie usiąde np na środku sklepu i nie wywalać cycków tylko pojdę do pomieszczenia które jest do tego przeznaczone. Nie jesteśmy zwierzetami tylko ludzmi, mamy takie coś jak inteligencja i kultura osobista, ale nie wszyscy chyba. A mamuski uwazają ze wszystko im wolno, wkurzaja mnie takie baby bo sa nadęte i chamskie i nieraz się o tym przekonałam.

owszem to jest naturalna i piękna czynnosc, ale nie każdy chce to ogladac!!!!!!!!!!! i to powinno byc uszanowane.

i to jest właśnie polska tolerancja!!! Niestety nie ma u nas zbyt wielu pomieszczeń do tego przeznaczonych. Osobiscie spotkałem się z czymś takim tylko raz w M1.

Gość przeciezzzz
popieram chyba zartujesz???? Moze i dla kogos z rodziny jest to piekny widok,ale zwyczajnych przechodniow to odraza.I kultura czy zacofanie nie ma tu nic do tego.Poza tym w Anglii i Irlandii jest mnostwo chamow-co p[ierdza i pluja,nawet szczaja na chodnikach i co mamy z nich brac przyklad -jak tu jakas Minia napisala?? Nie sadze,ze jest to trafne porownanie,ale niech bedzie.

STIFLER30 jestem osobą tolerancyjną ( nie mam nic do gejów, lesbijek i innych odmiennosci, każdy żyje jak mu dobrze ), ale tolreancja do tego tematu nie ma tu nic do rzeczy. Mi poprostu taki widok by nie odpowiadał, tak samo jak np para uprawiająca seks w basenie. A mam do tego prawo. Sa pewne granice, co wypada a czego nie. Mówisz ze nie ma takich pomieszczen, owszem jest ich za mało ale np na basenach, w marketach u mnie są pomieszczenia do przewijania niemowląt czy karmienia

Gość podobno na tamtymbasenie byly-
z tego co autorka pisze.Wiec wiekszosc bab robi to specjalnie:(

szkoda, że bardziej przeszkadza wam ta biedna matka karmiąca, niż chamstwo w miejscach publicznych: przepychanie, przeklinanie, picie alkoholu czy palenie, mnie to bardziej razi, niż matka karmiąca...

STIFLER30 a kto powiedział że nam BARDZIEJ przeszkadza?

Gość trrradycja
Ja osobiscie uważam, że widok cycków powinno sie zachować dla swojego faceta - a innym po prostu tego widoku oszczędzić. Poza oczywiscie miejscami, które są do tego przeznaczone - na plaży nudystów gowno by mnie obchodziło, czy ktoś tam sobie cycki po prostu wystawia, czy karmi nimi dziecko. W normalnym srodowisku nie byłabym zachwycona ani gołymi cyckami niekarmiacej, ani karmiącej. To jest dla mnie jeden i ten sam cycek, tylko jeden wczesniej, drugi później. Najpierw kobieta jest niekarmiąca, potem karmiąca (choc nie każda), a potem znowu niekarmiąca. Ale sądzę, że te ekshibicjonistki to marginalne przypadki, w końcu częściej sie spotyka karmiące nieobnażone niż obnazone. Twój mąż jest bardzo strachliwy, skoro sie cycka wystraszył. Wy to tylko pod kołderką i w koszuli nocnej?

Gość wiem co czujesz...
Nie rozumiem oburzenia. Może faktycznie mogła przykryć pierś pieluszką, ale nic takiego się przecież nie stało. Mnie dużo bardziej razi chamstwo, które dotyka mnie na każdym kroku. Jestem w ciąży i mam już dość widoczny brzuszek. W ostatnie upały bardzo ciężko mi było, a jakaś babka w kolejce poprosiła bym ją ptrzepuściła, bo ona miała mniejsze zakupy niż ja. Myślałam, że usiąde z wrażenia.

wiem co czujesz są ludzie i ludziska i nic na to nie poradzisz, ja na Twoim miesjcu bym kobiety nie przepusciła, kolejka to kolejka, co z tego ze miała mniejsze zakupy??????? tu już nie chodzi że jesteś w ciązy czy nie. Ja nie jestem , ale bym jej nie przepusciał., no chyba zeby powiedziała że xle się czuje czy cos, a nie ze miała swoje widzi mi się.

Gość trrradycja
bezczelna torba Ja często przepuszczam ludzi w markecie, jak mam wielki wózek prawie pełny, a ktoś tam sobie stoi z jedną pizzą przy arbuzem. Ale to jest zawsze MOJA inicjatywa. I tak samo jak stoję z tą jedna pizza czy arbuzem, a ktos przede mną ma pełny kosz, to mówie trudno i czekam. Zwykle taka osoba mi proponuje, żebym przeszła przed nią, jestem wtedy wdzieczna, ale czasem ktos nie chce albo zwyczajnie nie zauwazy i jest ok, w końcu to jest kolejka.

nie bardzo rozumiem??????? ta kobieta karmiła to dziecko w wodzie? podejrzewam że na stojąco było jej nie wygodnie. Na basenie, gdzie ja chodze ławki są tylko w przebieralniach - i tam faktycznie nie raz już karmiłam nawet ja dziecko. Ale są damskie i męskie - po kiego ten facet sie pchał tam gdzie nie potrzeba???? a co do pokojów dla matek karmiących -najpierw sami sprawdzcie jak taki pokój wygląda i czy ...sami byście chcieli przebywać w takich warunkach, a co dopiero jesc. Dziecko też ma swoje prawa! A co do karmienia w miejscach publicznych - nie zawsze sie uda nakarmic dziecko przed wyjściem, a jak człowiek głodny to zły - cóż czasami trzeba! ale żadna matka nie "wyciąga" swoich piersi, bo nie ma takiej która by się nie czuła przy tym skrepowana!!!!! każda stara sie to zrobić jak najdyskretniej, ale buraków którzy robią z igły widły nie brakuje! a ZAMIAST LATAĆ I PODGLĄDAĆ, MOŻE BY JEDEN Z DRUGIM POMÓGŁ I...NP ZASŁONIŁ NA CHWILKĘ ZANIM SUTEK TRAFI DO dziecięcej buzi :P

Gość ŻONA PIOTRA GROŹNego
NIECH NO JA SIĘ WYPOWIEM !!! BÓG STWORZYŁ KOBIETĘ I PIERŚ ABY MOGŁA KARMIĆ POTOMSTWO SWOJEGO MĘŻA!!! JEŚLI SSĄCE PIERŚ JEST GŁODNE MATKA RADOŚNIE WYCIĄGA SWĄ PIERŚ I PODAJE SWOJEMU MALEŃSTWU ABY JE NAKARMIĆ NIE UCIEKA NIE CHOWA SIĘ NIE PODAJE BUTELKI KTO NIE CHCE PATRZEĆ NIECH ZASŁANIA SWE OCZY

Gość O Matko Kochana !!!!
Co za tematy !!!! :-0 Ja sama karmiłam piersią i nie zdarzyło mi sie wywalic cycka , a jak musiałam nakarmic na dworze to zrobiłam to w takim miejcu i w taki sposób ,zeby nikt nic nie widział i się nie zorientował ..Mój wybór Ale wcale mnie to nie obrzydza , nie krepuje, nie zawstydza itd Przeziez to naturalne .Skoro dziecko jest głodne to matka ma zrobić ?? :-0 To wy jestescie nie wychowani , bo gapicie sie specjalnie i bardzo was degustuje .Co za pruderyjny naród :-0 Ale tak jak ktos napisał , baby toples na plazach was nie obrzydzają ? Im wolno wywalić cycki , a matkom nie wolno karmić małego dziecka ?? :-0 Co do sikajacych facetów ( bo taki wątek tez się pojawił ) nie patrze , odwracam zwrok i to powinno degustowac , a nie kobieta która karmi :-0 Banda zacofanców i pruderyjnych , zakłamanych dupków ! Zajmijcie się swoim zyciem i tu naokoło jest wiecej rzeczy które powinny gorszyc niz to :-0

Gość do matko kochana
nie życze sobie aby baba przy mnie wywalała cycki i karmiła dziecko - MAM DO TEGO PRAWO!!!!!!!! I TO JEST MOJE ZDANIE A TWOIM OBOWIĄZKIEM JEST GO USZANOWANIE, NIE MUSISZ SIE ZGADZAC, ALE MUSISZ USZANOWAC MOJA DECYZJE

Gość do ŻONA PIOTRA GROŹNego
CIEBIE TEZ SIĘ TO TYCZY

Gość idiotkiiii
ja też nie zyczę sobie oglądać wywalonych wymion, jak nie umiecie się zachowywać wśród ludzi to siedzieć w domu

do matko kochana - naucz się czytac :-D Tak na marginesie nie wywalam cycków przy nikimi , a jak karmiłam robiłam to w ustronym , prywatnym miejscu :-0 A ty nie jestes na tym swiecie sam/sama i USZANUJ TEZ INNYCH bO KARMIĄCA MATKA MA PRAWO NAKARMIĆ SWOJE DZIECKO , CZASAMI ZDARZAJĄ SIĘ SYTUACJE ZE NIE MOZE TEGO ZROBIC W INNY SPOSÓB ! A ty powinnas to uszanowac i odwrócić wzrok , a nie gapić sie jak sroka w kosć Widać ,ze nie masz ani kultury ani szacunku do ludzi , myslisz ,ze jestes pępkiem tego swiata i tobie się tylko szacunek nalezy :-p Są sytuacje kiedy nie mozna postąpic inaczej , uwazaj zeby ciebie czasem taka sytuacja nie spotkała ( nie mówie o karmieniu ) , taka kiedy będziesz musiał postąpić w pewien sposób pomimo ze to będzie dla ciebie wstydliwe i stresujace i nie będzie zalezne od ciebie Ty chcesz miec prawo do nieoglądania cycków , a inna kobieta ma prawo do nakarmienia dziecka i jezeli nie ma innego wyjscia to odwróc wzrok , a nie gap sie jak cham !!!

Gość groteskowo mi
Cudownie!!! Mateczki Poleczki najpierw zrobiły oblężenie mojej osoby,a później obrażają mojego przystojnego Męża jakoby oglądał się na babsztyla obwisłego po ciąży! Co za banialuki! Podkreślam jeszcze raz i jednocześnie apeluję o ZROZUMIENIE PROSTEGO TEKSTU(jak macie problemy-a zaiste macie-odsyłam do poczytania ksiązek i wyrobienia owej zdolności): Mąż nie "gapił się"!!!!!!!!!!!!!Zwyczajnie ubieral się w sztani do wyjścia, a ta kretynka wyjęła tego wielkiego cyca. Są tam szatnie-i męskie i damskie(osobne rzecz jasna)-a ponadto szatnia przy wyjściu!!!Mąż konstatował,że szatnie na basenie są nad wyraz schludne.OD razu odwrócił wzrok,co zrobili również inni Panowie! Po wtóre-cóż do tego mają gołe cycki w czasopismach czy na plaży nudystów. To zupełnie dwie różne sprawy,a ocenianie mojego Męża kryteriami waszych własnych,jest doprawdy niedorzeczne!Moj Mąz jest sportowcem,nader zajętym i zapracowanym,by tak jak Wasi mężowie-mieć czas na takie niedorzeczności!! Po trzecie-słusznie ktoś zauważyl,iż wszelkie prawa,szeroko pojęta tolerancja oraz konwenansy-dzialają w dwie strony! Ty masz prawo pokazać cycka i nakarmić dzieciaka jak Cię natura stworzyła,ale ja mam prawo tego nie oglądać w MIEJSCACH PUBLICZNYCH,bo to na przykład wywołuje u mnie torsje!

ale twój mąz i ty macie problem , ja pierdole :-0 Napisz do Super Expresu lub do Uwagi :-P Pojebani ludzie :-0 :-D

niektórzy to lubią stwarzać problemy tam, gdzie ich nie ma... Lepiej, zeby dziecko darło się na całą japkę, a biedna matka biegała w poszukiwaniu ustronnego miejsca...? To znowu zakladalibyscie tematy o tym, ze nie przyszliscie na basen po to, zeby sluchac krzyków i tak w kółko.... Ja tam nie mam nic do matek karmiących...

Gość groteskowo mi
Absolutnie nie mam problemu.Problem sam się wytworzył.Przeczytaj mojego pierwszego posta.Pytanie brzmiało-czy to jest normalne?Jako osoba nie znająca się jeszcze na rzeczy,chciałam wiedzieć.Tymczasem zleciała się chmara Matek,które jedna przez drugą, zaczęły atakować,obrażać,zmieniać sens moich wypowiedzi! No to dysputa się tak ciągnie od niedzieli :O

niesamowity temat , po prostu trzeba to roztrząsąc na kafe od trzech dni :-0 Problem na wage swiatowa , ja pierdole :-0 Tacy jak wy to na starość stare zgryzliwe zrzędy , którym wszystko przeszkadza :-0 Ja ci mówie , napisz do jakiejs gazety , bo to naprwde ogromny problem , nie ma innych powazniejszych na tym swiecie , trzeba coś z tym zrobić :-0 Polecam uwage , tam się tym zajmą , odnajdą matke i zrobią jej koło pióra :-P Jak ona mogła wywalić cycka :-0

Tacy jak wy to na starość stare zgryzliwe zrzędy , którym wszystko przeszkadza Ja ci mówie , napisz do jakiejs gazety , bo to naprwde ogromny problem , nie ma innych powazniejszych na tym swiecie , trzeba coś z tym zrobić Polecam uwage , tam się tym zajmą , odnajdą matke i zrobią jej koło pióra Jak ona mogła wywalić cycka Nie dość, ze odnajdą matkę to jeszcze każą jej ponieść koszty leczenia faceta, który przebywał w stanie ciężkiego szoku po zobaczeniu jej piersi, a także wystąpienia konwulsji po uczuciu ogromnego zniesmaczenia...