Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość groteskowo mi

Moj Mąż wrócił właśnie z basenu i...

Polecane posty

Stifler30 popieram;) Ostatnio sama miałam przyjemność wywalenia cyca na widok bubliczny w dziale ogrodowym Tesco ;) Oczywiście da się zrobic to tak dyskretnie,żeby nikt się nawet nie zorientował o co chodzi;) Ale zawsze znajdzie się ktoś kto szuka dziury w całym..

Gość O Matko Kochana !!!!
Dokładnie STFLER30 jakby go nie nakarmiła to by płakało i tez zrobił by się wielki problem , bo ktoś inny ma "PRAWO DO SPOKOJNEGO POBYTU NA BASENIE , A NIE WYSŁUCHIWANIA DARCIA " co autorko ?? Umkneło mi to ,ze staracie się o dziecko. To tym bardziej tłumaczy brak szacunego twojego męza wobec innych .Nie tylko jego prawa sie licza A ty kiedyś tez mozesz miec sytuacje ,ze będziesz mogła postapić w jakis sposób .

Gość groteskowo mi
Moj Mąż jest estetą!!Zbulwersował Go ten widok,ja bym nawet powiedziała,że to był swoisty gwałt na Jego osobie! Przecież każdy ma prawo czuć się swojo w miejscach publicznych,a wyciągnięcie cyca tuż przy wejściu,gdzie kręci się masa ludzi jest niczym jak ekshibicjonizm!! I mówcie sobie co chcecie,ale tak jest-Matki Polki są chyba niedocenione po porodzie,więc tu i ówdzie cycka pokazać muszą,choćby pretekst był najbradziej wznisoły!

Niektórzy stuknięci ludzie na tym forum chyba myślą, że karmiące matki to ekshibicjonistki, którym sprawia przyjemność, jak ktoś na nie patrzy, podczas karmienia....:-o

groteskowo mi nienormalna jesteś :-0

Gość do stifler
BO TAK JEST..hahaha

Gość uwielbiam pokazywac
wymiona wszedzie

hahahahahah wymiękam... groteskowo mi współczuje ci takiego męża...:-o Jak ty bedziesz w ciąży pewnie będziesz musiała karmić w kiblu, zamknięta na cztery spusty,żeby nie obrzydzać tatusia. No i już nie mówię o porodzie...przecież jakjest estetą musisz nawet w dzień porodu wyglądać sexy. Proponuje obcisły gorset, stringi i koniecznie uszy króliczka playboya.No i myślę, ze te stringi świetnie będą podkreślały szwy krocza, więc życze powodzenia...

"do matko kochana nie życze sobie aby baba przy mnie wywalała cycki i karmiła dziecko - MAM DO TEGO PRAWO!!!!!!!! I TO JEST MOJE ZDANIE A TWOIM OBOWIĄZKIEM JEST GO USZANOWANIE, NIE MUSISZ SIE ZGADZAC, ALE MUSISZ USZANOWAC MOJA DECYZJE" To chyba słowa twojego męzusia co ? Autorko nie wywalaj na przyszłośc cycków przy męzu jak będziesz karmiła swoje dziecko , bo znów zostanie pogwałcony :-P A przepraszam , zapomniałam , wy jestescie z tych co to wam wszystko wolno i inni mają chodzic koło was jak na palcach .Tylko wy macie prawa i tylko wam nalezy się szacunek i zrozumienie :-0

STIFLER 30 :-D :-D :-D dobre

Gość do o matko kochana
ja pierdole ale z Ciebie babsko, dawno nie ruchalaś czy co? :-P

Gość do o matko kochana
debatujesz i debatujesz a nie ma juz nad czym, każdy ma swoje zdanie i tyle.

Gość do o matko kochana
Ty nic nie masz przeciwko a ja mam i nic na to nie poradzimy.Lepiej siedziec na forum i się kłocic i ubliżac pół dnia?

Gość do Miss. M
i nikt cie nie opierdoli za wywalanie cyca?:)

Niedawno urodził mi się syn i moja żona wcale mnie nie obrzydza. Wręcz przeciwnie to taki słodki widok. Sam bym się wtulił w te ciepłe piersi, a jakiś obszczymur, którego to obrzydza jest dla mnie ciota nie facet...! Chyba go mama nie kochała, tylko tata ( w inny sposób) Sorki za ostre słowa, ale pisze co myśle.

nie twój interes czy ruchałam czy nie :-D :-P Temat tego nie dotyczy :-D Zajmij się sobą :-D Widac ,że z tobą coś nie teges , roztrząsać temat od niedzieli .Ja dopiero dzisiaj się wypowiedziałam , a tematy widziałam od paru dni , ale szkoda mi było czasu odpisywac oszołomom :-P Ale widze ,ze nie mozesz zdzierzyć tego cycka :-D Zazdroscisz czy co ? A moze sama sie oszukujesz :-P I pisz pod jednym nikiem :-P

Gość gagaga
:) mama go nie kochała a tata tylko w nocy :D

Gość do o matko kochana
że co? nie jestem autorką , temat teraz załapałam, wypowiedziłam sie i nie rozumiem czemu wszyscy atakują? przeciez kurwa kazdy moze miec swoje zdanie :-)

Gość do o matko kochana
JA MÓWIĘ NIEeeeeeeeeee :-D

Nikt mnie nie o...... a nawet jesli ktoś orientował się co robię to się tylko uśmiechał i szedł dalej. Najważniejsze,żeby tego cyca calego na wierzch nie wywalać-są staniki do karmienia, można się zasłonić pieluchą. Dodam, że musiałam nakarmić syna w kancelari parafialnej, zaczął się drzeć, wiec powiedziałam księdzu,że wyjdę bo nie wypada tak i może on sobie tego nie życzyć ale stwierdził,że to jak najbardziej ludzka rzecz i jeśli mnie to nie krępuje to,,no problem,, (Do złośliwych; proboszcz wcale się nie gapił z zaciekawieniem ;)

A może twój mąż autorko zaglądał z zaciekawieniem i się nawet podniecił? Potem nie mógł o tym przestać myśleć, musiał sie wygadać, więc tak to przekręcił,że go to niby obrzydza, a ty głupia teraz roztrząsasz to przez kilka dni hahahahahahahah

Gość groteskowo mi
Haha Bidulki,sfrustrowane Matki i jak widać i Ojcowie;)) Ja dla Męża jestem i będę zawsze piękna.Stweirdził,że jak ja bym tak cyca wywaliła na widok(co się nigdy nie stanie,bo jest to dla mnie wyjątkowo intymna sprawa),to aż miło by było popatrzeć na taką kobietę! Ale umówmy się-Matki w 90% są obwisłe,otyłe,zaniedbane,do tego dochodzi "wspaniały"charakterek-a więc zazdrość o ładniejsze kobiety,zawiść,niepokorność,opryskliwość:):)Co tu na forum,w tym choćby temacie widać jak na dłoni!!!! A Ty Stifler-dziwię się,że w pracy nie jesteś,masz czas na takie banialuki jak pisanie w babskim dziale.. Wspólczuję takiego Męża/Ojca bez pasji:D

Po pierwsze nie interesuj się moim ruchaniem :-D Bo własnie mnie zniesmaczyłaś :-D Pytac się o ludzi o takie rzeczy ? Nie wstyd ci ? :-P:-D Obrzydza cie głodne dziecko , a nie obrzydza pisanie i wypytywanie ludzi o ich prywatne sprawy ? :-P Kazdy ma prawo do swojego zdania i ty i ja .I nie będziesz mi mówić kiedy mam przestać pisac i dyskutowac :-P

uuuuuuuuuuuuuuuuuuuu i wyszła zazdrosć i frustracja autorki :-P O to chodzi ;-) Nie wszystkie matki są otyłe i zaniedbane :-P Oj widze ,ze cie coś boli i wyszło co :-P

groteskowo mi a własnie jestem w pracy...ale to już moja sprawa, że mam czas i siedze na forum. A ty chyba sama jesteś zazdrosna,ze twój facet się podniecił na widok kobiecej piersi... i chyba żyjesz w średniowieczu skoro uważasz, ze matki sa zaniedbane. Ja tam widze same zadbane, ładnie ubrane, atrakcyjne kobiety.

bo wszystko zależy w jaki sposób się to robi moje znajome karmią tak, że nawet tego nie widać. Przykrywają się delikatnie pieluchą i tyle natomiast siedze ostatnio w kawiarki, stolik obok siedzi babka podbiega to niej dziecko (na oko 2latek), wchodzi na kolana grzebie w dekolcie i wyciąga sobie cycka mamy i bawi sie nim ssąc taki trochę dziwne, ale odwróciłam wzrok i juz sie nie patrzyłam w tamta stronę, bo taki średni widok :):)

Gość groteskowo mi
"bo wszystko zależy w jaki sposób się to robi moje znajome karmią tak, że nawet tego nie widać. Przykrywają się delikatnie pieluchą i tyle natomiast siedze ostatnio w kawiarki, stolik obok siedzi babka podbiega to niej dziecko (na oko 2latek), wchodzi na kolana grzebie w dekolcie i wyciąga sobie cycka mamy i bawi sie nim ssąc taki trochę dziwne, ale odwróciłam wzrok i juz sie nie patrzyłam w tamta stronę, bo taki średni widok" Otóż to,ale zauważ,że te matoły powyżej nie potrafią ZROZUMIEĆ ani jednej mojej wypowiedzi! A Stifler ciągle swoje i ta druga (zapmoniałam nicku:))!! Jaka znowu zazdrość,o co? Moje nazwisko po wspianiu w google wyświetla się w kilku paskach,bo swego czasu(niestety na wzgląd Męża karierę zaprzestałam)pracowałam w jednej z najbardziej znanych Gazet,a później w TV jako reporterka.Teraz jestem bez pracy,bo Mąż mnie wozi tu i tam,przez co z pracą u mnie ciężej!!! Co do urody,skoro prowadziłam w TV wiwady,to nie mogę być brzydalkiem,nieprawdaż? Patrząc jak Matkom przestawia się po ciąży,aż strach pomyśleć,że mogę tak diametralnie się zmienić i hormony zrobią ze mnie kretynkę z klapkami na oczach!!! Stifler ja Cię bardzo proszę,nie zamierzam zniżać się do Twojego,nader niskiego,poziomu! Zoastaw mojego Męża w spokoju.Zapewne nie raz oglądałeś mecz w Jego wykonaniu:D:D Ale co ja w ogóle dysputuję z takim ścierwem jaki często wchodzi na kafe!!! Wypowiedziałam swoje zdanie,że ani ja ani Mąż nie lubimy patrzeć na takie rzeczy,bo jest to niesmaczne! I po reakcji ludzi na basenie,sądzę ,że nie tylko my tak uważamy! A wy zaraz,że zazdrość,obrażania,"rzucanie mięsem"-doprawdy wiem skąd bierze się chuliganstwo,skąd popisane klatki,skąd morderstwa na rówieśnikach,tudzież naigrywanie się ze starszych osób! I takie OSOBY SĄ MATKAMI!!!??

groteskowo wyszło szydło z wora :-D Wiemy co cie boli .Tu nie potrzeba ani psychologa ani psychoanalityka .Niestety szkoda ,ze ty tego nie widzisz :-D A co do twojej i twojego męza osobowosci - jest tak jak napisałam wczesniej :-D Masz problem i nie umiesz sobie z nim poradzic( i to wcale nie jest problem z karmieniem ) , jestes na dodatek sfrustrowana , zazdrosna i zawistna :-D Zegnam 🖐️ P.S STIFLER30 - to prawdziwy, mądry facet , a nie taka ciota jak twój mąz:-P

groteskowo mi tak .....chyba puściłaś wodze fantazji... stała śpiewka na forum! Wszyscy tutaj są sławnymi ludźmi, lekarzami, prawnikami, przedsiębiorcami,wszyscy mają po 10 firm i pławią się w luksusach w tym naszym bogatym kraju... nie pociskaj kitu...pewnie tak naprawde jesteś zakompleksioną paszteciarą, już nie wspominając o twoim mężu, którego kobieta zgwałciła na odległość widokiem nagiej piersi hahahahaha