Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość groteskowo mi

Moj Mąż wrócił właśnie z basenu i...

Polecane posty

bo taka prawda,autorka zachwuje się jak taka wielka paniusia po za tym gówno wiena temat wychowania dzieci

Gość ewewe
Nie porownujmy reakcji mezczyzn na nagie seksowne piersi a karniace cycki. To juz calkiem inne rzeczy. Czy Was nie podnieca ladna jedrna meska pupka? Przyjemnie sie patrzy :). Ciekawe czy uwazalybyscie ta sama pupe za pociagajaca w trakcie ogladania jak robi 'grubsza sprawe' w toalecie. Hipokrytki ;)

Gość alejandrooooooooo
groteskowo mi czy Ty wiesz co Ty piszesz? gdy będziesz matką i zaczniesz wychowywać własne dziecko wtedy przekonasz się jak to jest ;) narazie g*** wiesz i nie odzywaj sie w takich tematach bo nie jesteś matką rozumiesz to?? drażni mnie zachowanie takich ludzi jak Ty.. i nikt nie odwraca kota ogonem bo każdy myśli normalnie a nie tak jak Ty ;)

nie porównuj srania do karmienia ehhhh mi to wszystko jedno bo ja na ulicy dziecka nie karmię bo poprostu się wstydzę a mój mąż się nie zraża jak zobaczy bo ma żonkę karmiącą i wie że jak mus to mus :D

No właśnie groteskowa wydaje Ci się...co możesz wiedzieć o karmieniu, wychowywaniu... Uważasz że kobiety które mają dzieci stają się opryskliwe?? Hehe, dla Nas po prostu staje się dziecko najważniejsze i jego potrzeby a nie absorbujemy się tym że Nasze cyce nie wyglądają tak jak u 16-latki. I jedna rada dla Ciebie- nie daj się zacisnąć bo jak później Twój mąż zobaczy Twoje wymiona to Cie na lepszy model wymieni:D Alejandroooo jej nikt na basenie nie zobaczy- ona w nocy pobiegać wychodzi:D

Gość groteskowo mi
Dorota i Justyna jesteście doprawdy żenującymi istotami!!! Ciągle piszecie te uwagi dotyczące mojej osoby,mojego wyglądu. Jesteście w całej krasie godna pożałowania! A jeśli dzięki temu jesteście szczęsliwe,to niech tak pozostanie-moim kosztem!:) Nie zmieni to jednak faktu,że wyglądam,jak wyglądam:):)

nie oceniaj mnie bo sama jesteś żenującą istotą i ogólnie jesteś dziwna !!!! kobniec tematu

To Ty sama napisałaś,że jesteś ohhh,ahhh taka piękna więc dobra rada "zero dzieci" bo nie zapominaj,że zmieniają wygląd ciałka

To właśnie Ty pokazałaś jaka jesteś żałosna stwierdzeniem że jeśli karmiąca jest "ładna" to może to robić publicznie

Gość :):):):):)
karmienie to przecież sama fizjologia człowieka. jesteśmy ssakami a czasami mam wrażenie, ze ludzie o tym zapominają...a co ma ta kobieta zrobić, jeśli dziecko jest głodne? pójść z nim do publicznej toalety, żeby nikt nie widział i przez pół godziny wdychać opary cudzych szczochów?? żałosna jesteś i twój facet tez!!! i współczuję TWOJEMU DZIECKU, ŻE BĘDZIE MIAŁO TAKICH RODZICÓW!!!

Gość :):):):):)
i uważaj...bo w ciąży zęby się psują, piersi już nie są jędrne, i możesz mieć rozstępy na brzuchu, no i bliznę na kroczu...i włosy wypadają... pewnie jesteś z tych, co to cesarkę na życzenie sobie zafundują, bo przecież boliii...hahahaha.... Żałosna jesteś kobieto. zachowujesz się tak, jakbyś nigdy w życiu cycków nie widziała. to jak będziesz kiedyś rodzić, to się dopiero naoglądasz na oddziale:) tylko, żebys wzroku nie straciła i Twój meżulek też:D

Gość zawsze mnie to zadziwia
Matki niby jestescie a tak wulgarne, ze slownictwa niejeden zul by wam pozazdroscil :P

zastanawiam sie tak naprawde o co jest teraz ten spor bo wiekszosc z was akceptuje matki karmiace ale same tego nie robicie zyjemy w kraju demokratycznym i mamy prawo do wyboru! problem lezy w ludziach bo nie potrafia po prostu odwrocic glowy tylko gapia sie i komentuja i nie dotyczy to tylko karmienia piersia to dotyczy po prostu innosci masz inny kolor wloso tatuaz kolczyk czy blizne jestes inny wiec trzeba patrzec.Boze jak ja nienawidze mentalnosci polakow.

Gość co jeszcze wymysliszzzzz
no szkoda, że będę idąc zamykać oczy, czy odwracać sie całkiem w inną stronę dlatego, ze mamuśka wywaliła te swoje ohydne wymiona, niech ona idzie w zaciszne miejsce i tam w spokoju nakarmi dziecko, ona jest jedna a przechodniów może być bardzo dużo, szkoda, ze może jeszcze zamknąć przejście dla przechodniów, bo małpie nie chce się przejść w ustronne miejsce

autorko masz 173 i ważysz 51 - szkieletor. Faceci naprawdę ślinią się na twój widok?:-o Faceci lubią zdrowo wyglądające kobiety które jest za co złapać;-) Doprawdy mam 175 cm a przed ciążą ważyłam 57 i uważam że byłam chuda (inni też tak uważali) ale 51???? Zjedz coś kobieto. Ps. Teraz ważę 69 i dopiero czuję się w pełni kobietą;-)

Biedny facet tak sie gapil pewnie na tego jej cyca ze go z basenu wyrzucili wiec przyszedl i sie poskarzyl szkieletorowi bez cyca ze to fuj i ble i ze musial wyjsc buhahahahahahahahaaaaaaaaaaa

Gość ale mateczki poleczki
zlecialy sie matki polki:O Matka Lizaczka-ty gruba dopiero jestes:O jak karmicie swoimi ogromnie zalosnymi wymionami,to chyba jasne jak slonce,ze nikt sie nie patrzy!!!!nie wlepia wzroku!!autorka pisala to wielokrotnie,ale wy dalej swoje..ahh

Gość do houseofpain
chyba słonina i nie może znieść, że na innych faceci się gapią a na nią nie, nawet żeby po kilka wymion wywaliła to nic jej nie pomoże

Gość groteskowo mi
A mój temat wciąż tak wysoko? Załosne jesteście MATKI!!!Załosne doprawdy-ile obelg pod moim adresem!! Szczupła jestem to fakt,ale jestem zgrabna i wymiarowa-mam tu i tam!! A Wy jesteście ohydne,potraficie jedynie naigrywać się z innych-widziałam wiele wątków,gdzie nie przebieracie niestety w słownictwie.I wychodzi to również tutaj. Zakompleksione,sfrustrowane,niepokorne babsztyle. Zrozumcie,że robicie to specjalnie,pokazujecie okropne zwisy pod pretekstem nakarmienia swoich dzieciaków!Napisałam,że szatnie na basenie są super wyposażone i czyste,a ta gruba baba robiła to przy wejściu,gdzie jest masa ludzi!!! Mój Mąz jest sportowcem.Na basen chodzi beze mnie,bo tam ma odnowę-jeśli już tak strasznie swoje śledztwo prowadzicie! Nie musi gapić się na inne-zwłaszcza na matki,bo te to już przeżytek;

matki przeżytek:-O Znaczy się ty dzieci nie będziesz mieć 175 cm wzrostu i waga 69 zobacz jaki to BMI i dopiero pisz że jestem gruba:-D Przy takim wzroście powinno się ważyć powyżej 65 kg!!!! Jestem szczupła ale nie wychudzona.

Gość ohydne babyyyyyy
oczywiście jestem za chowaniem wymion, a nie wywalaniem ich na wierzch

Gość groteskowo mi
Nie to wcale nie oznacza,że nie chcę dzieci,tylko że 90% matek wiadomo jak wygląda i jak się prowadzi po ciąży!!

ŻAL.PL Nie wpadnij w samouwielbienie:) dobra rada nie zachodz w ciaze bo zniszczy Twoje cialo no i zal dziecka...

Gość straszne sa baby
karmiace publicznie i nic tego nie zmieni!

Gość Zolzapipa
Bardziej denerwujace jest, ze dziecko sra i szcza gdzie poopadnie, bo mamusie bezstresowo wychowuja i twierdza, ze maly wola na ostatnia chwile. Ja bym takiemu dala latac z mokra dupa, to by sie nauczyl wolac wczesniej.

Gość gratulacje
No to sie pokazalyscie matki polki z pieknej strony:o tylko pozazdroscic wam chamstwa

Gość dokladnieeee
czego te mamusie beda uczyc swoje dzieci?Az boje sie pomyslec..

śmieszą mnie niektóre tematy! Faceta tak obrzydziła pierś...a gołe cycki w gazecie ogląda i wtedy nie czuje się zdegustowany.Współczuje ci takiego chłopa!

Gość o masakro, ale autorke
wkurzyliście ... :P widać, niektóre z Was to ubodło, że ktoś może mieć inne zdanie hahaha jakby nie mogła się przykryć pieluszką czy inną szmatą :P wg mnie wystawianie biustu wszędzie jest niesmaczne, po to są szatnie, specjalne miejsca w galeriach do karmienia piersią, i po to nosi się różnego rodzaju dodatkowe wyposażenia, żeby zadbać o komfort dziecka. na basenie hałas ścisk a tu karmi dzieciaka, może takiemu wszystko obojętne, a może i nie? :P