Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zirytowany konrad

moja kobieta to fleja !

Polecane posty

a ile juz mieszka w tej holandii?moze twoja dziewczyna chowala sie bez matki,to nie ma wyrobionych dobrych nawykow

Gość jemu chodzi tylko o ten tampon
Chłopcze idź stąd już i nie rób z siebie pośmiewiska. Jedź do tej sowjej brudaski. Tylko czy ona cię jeszcze chce?!

Gość zirytowany konrad
od 2 lat mieszka jej mama tam

Gość zirytowany konrad
to sobie idź z tego tematu czy ja cie tu trzymam ? :D a sio!

Gość zirytowany konrad
i to ja jestem glupi,pisze ze nudzi ja ten temat i siedzi tu noo brawo

Gość Lenka z Kołobrzegu
Co ty mu tutaj doradzasz że jego kobieta miała obiad ugotować?! To nie jej dom, a gary są jego matki. Jej nie wolno w cudzej kuchni dotykać cudzych garnków. Gdyby to jeszcze był jego dom ale nie jest. On mieszka na garnuszku swoich rodziiców.

Gość ech konrad
deczko poczytałam te twoje wypociny i oczom nie wierzę, że ludzie uwierzyli, że piszesz serio. Masz nieco kabaretowego zacięcia, może spróbuj swoich sił... I w ogóle jesteś raczej laską, która dla rozrywki jaja tu sobie kręci ;)

Gość zirytowany konrad
zdaje sie ze bylas znudzona tematen wiec wypad :D

Gość konrad ty to dopiero masz
ciezka pracę!!!!sadzac po ilosci twoich postów, hehe :P a poza tym sam niewiele wiesz o prowadzeniu domu, skoro w tym wieku mieszkasz z rodzicami, chojrakować za to potrafisz. nie zmienia to faktu,ze zachowanie dziewczyny jest obleśne, ciekawa jestem , dlaczego z nia jestes? poleciałeś na ładną dupę tylko?

Gość zirytowany konrad
ja sobie juz ide stad ! dzieki za opinie te dobre i zle :D A doczytaj prosze ze rzekono na garnuszku rodzicow jestem bo buduje dom ktory gotowy bedzie na zime i na swieta sie wlasnie dlatego zamierzalem oswiadczyc

Gość sama jej doniose co o niej
tu wypisujesz podaj e-maila do niej. Niech i ona się prawdy dowie o tobie. Jak ty wstydu nie masz tak oczerniać swoją kochaną kobietę?! SZOK

Co boli Cię że wyjechałam?Powtarzasz się lafiryndo non stop.Bredzisz w kółko to samo, może słonce Ci przygrzało w ten pusty łeb.Zajmij się swoją dupą i życiem jeśli jakieś masz.Bo z tego co widać bardziej interesuje Cię życie innych, czyli sama masz cholernie nudne życie. Zawsze tam gdzie donka tam lafirynda się pojawia.Czyż to nie ironia losu? A może to przeznaczenie? :-p

Gość Byla studentka)))
Bylam za granica na wymianie studenckiej i juz w pierwszy dzien po przyjezdzi, euslyszalam zebym sie myla i sprzatala po sobie :o, bo mieli juz dwie studentki z Polski co smierdzialy i zostawialy syf po sobie....tak mi powiedzieli :o.Myslam ze sie ze wstydu zapadne pod ziemie. Musialy byc niezle syfiary bo ci ludzie byli bardzo sympatyczni i ciezko ich bylo wyprowadzic z rownowagi. Moze trafili na jakies damesy z tego forum :D:D:D

Bo wkur... mnie to co wypisujesz o moim faceci lafiryndo.Prowokacja prowokacją, ale ja się w Twoje życie nie wpierdalam.Cały czas piszesz jako pomarańcza bo nie masz cywilnej odwagi pokazać się kim naprawdę jesteś.Cwaniakujesz incognito.

Donkapatke - przepraszam że się wtrącę, ale JAK można psa wyprowadzać tylko dwa razy dziennie? To tak jakby Ciebie dwa razy na dzień do wc wpuszczali :o To normalne znęcanie się nad zwierzętami :o Po prostu w głowie się to nie mieści :o Moja psina ma co najmniej 4 spacery, na zmianę z facetem psiaka wyprowadzam, a Ty swojego chyba torturujesz :o Chyba że na wyspach inne psy żyją niż w kraju i im wystarczy siku 2x dziennie :o M A K A B R A

bellabelle, tylko że ja jeszcze pracuję i napisałam co najmniej a nie maksymalnie, zresztą mam ogród więc pies zawsze ma dostęp do tego żeby w każdej chwili się wysiusiać. nie torturuje mojego psa.To jest najsłodsze zwierzątko jakie miałam, może po za kotkiem który został zagryziony:-(

To Ty jesteś niestabilna emocjonalnie.Nie ja pieprze non stop ze ktoś pracuje na zmywaku że daje komuś tam dupy itp.To chyba Ty masz jakiś problem z ludźmi którzy wyjechali z Polski i z ludźmi którzy się rozwiedli.Ciekawe jak Tobie się jeszcze życie ułoży.Wtedy ktoś może pośmieje się z Ciebie.Znasz powiedzenie "Nie czyń drugiemu co Tobie nie mile" ? To nie czyn tego bo wszystko odwróci się przeciwko Tobie. Nabijaj się do woli tylko pamiętaj że to kiedyś wróci do Ciebie ze zdwojoną siłą.

donkapatke - nie daj się prowokować, Twoje odpowiedzi dają jej dziką przyjemność, takich ludzi najlepiej ignorować.

No sorry ale ja i mój facet też pracujemy oboje, a jakoś znajdujemy czas żeby mu minimum ruchu zapewnić :o To jest głupie tłumaczenie, jak ktoś nie ma czasu na wyprowadzanie psa to niech psa nie bierze do domu :o A propos tematu jeszcze napomknę, że pies jest mój, a mimo tego facet nie ma problemu z tym żeby założyć smycz i iść się z nim przebiec :)

Alogia - dla mnie to ona może mu nawet ass to mouth robić, oprócz tego anala, jak się jej podoba taka forma seksu, ale spacer z psem dwa razy dziennie to tortury dla psiaka, a ja nienawidzę ludzi którzy biorą zwierzę a później jak zło konieczne traktują i nie mają dla niego czasu :o Podejście do zwierzaka pokazuje jak by ktoś do dziecka podchodził :o

To nie ja go brałam bella.A w weekendy jeździmy z psem żeby się wybiegał do miejsca gdzie psy można spokojnie puszczać bez smyczy.bo nie wszędzie można psa puszczać wolno.Tutaj są pewne przepisy które trzeba respektować i nie ma czegoś takiego jak nie zbieranie kupy po nim, do tego są specjalne kosze itp.

A jak jedziemy do Polski to psa dajemy do hotelu dla zwierząt w którym on może mieszkać i czekać na nas, tak się tutaj robi.Nie ma czegoś takiego jak zostawianie psa przy drodze, porzucanie bo ktoś musi jechać na wakacje.

Gość zielonkawaaaaa
Od razu widac poruszenie kafeteryjnych brudasów na forum, ktorzy oczerniaja autora. Kazda co broni jego dziewczyny jest pewnie taką samą fleją. Nie wyobrażam sobie jak brak takich elemantarnych zasad higieny nie wywołuje conajmniej głębokiego zdziwienia? Zachowujecie się brudasy pewnie tak samo a jak wiadomo najlepszą obrona jest atak

Gość gryte
dziwi mnie ze jak zwalila doniczkę, to ty dales jej miotłę i niech zamiata, jest Twoim gosciem do cholery:D

Gość tak tylko czytam
Tak jasne, brudas i fleja a jeszcze się znajdą takie co bronią.... Jak można się nie myć? zostawić niespodzianki w łazience?