Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

edzia...

czy 10 dni przed @ test ciazowy moze dac pozytywny wynik??

Polecane posty

Gość mam podobnieee
hej! Oj coś czuję, że u Ciebie, to będzie ciąża ;). Ja w sumie czuję się normalnie, jakoś coraz mniej wydaje mi się, że jestem w ciąży...

bardzo bym chciala zeby to byla ciaza ale mozde za barzo sie napalam taraz to jestem tak spiaca ze bym poszla spac masakra a wiesz ze jak tobie nic sie nie dzieje to tez moze byc ciaza w wielu przypadkach tak jest ze ciaze przechodzi sie bez zadnych objawow moze ty jests ta jedna z nich :) ja trzymam kciuki

Gość mam podobnieee
tzn. na razie tak intuicyjnie, to czuję, że to nie ciąża, bo chyba jednak na konkretne objawy za wcześnie.

tak jak juz wczesniej pisalam ja przy pierwszej ciazy dostalam dopiero takich objawow okolo 5 tygodnia no moze 4

Gość mam podobnieee
mówią że ciąży ciąży nie równa, ale powiem Ci, że chyba lepiej mieć jakieś objawy wcześniej, przynajmniej zaczyna się mieć podejrzenia ;). A nie jak niektóre kobiety twierdzą, że do 3, 4 nie wiedziały, że są w ciąży...Moja koleżanka twierdzi, ze jej siostra do 6 miesiąca, nie wiedziała, że jest ciąży, nie wiem, czy to możliwe, ale ona jest ściemniara, więc mogła dodać ze 2 miesiące żeby opowieść była ciekawsza ;)

:) no ale wiesz leci tak program nie pamieta na jakim programie "ciaze z zaskoczenia" ogladnij sobie tylko musze poszukac gdzie go emituja

Gość mam podobnieee
Słyszałam coś o tym programie, nie lubię tego typu programów, dla mnie, to manipulacja, z jednej strony tymi biednymi kobietami z drugiej widzami... To trochę tak, jak te programy Drzyzgi w TVN...Obejrzałam kilka razy kiedyś...Ci ludzie, którzy tam są pokazywani, zazwyczaj jakiś margines społeczny, albo ludzie z problemami psychicznymi (czego może nie widać), często wywlekają jakieś bardzo intymne sprawy, chory ekshibicjonizm...No przecież to od razu wiadomo, że oni robią to dla kasy, bo im płacą, że tam się pokażą. A jak płacą, to zapewne nie raz mówią im co mają mówić, nie wierzę w czyste intencje tego programu.

ja tam nie wiem ale wypowiadaja sie na ten temat lekarze chyba ze tez maja zaplacone i tak mowie dla mnie to tez jest nie mozliwe zeby 9 miesiecy chodzic w ciazy i nie wiedziec nie czuc ruchow dziecka itp.

Gość giitt
Zrobiłam dzisiaj test, a @ powinnam dostac 10 sierpnia...wynik negatywny ale nie tracę nadziei...mam bóle w podbrzuszu i w krzyżu...w pierwszej ciąży miałam takie same objawy (a 2 tyg. po spodziewanej @ doszło zmęczenie i bóle głowy)...czekam więc na objawów ciąg dalszy..:-P

Gość mama podobnieee
giitt---> Chyba jestes w gorącej wodzie kąpana ;). Nic dziwnego, że test wyszedł negatywny, zdecydowanie za wcześnie na test.

giitt zdecydowanie za szybko zrobilas ten test ciazowy powinno sie robic w dniu spodziewanej miesiaczki chyba ze slyszalam o istnieniu testow 6 dniowych chocoaz nie wiem czy mozna im ufac ale sprobowac mozna ja jak bym byla w Polsce pewnie bym sprobowala a tu jeszcze 6 dni do okresu :( i trzeba tu tylko cierpliwosci

Gość giitt
...fakt pospieszyłam się z tym testem...jednak muszę uzbroić się w cierpliwość...dzięki za odpowiedzi:)

hej mam podobnie ja jak tam dzisiaj samopoczucie bo ja rano dzisiaj jakos dziwnie sie czulam to znaczy strasznie mi goraco bylo tak jak by dusznosci ale juz jest lepiej pewnie za pare dni sie okaze ze to ty jestes w ciazy a ja za bardzo zdziwialam :)

Gość mam podobnieee
Hej! A u mnie tak jak zazwyczaj przed okresem napięcie w podbrzuszu zniknęło w sobotę, na kilka dni przed okresem, więc tak, jak zawsze...

hej nareszcie sie odezwalas juz sie martwilam o ciebie. a ja jeszcze 4 dni i robie test pewnie bede rozczarowana ale teraz jeszcze jestem dobrej nadzieii boli mnie pecherz tak jak by mi sie chcialo caly czas sikac i nie wiem dlaczego? a piersi to mi chyba eksploduja a jaki masz sluz teraz jesli moge zapytac?

Gość mam podobnieee
Nie mam zupełnie śluzu, sucho, jak przed okresem. A Ty? Dowiedzieliśmy się w weekend, że dziewczyna brata mojego męża jest w ciąży, fakt że wieloletni związek i mają swoje lata, ale i tak spore zaskoczenie...bo wszyscy czekali, że wreszcie wezmą ślub najpierw...

ja wczoraj jak sie kochalam z mezem to mialam taki sluz jak w dni plodbe i zastanawiam sie dlaczego a dziasiaj mam taki bialawy tak jak przed okresem no moze nie jest gesty tylko taki zadki.nic sie nie martw jak sie nam nie uda w tym miesiacy to bedzie w nastepnym trzeba byc dobrej mysli

Gość mam podobnieee
Martwię się, nie mam czym :). Tylko po prostu czuję, że teraz się nie udało.

Gość mam podobnieee
Miało być nie martwię się ;). A co do Twojego płodnego śluzu, jak się kochałaś, to może po prostu się podnieciłaś ;), śluz wtedy wyglądana podobnie, jak w dni płodne. My kochaliśmy się w piątek w nocy i byłam strasznie sucha, już nie pamiętam kiedy aż tak byłam sucha, choć mój mąż twierdzi, że aż tak źle nie było ;).

wlasciwie to nie znam sie na tym sluzie ale moze i masz racje. ja jestem dobrej nadziei ja obecnie mam taki sluz bialawy ale w zeszlym miesiacy mialm podony jednak pamietam ze tek jak ty mialm bardzo sucho ale co cykl to inaczej ja juz sama sie gubie

Gość mam podobnieee
Chyba nie ma, co za mocno analizować :). Ja mimo, że mam bardzo regularny cykl, to jednak co jakiś czas coś się zmienia. Przez kilka lat miewałam, co cykl krwawienie owulacyjne i ból około owulacyjny, teraz rzadko się, to pojawia. Przez jakiś czas miewałam brunatną wydzielinę przed okresem, tak kilka dni, teraz jakieś pól roku, może więcej już nie mam, ale to chyba nie był dobry objaw, bo to mogło świadczyć o zburzeniach hormonalnych.

Gość mam podobnieee
Poza tym mam największą chętkę na seks w szczycie płodności, więc po tym też wiem, że to dni płodne :D, natura daje znać ;).

ja pzed wylyzeczkowaniem macicy mialam cykle jak w zegarku co 28 dni no czasami sie spoznij a teraz mam co 30 31 dni

Gość mam podobnieee
To normalne, że cykl się zmienia. Ja mam cykl 28, 29 dni o wielu lat i nic jego nie wydłuża, czy nie skraca, żaden stres, choroby, czy zmiany klimatyczne...

Gość mam podobnieee
Ja po okresie też, ale ja już zaczynają się dni płodne, więc jakoś ok. 9 dnia cyklu...I ostatnimi czasy, to czuję delikatne kłucie jajnika mniej więcej kiedy zaczynam być płodna po okresie, jakby znak, że można próbować ;). Żartuję sobie, ale faktycznie coś takiego mam, jak to się pierwszy raz pojawiła, to myślałam, że to już owulacja tuż po okresie...