Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

edzia...

czy 10 dni przed @ test ciazowy moze dac pozytywny wynik??

Polecane posty

Gość mam podobnieee
Jak się jakoś specjalnie nie napalałam, ale nie powiem wolałabym wiedzieć, jak najszybciej, ale z tym się nie da tak, trzeba poczekać ;)

Gość mam podobnieee
latte Ty nie czytaj o komplikacjach w ciąży, absolutnie! Myśl raczej, ze wiele kobiet nie ma problemów z ciążą!

ja tez sie w sumie niapalama bo jak nie ten miesiac to nastepny kiedys sie uda wiem tyle ze plodni jestesmy takze napewno kiedys sie uda

Gość gość
No właśnie :) Najważniejsze, że możecie mieć dzieci :) że poszło w miarę szybko itp. trzeba być dobrej myśli :)

Gość mama podobnieee
od czego Cię boli? Mnie też często pobolewa, no ale ja mam skrzywienie kręgosłupa...

Gość mam podobnieee
a jak byłaś w poprzedniej ciąży, to nie dostałaś okresu w terminie? pytam bo niektóre podobno dostają...

tak ja mialam zatrzymanie okresy nie mialam tydzien to zrobilam test i wyszedl pozytywnie :) ale za dwa dni powtorzylam bo nie wierzylam

a kregoslup sama nie wiem z czego mnie boli w pracy duzo podnosze po 10 kg to moze dlatego a ja jestem bardzo drobniutka :)

Gość mam podobnieee
hej! co tam? :)

kupilam juz dzisiaj test ciazowy bo bylam w aptece to tak przy okazji :) ale juz nie moge sie doczekac?? a tu jeszcze caly tydzien bo az 7 dni ale dam rade a u ciebie iile jeszcze zostalo tych dni ?

Gość mam podobnieee
No też około tygodnia...ale niestety chyba zaczyna mnie tak, że tak powiem mulić w brzuchu jak zawsze przed okresem. Poza tym ten cykl jest jakiś dziwny jestem kompletnie zdezorientowana.

u mnie wszystko z cyklem w porzadku tylko od dawna od jakis 2 tygodni bola mnie piersi takze nie wiem czy to oznaki ciazy czu przed okresem kurde dlaczego ten czas leci tak pomalu ??

Gość mam podobnieee
Mnie nigdy piersi nie bolą. Ale jakoś długo jak już 2 tygodnie Cię bolą, może to znak ;). A ja teraz zaczęłam czuć nie tyle ból, bo nie mam bólu ani przed ani w trakcie okresu, ale takie mam napięcie w podbrzuszu jakbym zaraz miała dostać okres...Ostatnimi czasy miewam coś takiego ok... tygodnia przed okresem, a na jakieś 2 dni przed mija. Miałam ten cykl dziwny, bo zawsze czuję owulację, albo mam lekkie krwawienie śród cykliczne i z reguły dużo płodnego śluzu. A teraz miałam dość sucho, fakt że wtedy były te upały, może to miało jakis wpływ...żadnego bólu owulacyjnego i krwawienia...

moze ty tez jestes w ciazy i twoj organizm sie przygotowuje do plod fajne by bylo :) a mnie bola piersi moze i na okres a moze i na ciaze

Gość mam podobnieee
No właśnie to są objawy i nie objawy, wszystko się okaże ;). A masz śluz? Bo u mnie bardzo sucho...

sluz jakis tam ale nie za duzo taki bialawy ale ty nie mozna sie sugerowac

Gość mam podobnieee
No nie można...Szczerze Ci powiem, że nie sądzę że jestem w ciąży, nie to że nie chce zapeszać, czy coś, ale czuję bardziej, że nie niż tak, mój mąż odwrotnie ;)

moj maz tez myslisz ze jest bebiczek a ja mam rozne zdanie na ten temat teraz zaluje ze tak nie obserwowalam swojego organizmu w pierwszej cazy :(

Gość mam podobnieee
jak nie wiedziała do pewnego momentu, że jesteś w ciąży, to jak mogłaś obserwować ;). A ja ciągle mam to napięcie w podbrzuszu...

hej mnie dzisiaj strasznie jajnki bola a piersi to mi zaraz wybuchna :) i nawet zrobilo mi sie kolo piersi taka siatka z zyl mam nadzieje ze to ciaza juz nie dlugo i zrobie test mam taka cicha nadzieje ze zobacze 2 kreseczki :)