edzia... 0 Napisano Lipiec 28, 2010 tak wszystko sie okaze za tydzien ja tez w sumnie za tydzien trobe test Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
edzia... 0 Napisano Lipiec 28, 2010 miejmy nadzieje ze wszystkie 3 bedziemy sie cieszyc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mam podobnieee Napisano Lipiec 28, 2010 Jak się jakoś specjalnie nie napalałam, ale nie powiem wolałabym wiedzieć, jak najszybciej, ale z tym się nie da tak, trzeba poczekać ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mam podobnieee Napisano Lipiec 28, 2010 latte Ty nie czytaj o komplikacjach w ciąży, absolutnie! Myśl raczej, ze wiele kobiet nie ma problemów z ciążą! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
edzia... 0 Napisano Lipiec 28, 2010 ja tez sie w sumie niapalama bo jak nie ten miesiac to nastepny kiedys sie uda wiem tyle ze plodni jestesmy takze napewno kiedys sie uda Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Lipiec 28, 2010 No właśnie :) Najważniejsze, że możecie mieć dzieci :) że poszło w miarę szybko itp. trzeba być dobrej myśli :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
edzia... 0 Napisano Lipiec 28, 2010 staram sie byc dobrej mysli strasznie mnie kregoslup boli :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mama podobnieee Napisano Lipiec 28, 2010 od czego Cię boli? Mnie też często pobolewa, no ale ja mam skrzywienie kręgosłupa... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mam podobnieee Napisano Lipiec 28, 2010 a jak byłaś w poprzedniej ciąży, to nie dostałaś okresu w terminie? pytam bo niektóre podobno dostają... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
edzia... 0 Napisano Lipiec 28, 2010 tak ja mialam zatrzymanie okresy nie mialam tydzien to zrobilam test i wyszedl pozytywnie :) ale za dwa dni powtorzylam bo nie wierzylam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
edzia... 0 Napisano Lipiec 28, 2010 a kregoslup sama nie wiem z czego mnie boli w pracy duzo podnosze po 10 kg to moze dlatego a ja jestem bardzo drobniutka :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
edzia... 0 Napisano Lipiec 29, 2010 hej dziwczyny jestescie czy pracujecie bo ja obecnie jestem w pracy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
edzia... 0 Napisano Lipiec 29, 2010 kobitki zyjecie czemu nic niepiszecie co jest z wami ?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mam podobnieee Napisano Lipiec 29, 2010 hej! co tam? :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
edzia... 0 Napisano Lipiec 29, 2010 hej w sumie to nic ciekawego jak tam samopoczucie?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
edzia... 0 Napisano Lipiec 29, 2010 kupilam juz dzisiaj test ciazowy bo bylam w aptece to tak przy okazji :) ale juz nie moge sie doczekac?? a tu jeszcze caly tydzien bo az 7 dni ale dam rade a u ciebie iile jeszcze zostalo tych dni ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mam podobnieee Napisano Lipiec 29, 2010 No też około tygodnia...ale niestety chyba zaczyna mnie tak, że tak powiem mulić w brzuchu jak zawsze przed okresem. Poza tym ten cykl jest jakiś dziwny jestem kompletnie zdezorientowana. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
edzia... 0 Napisano Lipiec 29, 2010 u mnie wszystko z cyklem w porzadku tylko od dawna od jakis 2 tygodni bola mnie piersi takze nie wiem czy to oznaki ciazy czu przed okresem kurde dlaczego ten czas leci tak pomalu ?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
edzia... 0 Napisano Lipiec 29, 2010 a twoj ckl dlaczego jest dziwny?? co sie dzieje? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
edzia... 0 Napisano Lipiec 29, 2010 mam podobnieee jestes ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mam podobnieee Napisano Lipiec 29, 2010 Mnie nigdy piersi nie bolą. Ale jakoś długo jak już 2 tygodnie Cię bolą, może to znak ;). A ja teraz zaczęłam czuć nie tyle ból, bo nie mam bólu ani przed ani w trakcie okresu, ale takie mam napięcie w podbrzuszu jakbym zaraz miała dostać okres...Ostatnimi czasy miewam coś takiego ok... tygodnia przed okresem, a na jakieś 2 dni przed mija. Miałam ten cykl dziwny, bo zawsze czuję owulację, albo mam lekkie krwawienie śród cykliczne i z reguły dużo płodnego śluzu. A teraz miałam dość sucho, fakt że wtedy były te upały, może to miało jakis wpływ...żadnego bólu owulacyjnego i krwawienia... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
edzia... 0 Napisano Lipiec 29, 2010 moze ty tez jestes w ciazy i twoj organizm sie przygotowuje do plod fajne by bylo :) a mnie bola piersi moze i na okres a moze i na ciaze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
edzia... 0 Napisano Lipiec 29, 2010 kto to wie ?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mam podobnieee Napisano Lipiec 29, 2010 No właśnie to są objawy i nie objawy, wszystko się okaże ;). A masz śluz? Bo u mnie bardzo sucho... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
edzia... 0 Napisano Lipiec 29, 2010 sluz jakis tam ale nie za duzo taki bialawy ale ty nie mozna sie sugerowac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mam podobnieee Napisano Lipiec 29, 2010 No nie można...Szczerze Ci powiem, że nie sądzę że jestem w ciąży, nie to że nie chce zapeszać, czy coś, ale czuję bardziej, że nie niż tak, mój mąż odwrotnie ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
edzia... 0 Napisano Lipiec 29, 2010 moj maz tez myslisz ze jest bebiczek a ja mam rozne zdanie na ten temat teraz zaluje ze tak nie obserwowalam swojego organizmu w pierwszej cazy :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mam podobnieee Napisano Lipiec 29, 2010 jak nie wiedziała do pewnego momentu, że jesteś w ciąży, to jak mogłaś obserwować ;). A ja ciągle mam to napięcie w podbrzuszu... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
edzia... 0 Napisano Lipiec 30, 2010 hej mnie dzisiaj strasznie jajnki bola a piersi to mi zaraz wybuchna :) i nawet zrobilo mi sie kolo piersi taka siatka z zyl mam nadzieje ze to ciaza juz nie dlugo i zrobie test mam taka cicha nadzieje ze zobacze 2 kreseczki :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
edzia... 0 Napisano Lipiec 30, 2010 jak sie czujesz mam podobnie?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach