Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Whiskacz bez litosci

bratnia dusza ktora mnie zrozumie, ktora zafascynuje soba, istnieje takowa??

Polecane posty

czy cos sie zmienilo w czasie kiedy mnie nie bylo?? Jednak internet stwarz wieksze znajomosci na poznanie kogos, a jaki bedzie final to juz zycie zawwsze pokazuje:) Lady- Pojsencjo, kiedy umowimy sie na ta romantyczna randke?? Kawa, kino, tort z kremem i wisienka:) co wolisz:) aha i zmienilem zdanie odnosnie ustalonej kolejnosci, niech 1 bedzie jednak randka, odrobina romantyzmu jest na miejscu, nie jestesmy przecierz zwierzetami jak spora czesc Kafeterii :) pozdrawiam wszsytkich , takze tych co tylko czytaja:)

Gość leniwa jestem
i przeczytałam tylko pierwszy wpis - bardzo jest ładny i zastanawiam się ile w nim jest ciebie

Gość leniwa jestem
poczytam jutro ale stopka też niczego - no trochę pochwaliłam ale nie mam w tym żadnego interesu bo jesyem anonimowa. Myślisz że istnieje gdzieś wolność?

Gość leniwa jestem
a czy w życiu nie chodzi przypadkiem właśnie o brak wolności przecież tworząc związek musisz z niej zrezygnować ( przynajmniej część wolności oddajesz drugiej osobie)?

wolnos to wolny wybor wszystko w zyciu w pewien sposob ogranicza nasz wolnosc nawet wejscie w zwiazek wolonosc polega na tym ze sami dokonujemy wyborow jakie ograniczenia na siebie nakladamy brakiem wolnosci jest to kiedy ograniczenia zostaja nam narzucane mimowolnie, a tak czyni swiatowy system polityczny, spoleczny i religijny, znajomi, sasiedzi na wsi itd...

Whiskaczu! Chyba się zgadzam na zmianę kolejności, ale lekko oszołomiona jestem, więc mogę bredzić lekko ;) Potrzebowalabym ogólny zarys tej randki, bo przygotować się muszę, czy to będzie piżama-party czy raczej romantyczna randka? Jak piżama- party to wiadomo a jak bardziej romantycznie to kwiaty we wlosy wpiąc muszę i jakąś zwiewna kieckę przyodziać ;)

wolonosc polega na tym ze sami dokonujemy wyborow jakie ograniczenia na siebie nakladamy A to powyżej to są moje słowa i naprawdę na razie grzecznie proszę o nie podpinanie się pod moje poglądy ;) Każdy ma swoje małe wolności. To co dla jednych jest ograniczeniem dla mnie będzie wolnością aboslutną. http://www.youtube.com/watch?v=9EHQul8nVBc

Gość Whistacz bez litosci
Moja droga Lady Pojsencjo:) woplnisc polega na tym ze TY sama dokonasz wyboru czy i jaka kiecka, czy i jaki kwiat we wlosach, a moze jeansy:) tez sa bardzo sexy;) odrobina romantyzmu przepleciona z krzta szalenstwa, zmieszanaz uzmiechem i motylami to chyab bedzie to. Ale pozwolmy niech wszytko potoczy sie swoim, wlasnym torem;)

Oczywiście, że to ja dokonam wyboru, ale lubię wiedzieć w jakiej konwencji mam się poruszać. Ty zadbaj o ramy przedsięwzięcia a mi zostaw detale ;)

Gość Laddy P.
Od dziś nie będę zażywać kąppieli:) Będę niczym Maryś

Whiskaczu litości! Ja to się będzie toczyło torami tak jak w naszej PKP, to my się bliżej emerytury spotkamy jako oldboy and oldgirl i zajmiemy się szydelkowaniem ;) w kapciach przy kominku. Ja z uschniętą różą we wlosach a Ty ze szklaneczką herbaty malinowej w dloni ;)