Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Whiskacz bez litosci

bratnia dusza ktora mnie zrozumie, ktora zafascynuje soba, istnieje takowa??

Polecane posty

wszystko sie zgadza procz szklaneczki herabaty malinowej wdloni i moich kapci:) w ustach bede trzymal faje, bo rzycilem papierosy, a o fdajce nie wspominalem nic :p a zamias kapci na nogach bede mial jakies fajowskie NIKE bo to moej ulubione ale ma nadzieje ze wszsytko potoczy sie jak szybkobiezna kolej francuska albo przynajmniej jak Angielski Adelante http://www.youtube.com/watch?v=w4vuLxD9o1k

Kolej francuska mi się podoba. lubię jej nazwę te że we (z akcentem na we). Francuski język jest świetny ;) Byle byśmy tylko wyhamowali, bo się porozbijamy jak nic ;) Postanowiłam sobie wyobrazić dziadka z fajką i najkach na nogach. Przyznaję- jest to dość trudne ;) Naprawdę testujesz mnie na każdej płaszczyźnie ;)

Orfeuszu gdzie jesteś pomyliłeś znów piętra Ja Cię czekam na ziemi piętro niżej od piekła

Gość starconej miłości
nie odzyskasz. Był czas, który minął a wraz z nim uczucie. Nie ma nic darmo:) dozyskiwać:D dzis mam tępszy umysł niz zwykle:) stąd zbów nie czytam ze zrozmieniem. Ale czysciłam przynajmniej oczeta:) i kanaliki łzowe. Taki błekit teraz na mnie patrzy to WOW!! dodbrze, że mam wyskacza w barku, nic tak nie pomaga koić zmysłów jak muzyka i .... Miłego skubancu

Gość oczom nie wierzę
Jak to zostawila? Porzuciła? tak tu kibicuję, obserwuję... To jakaś zła kobieta jest ta lejdi. Podała jakiś konkretny powód?

przepraszam bardzo Lady to bardzo wartosciowa kobieta jest. wiem ,bo znam ja, lubie i bardzo cenie.Tez po cichu kibicowałam,ale niestety na pewne rzeczy nie ma wpływu.

Gość dobraz ściema to........

Gość zam CIee
chyba wiez ,ale musze sobie do czytac ten topik ,był taki temat o ... jeszzcze nie powiem ,poczytam>>>

Gość zam CIee
tam było o "finiszu" czy to TY?

Gość zam CIee
dziekuje za odpowiedz,, a teraz poczytam sobie ..musze CIe troche poznac ..co piszesz ,pamiec ,po co wymazywac :)[na razie tam jestem na 5 stronie] i .. posiedze z Toba ..ale sie nie odzywam:) trudno tak z 5 strony:) chyba ze ,,sie przejdziesz na 5 strone :)

Gość whiskaczu
tego kwiatu o pół światu... będzie druga jeszcze lepsza... Chociaż czytało się was świetnie i torchę żal bo pasowaliście do siebie. A co dokładnie się stało

dokladnie to chyba zaden zwiazek na odleglosc nie ma szans przetrwania, tym bardziej jeszcze nie zaczety, ale nie mam zalu bo tak to juz jest:) w istocie ja tez uwazalem ze znalazlem droga polówkę jablka i ze po przylozeniu pasuje idealnie, wiec jednak troche przykro:)

Gość whiskaczu
normalnie jak nie Ty. Aż tak Cie wzielo?

Gość whiskaczu
nie rozumiem takich internetowych znajomości ona napisała 07.08 do ciebie, dzisiaj mamy 27, nigdy się nie widzieliście i jakaś rozpacz wielka. czym ona rózni się od innych dziewczyn które tu pisały z tobą?