Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Michalka

Jestem w związku z Żydem.

Polecane posty

Gość no to ja tez napisze
Myrevin-Twoj post to do mnie?:)on ma w dupie to,ze jest Zydem i ani o tym nie wspomina,ani sie z tym nie obnosi,tudziez nie wykazuje z tego powodu postawy roszczeniowej,czy cus.Jak sam twierdzi-matki sobie nie wybieral:P Jest normalnym facetem,bez niezdrowego bzika na punkcie swojego pochodzenia i tyle🖐️

No to dobrze. Ja też nie wybierałem sobie pochodzenia. Dlatego nie widzę powodu do dumy z tego powodu, tylko tyle chciałem napisać. :classic_cool:

Gość jmdgm
michałka ale Ty pusta jeżeli chcesz wiedziec to nie ma bardziej rasistowskiego narodu jak zydzi, precz z nimi, taka gojke jak Ty maja za nic.

Gość Nigdy bym sie z zydem nie
zwiazala. Ale jesli Tobie jego narodowosc nie przeszkadza to czemu nie? ;)

Gość kubiak und komsta
Żyd lepszy od katola czy polaczka lub muzułmanina!

Gość fdgvjkegh-starsza
Nie dasz rady kochana! Mam olbrzymie doświadczenie.To hermetyczne srodowisko. No i bedzie baaaaardzo skąpy!.

Gość no to ja tez napisze
fdv-cos tam:P-moj nie jest skapy,a wrecz przeciwnie.Srodowisko,owszem,jest hermetyczne,ale tylko wsrod tych religijnych.Zydzi tacy,jak moj maz,sa "normalni":)

Gość hahahah5
28.07.10 [zgłoś do usunięcia] Michalka Nie jestem na tym etapie poznania pechowiec.gif Pilnuj swojego sera. a ci współczuje dałnie milrgo żracia zgniłego fiuta zydka hahahah dosłownie zydówka albo jakas polska kurw... spod bloku

Gość ananananananaaa
powiem szczerze.. osobiście nie chciałabym się nigdy zakochać ani w arabie ani muzułmaninie, ani żydzie. arabowie i muzułmanie ze wzgledu na miejsce kobiety, a w żydzie ze względu na hermeneutyczne środowisko, poczucie wyższości, religię i całej historii z palestyną.. nie wrzucam do wora wszystkich, widomo, że na pewno wielu będzie wspaniałymi mężami dla kobiet z innych kultur. ale ryzyko nieudanego związku jest spore

Gość Net99999
Ja tez jestem z Zydem i to jest najwspanialszy facet na swiecie. Bardzo mnie szanuje i jest kompromisowy. Kloci sie jezeli ma cos madrego do powiedzenia i potrafi przyznac Ci racje jezeli go przekonasz. Jest partnerem i przyjacielem. Jest dobrze wychowany i przede wszytskim madry. No i ma duzo innych zdolnosci :))) Jak sie kochacie to nie ma nic na przeszkodzie dopoki oboje jestescie w miare tolerancyjni i otwarci. Jezeli jedna osoba napiera za bardzo ze swoja religia to bedzie ciezko ale jezeli jestescie w stanie znalesc kompromis to bedze dobra para:)

Gość Net99999
Ja tez jestem z Zydem i to jest najwspanialszy facet na swiecie. Bardzo mnie szanuje i jest kompromisowy. Kloci sie jezeli ma cos madrego do powiedzenia i potrafi przyznac Ci racje jezeli go przekonasz. Jest partnerem i przyjacielem. Jest dobrze wychowany i przede wszytskim madry. No i ma duzo innych zdolnosci :))) Jak sie kochacie to nie ma nic na przeszkodzie dopoki oboje jestescie w miare tolerancyjni i otwarci. Jezeli jedna osoba napiera za bardzo ze swoja religia to bedzie ciezko ale jezeli jestescie w stanie znalesc kompromis to bedze dobra para:) Niedawo sie zareczylismy wiec sie zdecydowalam. Nie wiem jaki to slub bedzie ale jakos to zrobimy. Powodzenia zycze!

Gość Cronics
Wiesz to twoj problem ze jestes z żydem.Żydki z natury są oszustami lepiej uważaj bo ci jeszcze twoja nerke sprzeda

Gość QRWA QRWIE LBA NIE URWIE
ja tez jestem w zwiazku z zydem i to chyba nawet TYM SAMYM

Gość gość
I jak sie skończyła ta historia Michalina?

Gość gość
A ja wiem z doświadczenia że Polacy są skali i nie mają szacunku. W krótkim czasie byłam z Polakiem który tylko mnie wykorzystał i żydem który mnie szanował i zawsze pomógł bez zbędnych pytań.

Gość gość
21:34 i na uja teraz wyciągnęłaś temat sprzed 7 lat, zeby to dopisac :D haaaaahaaaaaaahaaaaaaaa

Gość gość

a co to za różnica czy to niemiec, żyd, turek w każdym narodzie są d/e/b/i/l/e i ludzie normalni

Gość gość1

też bym chciała poznać żyda 😞