Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ewelkarewelka

Czy dać mu szansę?

Polecane posty

juz go wyrzuciłam, a przy "pożegnaniu" powiedział, że jeszcze ja będę do niego dzownić i go praosić o szansę...

wyrzuć go tak żeby rzeczy z ulicy zbierał przez następne pare tygodni! przyznaj się, że chcesz się zaczaić i pozbierać

przyznaj się, że chcesz się zaczaić i pozbierać Ike dobre:-D kawy niemoge dopic ze smiechu:-)

juz go wyrzuciłam, a przy "pożegnaniu" powiedział, że jeszcze ja będę do niego dzownić i go praosić o szansę... trzeba było powiedzieć,że na pewno tak będzie i niech czeka na ten moment!

rzeba było powiedzieć,że na pewno tak będzie i niech czeka na ten moment! najwyżej jak nie wytrzymasz i rzeczywiście zadzwonisz to nie będzie wtopy bo przecież to zapowiadałaś :P

Gość taka jedna ja :)))
Moja Droga dawanie szansy Twojemu chlopakowi bedzie z Twojej strony dużym błedem . Mój chłopak tez dal mi 2 szanse i co ? zbyt szybko go znów mialam i znów mi sie nudzilo to zaczełam flirtowac znów z innymi. Nastepnej szansy nie dostałam i wtedy własnie w tamtyum momencie zrozumialam wszytskie swoje błedy niestety bylo już zapozno on nie chciał mnie znać a ja wyłam z bólu i głupoty. ale Mysle ze jezeli kochacie się oboje wrócicie do siebie tak jak ja zmoim Ł po 2 latach;D jednak pokaz mu ze nie bedziesz na kazde jego zawołanie , pokaz ze mozesz zyc bez niego niech on coś zrozumie tak jak zrozumialam to ja! Moja rada :) to poczekac ochłanac niech Twoj chlopak zrozumie swoj blad bo jezeli go nei zrozumie a ty odrazu dasz mu 2 szanse bedzie Robil to znów a ty bedziesz cierpiala , tak jak cieroial dawniej moj chlopak. ale to bylo dawno i takie glupoty dawno wyszly z mojej głowy i wiem ze jak kochac to tylko jego pozdrawiam powodzenia;*

po 2 latach? kurcze to po bardzo długim czasie... ja wiem, ze go jeszcze kocham, ale on chyba nie uświadomił sobie do końca co starcił... Fajnie by było gdyby zrozumiał, ale masz racje to nie kwestia tygodnia tylko może mięsięcy czy nawet lat...

zapewne bylo by i wcześniej , ale ja tez mam trudny charakter i nie mogłam sie przemóc zeby do niego napisac , zeby się starać chociaz ja zawiniłam , ale kiedy powiedziałam ze nas juz nie bedzie czułam sie taka hmm upokorzona.. jednak z czasem nawet pisanie zkims innym nie zastapilo mi jego i zawsze byłam myslami znim . PO powrocie tez nie bedzie łatwo mojemu chlopakowi ciezko bylo znow zaufac , wszedzie widzial ze moge go zdradzic bla bla pracujemy nad tym jakos i jest coraz lepiej;) Mysle ze ty tez musisz mu to wybaczyc bo zapomneic tego nie zapomnisz tak jak on. hmm neiwiem kochana co ci doradzić a co konkretnie zrobil Twój chłopak??

ale on chyba nie uświadomił sobie do końca co starcił... czas na banery i reklame w jednej z glownych stacji tv w polsce

1. pisanie na portalu erotycznym z jakimiś dziewczynami - wybaczyłam 2. wiadomości na nk do jakiejs lafiryndy - wybaczyłam 3. sms z jakąś Edytką - wybaczyłam 4. inne sms z dziewczynami 5. kiedyś przez przypadek znalazłam w portfelu zdjęcie jakiejś dziewczyny - wybaczyłam już nie dałam rady ostatnio jak zobaczyłam jakieś smsy i wybuchłam

kurcze , ciężka sprawa , zdjęcie innej ? nie możesz na wszytsko przymykać oczu bo on wtedy czuje sie "bezkarnie" i robil to co mu się żywcem podoba !! Tak mi teraz przyszlo na mysl jak mogl by zrozumiec swój bład. Dobra sprawa jest zeby on znalazl się w takiej sytuacji jak ty i poczuł to co czułas ty gdy to wszytsko robił. A może wrolcisz do niego i zaczniesz zachowywać się tak jak on? wiem ze nie można się "odgrywać" ale taki sposob bylby sposobem:P bo on nie moze miec Ciebie na kiwniecie palcem .

zawsze szczery- weź się zamknij bo Twoje wypowiedzi można conajwyzej obsrać!

bo Twoje wypowiedzi można conajwyzej obsrać! no tak teraz już wiemy czemu wracaliście do siebie 2 lata gratuluję, że tak szybko ( w tej sytuacji) poszło:)

hmmm... nie wiem, czy to byłby dobry pomysł, ja tak za bardzo nie potrafię, zawsze byłam wobec niego w porządku, a takie odgrywanie chyba nie przyniesie żadnych skutków... on zresztą był też dość zazdrosny, ale mi ufał, bo nigdy nie zrobiłam nic co mogłoby wzbudzic jego wątpliwości... w sumie minął wczoraj tydzień od rozstania, wątpie żeby już go olsniło, tym bardziej, ze wiem, ze teraz pisze z dzewczynami... Gdyby mu naprawdę zależało, nie robił by takich rzeczy tylko usiadł w spokoju, przemyślał, a on jeszcze nie widzi nawet swojej winy w tym wszystkim a w kłótni powiedział mi, że i tak będzie pisał z koleżankami, czy mi się to podoba czy nie...

a w kłótni powiedział mi, że i tak będzie pisał z koleżankami, czy mi się to podoba czy nie... popisze popisze i mu przejdzie, to przeciez tylko kolezanki :-)

Ika i zawsze szczery - Ubóstwiam taką głupote wsród ludzi:D coś jeszcze macie ciekawego do wydukania na klawiaturze chetnie posłucham a przy okazji bede mieć sposob na popołudniową nude:D

w sumie minął wczoraj tydzień od rozstania, wątpie żeby już go olsniło, tym bardziej, ze wiem, ze teraz pisze z dzewczynami... znowu mu coś wypadło? słuchaj a o czym on z tymi koleżankami pisze? bo wiesz ja czasem też piszę z kolegami i zamierzam z nimi pisać nawet i bez kłótni......

ewelkarewelka chetnie bym ci doradzila poradziła, pocieszyla ale jak widzisz na tym forum w tym temacie się nie da , siądzie jeden z drugim i mysli ze jak napisze coś glupiego bedzie fajny . Tak doprawdy jestescie super ekstra fajni chłopcy :)

Ubóstwiam taką głupote wsród ludzi masz racje, oto przyklady: Mój chłopak tez dal mi 2 szanse i co ? zbyt szybko go znów mialam i znów mi sie nudzilo to zaczełam flirtowac znów z innymi. ale to bylo dawno i takie glupoty dawno wyszly z mojej głowy i wiem ze jak kochac to tylko jego pozdrawiam powodzenia;* yhy jednak z czasem nawet pisanie zkims innym nie zastapilo mi jego i zawsze byłam myslami znim . PO powrocie tez nie bedzie łatwo mojemu chlopakowi ciezko bylo znow zaufac , wszedzie widzial ze moge go zdradzic bla bla pracujemy nad tym jakos i jest coraz lepiej Mysle ze ty tez musisz mu to wybaczyc bo zapomneic tego nie zapomnisz tak jak on ke? i wreszcie przeblysk : neiwiem kochana co ci doradzić

Tak doprawdy jestescie super ekstra fajni chłopcy no ba!