Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ewelkarewelka

Czy dać mu szansę?

Polecane posty

"koleżanki" to taka ładniejsza nazwa dziwek i szmat z którymi się zadaje, dziewczyn, które nie wiedzą jeszcze, że zajętego faceta się nie rusza i rozpieprzają związki... I nie, nie mówię, że to tylko wina "koleżanek", bo to jest jego wina i głupota!!! One mu tylko pomagają...

Gość taka jedna ja :)))
no tak tak :D dawaj jeszcze zaczyncie poprawiać mi humor ;D

"koleżanki" to taka ładniejsza nazwa dziwek i szmat z którymi się zadaje, dziewczyn, które nie wiedzą jeszcze, że zajętego faceta się nie rusza i rozpieprzają związki... to płaci im?

dziewczyn, które nie wiedzą jeszcze, że zajętego faceta się nie rusza i rozpieprzają związk aaaa takie kolezanki, dobrze, ze to nie wina twojego faceta, ktory bedac zajety bajeruje te lalki

aaaa takie kolezanki, dobrze, ze to nie wina twojego faceta, ktory bedac zajety bajeruje te lalki przecież napisałam: (cytuję) I nie, nie mówię, że to tylko wina "koleżanek", bo to jest jego wina i głupota!!! One mu tylko pomagają...

Gość jak na mnie
... to on ma cie w poważaniu, ale to już wiesz. Proponuję wrzucić na nk kompromitujące go foty. i ogłosić asze radosne rozstanie caałemu światu!

Proponuję wrzucić na nk kompromitujące go foty. i ogłosić asze radosne rozstanie caałemu światu! przeciez pisalem, banery i reklama ogolnopolska, z klasa autorko, z klasa!

zamiast doradzic dziewczynie coś mądrego to wciskacie jej jakies bzdety a dziewczyna ma problem bo kocha chłopaka . co za ludzie

szczery ale o co Tobie chodzi do jasnej cholery? czepiasz sie słówek, a wszyscy wiemy jacy ludzie są na świecie, nie powiesz mi chyba, ze takich dziwczyn nie ma!

nie powiesz mi chyba, ze takich dziwczyn nie ma! znaczy jakich? takich co w brew woli faceta gwalca go wykorzystuja i niszcza jego zwiazek?? eee no ten tego, moim zdaniem nie ma :-)

no, kocham tego drania spoko, zobaczysz zmieni sie na lepsze, moze ograniczy kolezanki chociaz do 5 na tydzien co? w zwiazku wazne sa przeciez kompromisy

nie zwracaj na niego uwagi :) myśli ze olśni na kafe swoimi " mądrymi" wypowiedzami , bład bład bład ni chcemy Cię tu ;) olsnij w innym temacie

oj są, tylko definicja troche inna... ale masz rację, w większości TO WY MĘŻCZYŹNI nie potraficie docenić, kochającej i wiernej kobiety, bo wolicie jakieś sztuczne plastikowe lalki... co to pomachają dupą, cycem i wam to wystarczy :o

ale masz rację, w większości TO WY MĘŻCZYŹNI nie potraficie docenić, kochającej i wiernej kobiety, bo wolicie jakieś sztuczne plastikowe lalki... co to pomachają dupą, cycem i wam to wystarczy no prawie sie z toba zgodze :-) generalnie chodzi wylacznie o to, ze sa na swiecie zarowno faceci jak i kobiety, ktore sa w zwiazkach i zdradzaja i wtedy nie ma znaczenia z kim zdradzaja i kogo zdradzaja, nie tam nalezy szukac przyczyn tylko wylacznie w nich

le masz rację, w większości TO WY MĘŻCZYŹNI nie potraficie docenić, kochającej i wiernej kobiety, bo wolicie jakieś sztuczne plastikowe lalki... co to pomachają dupą, cycem i wam to wystarczy no widzisz problem rozwiązał się sam skoro wszyscy faceci są tacy to widać tak ma być bądź z nim kochaj go a on nadal będzie wolał te z cycem i nie przejmuj się to naturalne wszystkie tak mamy:)

czyli, co, taka natura człowieka? nie wierzę, jak się kogoś naprawdę kocha, to nie ma potrzeby zdrady... wiem, nie musicie mi tego pisać, ON MNIE NIE KOCHAŁ!

a ile byliście ze sobą? jaki okres czasu?

7 miesięcy, od pół roku mieszkaliśmy razem, znamy się 6 lat, zawsze coś nas ciągnęło do siebie, ale mieszkalismy daleko od siebie, wiec nie było możliwości...