Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ewelkarewelka

Czy dać mu szansę?

Polecane posty

Powiem krótko. Kochasz - przytulisz i będziesz szczęśliwa albo i nie. Nie kochasz - pobawisz się wyrzucisz i będzie Ci żal. Jak nie patrzeć duupa zawsze z tyłu.

Gość taka jedna ja :)))
to krotko byliscie razem zazwyczaj w przeciagu tych miesiecy zaczyna sie rozwijac miłosc a on juz takie akcje robil dziwne ... jestes młoda a tego kwiatu a nawet lepszego kwiatu jest pół światu:D

Gość a-nnna232
daj sobie spokój dziewczyno:( oni sie nie zmieniają.. posłuchaj..mam troche ponad 40-stke,jestem kobieta o jakiej mezczyzni marzą,moj miły,to przecietniaczek..Dowartosciował sie moim kosztem,podbudował swoje ego bedac ze mna...przewróciło mu sie w głowie chyba:( portale randkowe,umawianie sie z dziwkami na seks..poza tym zaczął mnie zaniedbywac..myslał,że ma mnie juz na włąsnosc..bo kocham.. No cóz,przliczył sie..dostał to,na co zasłużył-kopa w cztery litery..ale mniejsza o to...Chce powiedziec,że oni potrafią tylko jeczec i skarzyc sie,jakie to te kobiety niewierne bywają,jakie nieczułe,pazerne na kase,albo że pasztety,albo Bog jeden wie co jeszcze..a jak mają taką,że ze świecą trudno znależć.to i tak zdradzą,i tak..Dla nich nie ma swietosci..nimi rządzi fiut z przeproszeniem.. Mam lat ile mam i na dziś mam szczerze i serdecznie dośc...

co to jest 7 mies. pfff ale to nie było zwykłe 7 miesięcy, utrzymywaliśmy ze sobą kontakt, przez 6 LAT, od zawsze mówił, ze chciałby być ze mną, to było takie wyczekane, piękne, a on to spierdolił (bo juz inaczej się wyrazić nie mogę)! wiem, dostał upragnioną zabawkę, pobawił się, znudziło mu się i wyrzucił, tak to niestety wygląda :(

utrzymywaliśmy ze sobą kontakt, przez 6 LAT nie mów byłaś jego "koleżanką " ?

ewa, daj juz spokoj, olej goscia i zajmij sie czyms innym przeciez dobrze wiesz co nalezy zrobic i dobrze wiesz, ze szans zadnych nie masz na sensowna relacje z tym kolesiem

no na pewno nie było to zwykłe 7 miesięcy w końcu przez 7 miesięcy zabawiał się z koleżankami a mimo wszystko miał jeszcze Ciebie:D niezwykłe to było takie wyczekane,piękne,a on to spierdolił tak właśnie a on spierdolił :D nie wiem co byś powiedziała po 9 latach :D

hmmm ile wy macie wogole lat?

wiecie co, smutno mi jak tak piszecie mi też jest smutno jak 10 osób próbuje Ci coś w niewybredny sposób wytłumaczyć,a ty dalej swoje na prawdę jest mi smutno:O

robicie ze mnie głupią, a nie jestem... po prostu chyba na prawdę zakochałam się pierwszy raz w życiu tak prawdziwie... zaślepiło mnie... wiem już teraz że i ja źle postępowałam, ale nie musicie się ze mnie hihać :o jest mi ciężko

robicie ze mnie głupią, a nie jestem... oj nie my..........

Gość a-nnna232
SŁUCHAJ no..panie Zawsze Szczery..hahahaha....to robi cała Kafeteria z tych Twoich pseudo-madrosci które wygłasz na każdy temat... Jak nie wiesz,co mówisz,to lepiej zamilcz,człowieczku.

nie skrzecze tylko pisze z całkowitym spokojem i ciekawością o wiek :) bezcelowa jest Twoja osoba i Twoje durne wypowiedzi i dopowiedzenia bawi Cię to ?:) hehe jak mało teraz trzeba aby sprawić radośc takim durnowatym imbecylom jak Ty;)

Gość a-nnna232
...nie sądzę,by jakas chciała sie Tobą zainteresować...nie schlebiaj sobie

nie znam, jakas interesujaca kobieta? szukasz koleżanki?