Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bulwers lady

niech grubasy płacą za 2 miejsca!

Polecane posty

Gość bulwers lady

Spotykam się coraz częściej w autobusie i pociągu ze zjawiskiem następującym: osoba otyła zdecydowanie rozlewa się na dwa siedzenia, wykupiwszy uprzednio jeden bilet, natomiast osoba szczupła również posiadająca bilet - czyli w założeniu na takich samych prawach podróżnego - musi stać, gdyż na siedzeniu dla niej przeznaczonym już się nie mieści. Jak ktoś ma d**ę jak trzy moje, to niech wykupuje miejsce obok by tę d**ę zmieścić!

Gość qwertura
w niektórych liniach lotniczych tak jest chyba ale to od jakiejś wagi wzwyż

Gość rarata
a anorektyczki niech płacą za pół !

Gość szmaragdowa_wiewiorka
Zgadzam się. Wiele razy musiałam w tramwaju czy autobusie stać, bo grubasy się rozsiadły i zajmowały miejsce, które w teorii mnie również przysługuje, skoro mam przejazdówkę.

Gość Kiszonka
Gorzej jak ktoś ma udokumentowaną otyłość spowodowaną chorobą (znikoma ilość przypadków) no ale jednak. Wtedy to jest dyskryminacja inwalidztwa.

oczyście , powinni płacić wyższe podatki bo w większym stopniu korzystają z publicznych dóbr. niszczą nawierzchnie chodnika , jezdni , więcej emitują co2 [ większa powierzchnia ciała oddycha] zasmradzają środowisko. wogóle powinni się nimi zająć ekolodzy i przykuć ich do drzew dopóki się nie odchudzą

Gość Kiszonka
Zdecydowanie kaszalot w szpilkach w czasie upałów działa jak niszczyciel chodników i ulic :D - podatek drogowy nakładać hahahaha Kierowcy mają w paliwie, do czego by tu dowalić ;) ??

właściciele psów powinni więcej płacić za windy. Ciągle jeżdżą w górę i dół.

Gość Kiszonka
Myślę że rodzina wielodzietna 10-cio krotnie czesciej korzysta z windy jak babcia z latrelkiem.

Gość Kiszonka
Podrostki w okresie letnim to i 50 kursów zrobią na dzień a taki latrelek to ile razy idzie szczac , 3 razy... . Nie trafione.

Gość julka kulka
a co tlumoku z miejscem stojacym? tez powinna placic jak za dwojke?

Gość Kiszonka
ja płacę więcej opłat klimatycznych bo śmierdze kwasem takim nie do zidentyfikowania zakisłam szczególnie w kroku. ale od 12 lat nikt mnie nie miał...

Gość Kiszonka
Miejsce stojące tez razy 2, objętość pojazdu/samolotu/trolejbusa jest ograniczona :P

Gość prawdziwy-facet
to nie dyskryminacja. jesli np. miejsca sa numerowane. a pol zajmuje osoba otyla to kto tu jest dyskryminowany. i cos otyli strasznie lubia ostatnio na chorobe wszystko zwalac. tak jak palacze na uzaleznienie. a politycy na opozycje

Gość Kiszonka
Żadnego, te 3 razy na dzień to przeciętna ilość spacerow jaka wystarczy dla doroslego psa.

Gość Kiszonka
Bernarda

ja anjbardziej lubie jak na takie miejsce w autobusie, za kierowcą (ono niby jest podwójne ale ni chuja 2 osoby sie nei zmieszczą) wpieprza sie grube babsko wciskając mnie w szybe do tego zazwyczaj sapie i kaszle a ja uwięziona:D

Gość Kiszonka
prawdziwy-facet mowa o udokumentowanej chorobie a nie genach bo stryjecznej babci od strony pradziadka ;)

Gość haaa kto powinien
płacic wiekszy podatek? gruby, ktory ma dobra prace i dobrze sluzy społeczenstwu, czy chudy, bezrobotny, nieprzydatny, albo chuda dziunia, co zaszła w ciaze i facet ja zostawił i teraz wyciaga łape po żebry, albo chudy pijak, co nie zarabia na dzieci itd itesre pomysl idiotko, zanim cos napiszesz jestes chuda, ale w bance tez masz chudo płac! p.s. moj pies na ciebie sie własnie zsikal ooops sory

Gość mam w d ... sasiadów!
nie znasz dnia ani godziny jak ci dupa sama urośnie:P

haaa kto powinien, nie widzę analogii w tym co piszesz :O A co mnie obchodzi czy ta chuda dziunia ma dziecko z nieślubnej ciąży? :O I jakieś inne osobiste sprawy? Mowa jest o zajmowaniu zbyt dużo miejsca, a nie kto jest kim :O

Gość Kiszonka
"nie znasz dnia ani godziny jak ci d**a sama urośnie" To dostane nobla za perpetum mobile. Samo nic nie rośnie, albo się żre albo jest się chorym.

Gość mam w d ... sasiadów!
swoją drogą taka LADY jak ty a autobusami jeździ ??? :D

Gość podsumujmy to wreszcie
przyłączam się, osoby otyłe powinny płacić za 2 miejsca, jeśli to zdarza się w tramwaju to pół biedy ale jeśli ja podróżuję pociągiem np. 7 h i mam siedzieć na 1/2 swojego siedzenia bo jakiś wieprz ociera się o mnie i rozwala to już obłęd, raz zwróciłam uwagę i mało mnie nie pożarł koleś (tak co pół godziny wyjmował kabanosy a potem bekał) od tej przygody kupuję zawsze 1 klasę bo tam przynajmniej siedzenia są wyraźnie rozdzielone i grubas nie ma szans się wpieprzyć