Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Gość ekstern

Egzaminy eksternistyczne LO

Polecane posty

Gość Myszka 1234
ja tam zrobiłam BB bb, bo nie miałam pomysłu i strzelałam, podobno powinno być inaczej:P ale nieważne, było wiele łatwych zdań:) Czyli nadal najgorzej poszedł mi polak:P Ok, paaaa;)

Gość sesiiii
Dobrze, że wam ok poszło;].

Gość LanieWody
Z tego co ja widze to wiele ludzi na polskim poległo, ja narazie to co pisalem to uwazam, ze nie jest trudny poziom, historia mi nie siadla troszke niestety a polski totalnie, zakoskoczenie i cos czego nie czytalem poprostu :) ciekawy jestem jak inne rzeczy taka geografia PP wlasnie matma albo fizyka. Mi zostal jeszcze angielski w przyszly piatek i koniec w tej sesji.

Gość Myszka 1234
No ja poległam na polskim chyba:P Zawsze jest nadzieja..:(

Gość sesiiii
Obyście zdali! Zobaczymy w kwietniu

Gość razdwatrzy123
dobrze zrobilas, tam bylo BB i bb , to jest crossing over w mejozie a nie mitozie, w mitozie by wyszlo inaczej. http://static3.opracowania.pl/images/187242/schemat_przebiegu_crossing-over.jpg Trzba bylo napisac poprostu Wyszysński xd bo tam chyba nie pisalo zeby podac imie? tz. ja podalem zeby nie bylo. Dobra ja wszedlem tylko cos sprawdzic na kompa, ale spadam uczyc sie dalej, takze, powodzenia tam jutro:)

Gość razdwatrzy123
a co do zadań z matmy to nie pamietam o czym byly, wiec nie pomoge

Gość Myszka 1234
Też wpisałam Kardynała stefana wyszyńskiego. Zmartwię Cię 123, tam trzeba było podać również IMIĘ. był 1 pkt do zdobycia, więc masz 0;/ Inne zadania masz pewnie na 100%:) Czemu imienia nie wpisałeś?:) Oooo BB i bb :)))) superrr;)))) Ja tam strzelałam... wydało mi się niemożliwe to rozwiązanie, ale i tak samo jak przec c-o być nie mogło to wpisałam tak, super:)

Gość Myszka 1234
Aaaa podałeś:) Nie doczytałam, to mamy po 1 pkt:) Ja dodałam jeszcze kardynał:P

Gość Myszka 1234
Pp się nie boję jak już pisałam, a geo też coraz mniej straszna.. :) Pewnie nie zdałam TYLKO z polaka, no ale cóż. Może i dobrze, wgłębię się w literaturę polską:P Razem z sesii będę wyczekiwała na egzaminy :)))) hehe no i z innymi, chociaż mam nadzieję że wszyscy zdamy:) U mnie przez polski jest duża nutka niepewności:P Jeszcze zobaczę w necie dwa zadanka z geo i ide spaaaaać:) Jeszcze tylko jutro:P(w tej serii:P)

Gość marcopoloLO
Ciekawi mnie także, zadanie zamknięte dot. tego stożka była podana średnica i bok, zadanie jak się nie mylę chyba dot. obliczenia wysokości czy pola ??? kto pamięta i jakie jest rozwiązanie ?

Gość LanieWody
123 z tym crosing over to ci sie chyba cos pomylilo skoro bylo w mejozie to proponuje sobie w wikipedi zobaczyc jak to wyglada, zamieniaja sie ze soba miejscami wiec jesli byly 2 chromosomy np. B b i B b to bedzie po zamianie BB chodzi mi tam ze male b zamienia sie z duzym uproszczajac...

Przecież tam były liczby i zmiany kolorów(biały i czarny) i wystarczyło to odzczytać. Czyli BB i bb. Uważam, że to musi być na bank dobrze

Gość sesiiii
Myszko, będę się cieszyć zdając z tobą;p, ale mimo to życzę zdania w tej sesji. Może będą miłościwi sprawdzający?

Gość LanieWody
Coo? w miejsce cyfr trzeba bylo wpisywac literke odpowiednia tam bylo chyba 1 2 3 4 ale dobra moze ja sie nie znam i tak mysle, ze na 4 napisalem wiec mniejsza z tym

Gość marcopoloLO
LoLa1991 w tym zadaniu odp. zaznaczyłaś -2 ?

Gość sesiiii
Jak tam dzisiejsze egzaminy?:D

Gość marcopoloLO
razdwatrzy123 chwalisz się 6 z matmy to podziel się jakie prawidłowe odpowiedzi podałeś w zadaniach zamkniętych, na pewno wszystkim to pozwoli na przypomnienie sobie zadań i jakie zostały zakreślone odpowiedzi /i.... podliczenie punktów :) /. razdwatrzy123 tylko nie pisz, że już nie pamiętasz pytań :) jak na 6 to doskonale musiałeś sobie zapamiętać i sprawdzić. Jak znajdziesz chwilę czasu to napisz.

Gość razdwatrzy123
LanieWody - no przeciez tak napisalem!. Nie pamietam pytan z matmy bo mam wazniejsze rzeczy na glowie niz pamietac czego dotyczyly pytania, w tym tygodniu zdawalem 5 przedmiotow. Dzisiaj PP i Geografia tez zaliczone, to za tydzien tylko angielski i chemia i juz. z tego co wyliczylem z historii, to jak dostane max za wypracowanie, a napisalem tam z 25 rzeczy , tych osiagniec i trudnosci, i jak wyliczylem ile bledow zrobilem to wychodzi mi 45 pkt mniejwiecej, chociaz moglem sie jeszce gdzies pomylic.

Gość razdwatrzy123
powaznie, zdajac 5 przedmiotow w 3 dni jakos nie myslalem zeby zapamietywac zadania, jakos mnie to nie kreci.A po co pytasz, przeciez to bylo takie proste ze 10 latek by to rozwiazal, odpowiedzi ci nic nie dadzą, jak zle zrobiles to i tak masz zle

Gość LoLa1991
Tak zaznaczyłam tam -2 i to jest dobrze. Byłam dziś na tym pp potem u taty i przed chwilą dopiero wróciłam :( Te PP było straszne, wiem że zaraz znajdą się tu głosy że było strasznie łatwe ale dla mnie nie :( Myszka1234 jak wrócisz to mogłabyś mi odpowiedzieć na kilka pytań tylko kilka z pp albo Ty RazDwaTrzy 123 prosiłabym Was bardzo.

Gość razdwatrzy123
Ja na tym PP troche strzelalem i, ale wiem ze mam an tyle dobrze ze powyzej 20 pkt jest napewno. Akurat PP bylo chyba trudniejsze od geografi nawet hehe

Gość sesiiii
Dużo było mapy na geografii? Napiszcie coś! Lola - a jak myślisz, zdałaś? Jak twój tata się czuje? 123- gratuluje.

Gość sesiiii
Co było trudnego na pp?

Gość LoLa1991
Aha szkoda trochę bo chciałam wiedzieć tam gdzie było wstawić prawda fałsz i było tam pierwsze czy umowa o zlecenie jest wpisana do kodeksu pracy potem czy umowa o dzieło czy jest w kodeksie cywilnym potem było ... i potem o ten urlop macierzyński na ojca czy coś pamiętasz może co tam miało być dobrze?

Gość razdwatrzy123
byla na koncu mapa i tekst i trzeba bylo napisac o jaki kraj chodzi i zaznaczyc go na tej mapie swiata, chodzilo o Australie. hehe teraz sprwadzam bo strzelalem kilka rzeczy bo nie wiedzialem albo mi doslownie wypadlo na tescie z glowy i jedno dobrze strzelilem :D byly 2 zadania z liczeniem skali, to znaczy jedno napewno, a to drugie to powiem ci :D ze naprawde nie pamietam czego dotyczylo ale liczenia... aaa przypomnialem sobie, trzeba bylo policzyc wysokosc miedzy szczytami :P

Gość LoLa1991
Tata w nocy był na OJOM pogorszyło mu się :( uważam że chyba nie zaliczyłam :( a chciałabym bardzo

Gość sesiiii
Przykro mi Lolu. Masz ciężką sytuację, trzymam kciuki za wynik twoich egzaminów, ale bardziej za zdrowie dla taty;]. 123- czyli mało mapy, o. Teorii dużo było?

Gość LoLa1991
Wkurzyłam się bo co to hossa i bessa wiedziałam a na tym teście mi wypadło z głowy i jak wyszłam znów wiedziałam i co to globalizacja też :(( za nerwowa byłam eh

Gość LoLa1991
RazDwaTrzy123 znałeś odpowiedzi na to zadanie?

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się