Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Gość ekstern

Egzaminy eksternistyczne LO

Polecane posty

Gość Myszka 1234
Współczujemy wydanej kasy, jest nam naprawde przykro, że nie postarałaś się o sprawdzenie informacji na temat tych egzaminów. I potwierdzam, nikt nie kupi od Ciebie tych notatek, nawet nie wiemy ile tak naprawde są warte:P hehe Wystaw na allegro:D

Gość sesiiii
Lola;*. Czy coś się stało? Eh, w każdym razie myślimy o tobie i czekamy na ciebie.

Gość Myszka 1234
Lola odezwij się na chcetezadania@onet.pl Mam nadzieję, że wszystko dobrze... Cieszę się, że chodziaż się odezwałaś, trzymaj się.. Buziaki:*

Gość razdwatrzy123
ej dobra ja spadam ,chcialem tylko tu napisac o tej chemii ze jest prosta, ale sie rozpisalem:) powodzenia tam:)

Gość sesiiii
Jakby co mój meil sophia-marie@o2.pl . Jeśli potrzebujesz pomocy, zwróć się do nas.

Gość Luva
Bardzo mi sie podobalo to stwierdzenie - "Nie jestem TAKA blondynka", ale regulaminu to juz przeczytac nie umiemy ;) Polecam swoje notatki za free, jak ktos je odczyta ;)

Sorry naprawdę nie myslałam, ze tak to odbierzecie ;)nawet nie licze, ze ktos odkupi za taka fortune, jesli w ogole ktos by chciał to doslownie za grosze bym mu mogla odsprzedac, ale to niewazne juz :) To mój błąd, że kupiłam tak drogo ale trudno..koniec tego tematu :)

Gość Myszka 1234
Skoro nie chcesz droga, a to tanio nie zrekompensuje poniesionych przez Ciebie kosztów, to po prostu daj za darmo. Ja mam notatki tylko z matmy i fizyki, no i teraz z chemii robię, nie mam skanera..znaczy mam ale nie dziala w tej chwili:) Mogę wysłać komuś listownie:) Ale to jak już zdam, bo z fizyką nigdy nic nie wiadomo..

Gość razdwatrzy123
kto chciał te fizyke? dać maila

Gość Luva
Sesi chciala, ale ja takze ekstern1@o2.pl

Gość razdwatrzy123
ok wyslalem

Gość Luva
Szybki jestes, dzieki 123 ;)

Gość razdwatrzy123
ej nie no, obrazasz mnie :D:D

Gość Luva
Dobra, cofam to ;) Jestes zajebisty, co my bysmy bez Ciebie :P

Gość sesiiii
Dzięki 123;*

Gość razdwatrzy123
i tak lepiej :) nie ma sprawy :)

Gość sesiiii
Testy nie wydają mi się jakieś strasznie trudne;p. Ten 101 może nawet przy odrobinie szczęścia bym teraz zaliczyła:D.

Gość Luva
Kurcze, a dla mnie czarna magia niemalze... Wiem jak zrobic 3 zadania otwarte, wiekszosc zamknietych, na tym koniec :(

Gość Luva
Mam nadzieje, ze zalicze to kiedykolwiek....

Gość Myszka 1234
Luva,a nie zdawałaś jeszcze fizyki? Co już zdawałaś a czego jeszcze nie? A Lola? Bo ja wtedy jak pisaliście na poczatku nie miałam stałego dostępu do neta:P Wiecie może co z Lolą? Ech... Dzięki 123 za zadania. Dziś musze porządnie wziąć się za chemię, żartów nie ma:P

Gość Myszka 1234
Ten niemiecki dla mnie to będzie czysta rekreacja, może nawet napisze bardzo dobrze :) Arkusze łatwe:) Do nauki, paa;*

Gość Luva
Zdawalam Myszko, ale poszlo jak poszlo. Nie poszlo znaczy ;) Dobra, do chemii!

Gość sesiiii
Miłej chemii;p

Gość sesiiii
Te testy co widziałam bym zaliczyłą;p. Mam dobre podstawy z gimnazjum, kocham moje gimnazjum.

Nie chce żeby ktoś czuł się urażony..ale radziłabym powtórzyć sobie schematy reakcji chemicznych, pewnie to umiecie :) Piszę, bo akurat ja to miałam na egzaminie:) Dobrze mi poszło i kochani nie warto się tak stresować, na pewno dacie radę zdać na super ocenki:) Ja też się stresowałam, ale wiem, że niepotrzebnie.. Przyznam, że nie przygotowywałam się za bardzo, ale to zależy kto jaką ma pamięć, prawda? Po egzaminie myślałam sobie: Boże oby zdać... a tu proszę wyniki i szok..zaliczone na dobrą ocenę. Życzę powodzenia!;)

Ale wiecie to zależy co kto ma już w głowie w sensie jaką ma wiedzę.. żebyście później nie myśleli: głupia blondynka pierdziuliła, żeby się nie przejmować itd. a tu takie zadania były.. tego jakie zadanka wam dadzą nie jestem w stanie przewidzieć.. :(

Gość Myszka 1234
Zazdrościmy Ci gimnazjum:P Ja ucze się powłok elektronowych, czyli na razie podstawy:) Jak rozwiążę arkusz to zamieszczę tu swoje odpowiedzi, poprawicie mnie, porównamy... Nie wydaje mi się taki prosty ten arkusz:P Wolę sie porządnie naumieć:) Pozdrawiam:) Dasz radę;)

Gość Myszka 1234
Przestań już z tą blondynką, bo to nie jest żaden wskaźnik poziomu inteligencji czy wiedzy:P Proste nie jest, nikt nie jest w stanie przewidzieć, dlatego wszyscy się grzecznie uczmy...:)

Gość Myszka 1234
Każdy mówi, że chemia jest prosta.. Może była dotąd a od tej sesji ściana:P..Do nauki!:)

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się