blondiblondi 0 Napisano Marzec 29, 2011 Ja też mam 6 z matematyki! GRATULACJE WSZYSTKIM! :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Myszka 1234 Napisano Marzec 29, 2011 eeee, z matmy to u mnie najwyżej 5:D Polskim się martwię.. A Ty blondi znasz kogos komu wyniki jeszcze nie przyszły? Albo przyszły i nie zdał? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
blondiblondi 0 Napisano Marzec 29, 2011 Znam chłopaka, który oblał fize :/ bo tylko tym przedm.sie pochwalil Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Myszka 1234 Napisano Marzec 29, 2011 :)))))))) w tej sesji?:))))))))) UF:) Lepiej mi:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
blondiblondi 0 Napisano Marzec 29, 2011 Tak w tej sesji :/ ZDACIE musicie uwierzyć w siebie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Myszka 1234 Napisano Marzec 29, 2011 Nie żebym z czyjegoś nieszczęścia się cieszyła -NIE. Tylko troszkę mnie na duchu podniosło - bo jak dotąd wszyscy wypowiadający się to osoby, które zdały. A gdzie Lola i druga koleżanka na L?:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mycha214 Napisano Marzec 29, 2011 moge sobie wybrac dowolna szkole czy oni mnie przydzielaja do jakiejs? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość sesiiii Napisano Marzec 29, 2011 Myszko będzie dobrze;]. Co do Loli to napiszę do niej na meila zaraz. Mycha chyba przydzielają. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Myszka 1234 Napisano Marzec 29, 2011 Oke, któremu jesteś podległa(gdzie mieszkasz?) kieruje Cię do szkoły w której odbywają się egzaminy. Również szkołe, gdzie masz zdawać maturę wybiera oke(ona jest w najbliższym mieście) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość razdwatrzy123 Napisano Marzec 29, 2011 wlasnie koncze pisac te bibliografie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość sesiiii Napisano Marzec 29, 2011 Jakie masz książki w bibliografii? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Myszka 1234 Napisano Marzec 29, 2011 Ukamieniuję oke waw jak jutro mi to nie przyjdzie.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Myszka 1234 Napisano Marzec 29, 2011 Ile zajęła Ci ta bibliografia? Na czym ją napisałeś?:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość LoLa1991 Napisano Marzec 29, 2011 Przepraszam że dopiero teraz pisze miałam wiele problemów :(( Ja dzwoniłam do oke wyniki są tajne aż do 31 marca dopiero po tym terminie zostaną wysłane do wszystkich, rozmawiałam z zastępcą dyrektora oke, mówiła że nikt wcześniej ich nie dostanie, dlatego bardzo się dziwię że niektórzy z Was dostali. I że średnie dostaje się od razu jeśli ktoś wszystko zdał nie ma możliwości otrzymania go w innym terminie. Jestem bardzo zdenerwowana myślałam że usłyszę inną odpowiedz ale coż :( tak czy inaczej nie przystępuję do matury bo w kwietniu pod koniec jade do anglii do pracy. muszę pomóc tacie i mamie się pozbierać. Gratuluje wszystkim którzy zdali. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość sesiiii Napisano Marzec 29, 2011 3maj się Lolu;]. Jak widzisz chyba w każdy oke jest trochę inaczej, bo wiele osób dostało. Znalazłaś już pracę czy na ślepo jedziesz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość LoLa1991 Napisano Marzec 29, 2011 znalazła mi koleżanka ona tam pracuje jako salowa i ja bede jej pomagać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość sesiiii Napisano Marzec 29, 2011 Masz zamiar podchodzić jeszcze raz w sesji jesiennej? Życzę powodzenia w Anglii, pisz do nas ;] Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość LoLa1991 Napisano Marzec 29, 2011 nie wiem, bo nie wiem czy zdałam czy nie. Do matury nie podejdę przynajmniej przez najbliższe 3 lata a potem zobacze. bede pisać co jakiś czas, choć wszystko przychodzi mi z trudem :(( To trzymajcie Się i wszystkiego dobrego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Myszka 1234 Napisano Marzec 29, 2011 Możesz 31 zadzwonić i podadzą Ci wyniki Lolu. Każde oke podchodzi inaczej.. pewnie zdawałaś w jakimś większym i tam nie podchodzą po ludzku do zdających, tylko zasłaniają się tajnością , nie wysyłają wczesniej wyników.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Myszka 1234 Napisano Marzec 30, 2011 I dziś też nie dostałam wyników. Co to za polecony, skoro 4-5 dni idzie? Jak wysyłam paczkę priorytetem lub kurierem to max dwa dni później jest u celu. A tu? Coś mi się wydaje, że jutro też nie dostanę.. Zadzwonię z rana do oke, dowiem się czy zdałam. Chociaż pewnie się nie dodzwonię xD Jesli już, to biografię w poniedziałek zawiozę.. Muszą mi to wybaczyć.. :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość sesiiii Napisano Marzec 30, 2011 U mnie zwykle polecony jest na drugi dzień, no max 2 dni. Eh, dobrze, że telefonicznie można się dowiedzieć. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość takamajeczka Napisano Marzec 30, 2011 Taka sytuacja byla tez ostatnio, ze jedni dostali wyniki wczesniej a to dlatego, ze wysylaja tak aby wszyscy dostali na 1-ego ale czasem poczta wyprzedza i stad te zawirowania dzwoniac do szkoly nie podadza Wam wynikow przed oficjalna data !!!! Jesli zdaliscie to w kopercie dostaniecie swiadectwo! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Myszka 1234 Napisano Marzec 30, 2011 Sesiii nie dowiedziała się telefonicznie, bo ona dopiero w jesiennej zdaje:) Można dowiadywać się w waw oke od 31 marca. Jutro powinny przyjść wyniki, no najpóźniej piątek. Pewnie u mnie dopiero w piątek. Bibliografie składamy w szkole razem ze świadectwem do 4 maja. POWODZENIA! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość sesiiii Napisano Marzec 30, 2011 Myszka pisała, że jej oke będzie podawało przez telefon od 31. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Myszka 1234 Napisano Marzec 30, 2011 Mogliby wszystkim tak samo wysyłać. U mnie pewnie 1.04 przyjdzie. Znając życie.. Nie cierpię czekać.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Myszka 1234 Napisano Marzec 30, 2011 od 31 bądź 01.04, nie jestem pewna już sama. Chyba od jutra. Mówili, że jutro przyjda wyniki.. Och.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Myszka 1234 Napisano Marzec 30, 2011 Teraz to się wszyscy zlecieli, a jak wczesniej denerwowałam się to tylko jedna Sesii była przy mnie:DDD :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Myszka 1234 Napisano Marzec 30, 2011 Prawda jest taka, że dopóki nie otrzyma się wyników to nie ma sił na pisanie bibliografii:( Ja obawiam się jedynie polskiego.. trochę histy. Skoro z polaka nawet 123 dostał 4, to ciemno widzę moje zdanie:(:(:( :D Tak mi się nie chce czekac.. ech Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość sesiiii Napisano Marzec 30, 2011 Ale pociesz się, że Lola też czeka;]. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Myszka 1234 Napisano Marzec 30, 2011 Lola i Daniel:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach