Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...
Go艣膰 ekstern

Egzaminy eksternistyczne LO

Polecane posty

Go艣膰 go艣膰
siema z czego si臋 najlepiej przygotowa膰 na chemie ucz臋 si臋 r贸偶nych dzia艂贸w ale nie wiem na czym si臋 najbardziej skupi膰 mo偶e kto艣 napisa膰 co bylo na ostatniej chemii ? ewentualnie jakie艣 wskaz贸wki ;] dzi臋ki

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰
Mam ju偶 terminy egzamin贸w maturalnych :) Denerwuj臋 si臋 ustnym angielskim, od dawna nie mam styczno艣ci z tym j臋zykiem, macie jakie艣 materia艂y do uczenia si臋 do polecenia?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kinius33
Czy kto艣 z Warszawy b臋dzie zdawa艂 matur臋 w CKU nr 2?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 stresujesiebiologia
Hej, m贸g艂by mi kto艣 doradzi膰, czego warto uczy膰 si臋 z biologi? Mam na my艣li pytania, kt贸re s膮 prawie zawsze :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 stresujesiebiologia
Hej, m贸g艂by mi kto艣 doradzi膰, czego warto uczy膰 si臋 z biologi? Mam na my艣li pytania, kt贸re s膮 prawie zawsze :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
czy dane z arkusza TI te o totolotku wprowadzaliscie recznie w exelu? czy to sie jakos inaczej wpisuje ?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
I jak dzwoni艂 kto艣 w sprawie deklaracji? czy automatycznie przechodzi w ostateczn膮?

Udost臋pnij ten post

A nie mo偶esz otworzy膰 pliku txt w Excelu. W Excel-u, wybierze otw贸rz, nast臋pnie zmie艅 na wszystkie pliki, nast臋pnie wybierz plik txt. Mo偶e r贸wnie偶 pojawi膰 si臋 jaki艣 komunikat.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Egzaminowany powiesz ile masz lat? wygl膮dasz na bardzo inteligentn膮 osob臋.

Udost臋pnij ten post

Gdybym ucz臋szcza艂 do liceum, to wed艂ug rocznika matur臋 zdawa艂bym w 2009 roku. Ale LO uko艅czy艂em w 2013 roku, na podstawie egzamin贸w eksternistycznych i matur臋 b臋d臋 mia艂 w 2014 roku. :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
to jeste艣 2 lata starszy ode mnie, fajnie 偶e uda艂o Ci si臋 uko艅czy膰, chocia偶 pewnie gdyby艣 wiedzia艂 o EE wcze艣niej to by艣 mniejsz膮 obsuw臋 mia艂.. ja gdybym wiedzia艂 wcze艣niej pewnie straci艂bym max 2 lata a straci艂em 3, no ale c贸偶 lepiej p贸藕no ni偶 wcale :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
s艂uchajcie powiedzcie mi w tym cwiczeniu z listu w word to wybieramy sobie jedna osob臋 z tej ca艂ej listy ?chodzi mi o to czy jakies nazwisko ,adres itd???

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
dobrze wytlumaczone z chemii. http:// chemia.opracowania.pl/liceum/ nie jest to ca艂y materia艂 ale mam nadzieje 偶e mi wystarczy. Powodzenia na egzaminach :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
kurde mac... my艣licie, ze b臋dzie jaki艣 dyrektor w szkole w ferie? ;/

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
jakie艣 dy偶ury kogo艣 w szkole powinny by膰. Musisz dzwoni膰 albo jecha膰 najlepiej w jakijs 'bezpiecznej' godzinie, zeby nie by艂o za wczesnie ani za p贸藕no

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Wiooola ratuj ,powiedz mi jesli mozesz jak mam zrozumiec ten list z egzaminu w wordzie ,korespondecje seryjna ,chodzi o te dane do tego listy ,czy ja mam sobie wybrac tam jednego odbiorce z tej listy?,a co do prezentacji to co to znaczy ze ma byc powr贸t z okna temperatur bezposrednio do okna tytu艂owego??? umiecie to ?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
egzamin z TI jest bardzo 艂atwy ! nie stresuj si臋 ! ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
zdaje kto艣 mature w Krakowie? !

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Egzamin z TI jest 艂atwy aby zaliczy膰 potrzeba naprawd臋 niewiele, chocia偶 jak w ka偶dym egzaminie jest odsetek os贸b kt贸rym si臋 nie uda艂o

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
zdaje kto艣 matur臋 w Warszawie ?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
w tej korespondencji seryjnej chodzi w艂a艣nie o to, 偶e z regu艂y, kt贸ra umieszcza imi臋 i nazwisko automatycznie wype艂niaj膮 ci si臋 te pola zaznaczone w i nie musisz wpisywa膰 ka偶dego nazwiska osobno.. w rozwi膮zaniu masz tam taki podpunkt, filmikjak jest pokazane co wszystko robi膰 po kolei. a powiedzcie mi gdzie jest to zadanie o totolotku? bo sciagne艂am to wszystko ze strony CKE, ale mam tylko prezentacje, zadanie z exela o wydawnictwie, zadanie z szachami w wordzie i zadanie z listem w wordzie. i nic wi臋cej nie chce mi sie otworzyc

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
艂atwy to jest moze dla tych co mieli do czynie ia z komputerem ja wszystkiego sie nauczy艂am na zasadzie pr贸b i b艂ed贸w ,nie wiem jak sie wstawia te nazwiska z korespondecji seryjnej ,prezentacje jakos troche sie nauczy艂am ,ale tez bez sza艂u ,a pytanie do tych co juz zdawali czy na TI te pytania z tych przyk艂adowych arkusz贸w sie pojawiaj膮? by艂abym wdzi臋czna za odpowiedz

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
ale jaki filimik jest ???ja zadnego filmiku nie mam w rozwiazaniu ,powiedz gdzie to moge znalezc ,bo jak narazie to ja wszystko wpisywa艂am recznie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
w wordzie masz w zak艂adkach korespondecja, wchodzisz w to, p贸藕niej musisz rozpocz膮膰 korespondencj臋 seryjn膮 i tam jest taki podpunkt dodaj odbiorc贸w (juz istniej膮cych) i wtedy musisz otworzy膰 plik kt贸ry znajduje si臋 w folderze PESEL. osoby.txt czy co艣 takiego. i masz juz wszystkich nadawc贸w

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
tfu.odbiorc贸w... jak masz ten folder z zadaniem, to w folderze 'rezentacja' jest co艣 takiego jak 'start' i jak to otworzysz to otwiera ci si臋 polecenie tego zadania + p贸藕niej rozwi膮zanie krok po kroku i punktacja i w tekscie jak jest opisywane rozwi膮zanie to jest has艂o -- "偶eby zobaczy膰 jak to zrobi膰 kliknij TUTAJ' i jak klikniesz to przekierowuje ci臋 do strony z filmikiem. Nie wy艣l臋 ci linka do tego, bo to dzia艂a tylko jak masz zapisany plik u siebie na komputerze

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
nie wiem jak mam Ci inaczej pom贸c, musisz pootwiera膰 wszystkie pliki z tego folderu z zadaniem to znajdziej w koncu :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
je艣li dobrze pami臋tam jest kilka zada艅 abcd oko艂o 10, zadania o totolotku nie musisz rusza膰 aby zda膰, na pewno nie b臋dzie to totolotek tylko jakie艣 zadanie z exela, Zadanie w wordzie jest wa偶ne moim zdaniem, na egzaminie w lutym by艂o og艂oszenie zdaje si臋 plac贸wki zdrowia podane na kartce i dok艂adnie takie og艂oszenie mieli艣my zrobi膰 w wordzie, liczy艂 si臋 dob贸r czcionek, podkre艣lenia tekstu, numer telefonu, formatowanie strony, a prezentacja to na p艂ycie masz obrazki i po kolei wstawiasz obrazki a pod obrazkami tekst.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
pomocy ! robie wykres ko艂owy w excelu ale nie mam poj臋cia jak mam tam wstawi膰 dane !

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Bardzo dziekuje za pomoc ,jakos to ogarn臋 mam nadziej臋 ;) pozdrawiam

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Wiolaaaa9393
Czy moge zmienic szkole w ktorej bede zdawac mature? Bo za tydzien przeprowadzam sie do zupelnie innego wojewodztwa..

Udost臋pnij ten post

B膮d藕 aktywny! Zaloguj si臋 lub utw贸rz konto

Tylko zarejestrowani u偶ytkownicy mog膮 komentowa膰 zawarto艣膰 tej strony

Utw贸rz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj si臋

Posiadasz w艂asne konto? U偶yj go!

Zaloguj si臋