Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...
Go艣膰 ekstern

Egzaminy eksternistyczne LO

Polecane posty

Go艣膰 go艣膰
Nie byloby glupie :)

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰
Okej, ja wspomina艂am o grupie, ale si臋 z tego wycofa艂am, skoro tylko jedna osoba wyrazi艂a entuzjazm, a jedna stwierdzi艂a, 偶e tutaj lepiej. Ale no te偶 uwa偶am, 偶e nie zaszkodzi, a mo偶e si臋 przyda膰. Tutaj strasznie niewygodnie mi si臋 pisze, cenzuruje mi niekt贸re s艂owa, wy艂apuj膮c przekle艅stwa, kt贸rych nie ma, trudno stwierdzi膰, kto co pisze, bo wi臋kszo艣膰 ludzi jest go艣膰mi... No i nie mog臋 rozdziela膰 tekstu i robi si臋 z tego jedna wielka, nieprzyjemna dla czytaj膮cego 艣ciana, co mnie chyba najbardziej dra偶ni :D Wi臋c wyjd臋 przed szereg i si臋 ujawni臋, bo w sumie i tak nie mam nic do ukrycia. Ale je艣li kto艣 nie chce, to tak jak wcze艣niej wspomina艂am, mo偶e za艂o偶y膰 jakie艣 fake/anonimowe konto, ka偶dego przyjm臋. Tak samo je艣li kto艣 nie ma facebooka, a chcia艂by sobie przejrze膰 co tam piszemy, zapraszam - https://www.facebook.com/groups/394734720881294/ I pozwoli艂am sobie skopiowa膰 kawa艂ek 艣wiadectwa go艣cia z 06:27 na t艂o grupy. Skoro i tak je tutaj wklei艂, to chyba nie ma nic przeciwko temu, 偶eby by艂o publiczne. A fajna motywacja i pokazywanie, 偶e da si臋 :D Je艣li jednak nie chcesz, to oczywi艣cie wystarczy po prostu da膰 zna膰, usun臋 :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Fajnie, ze to ktos zrobil ;) na pewno do艂膮cz臋

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
A sk膮d kolega jest od tego 艣wiadectwa?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
na 艣wiadectwie jest 偶e w Gda艅sku zdawa艂...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
A czy Lublin podlega OKE w Krakowie? Chcia艂am czego艣 dowiedzie膰 si臋 o egzaminach, ale zastanawiam si臋 czy dzwoni膰 do OKE w Krakowie czy do kuratorium w Lublinie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Najlepiej b臋dzie jak zadzwonisz i sie zapytasz

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
I jak biologia, co s膮dzicie?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Go艣膰 Sebek
Ja zacz膮艂em si臋 w to bawi膰 od 2013 roku. Gdyby nie to, 偶e egzaminy s膮 w tylko 2 sesjach w roku to pewnie posz艂oby szybciej a i niestety trafi艂y si臋 2 poprawki + przed艂u偶enie sesji o kolejne 2 terminy ze wzgl臋du na matematyk臋, ostatnio mia艂em 27% czyli pa艂eczka. Jutro w Bytomiu ostatnia szansa. Je艣li si臋 nie uda (odpuka膰) to znowu b臋d臋 musia艂 napisa膰 o przed艂u偶enie i zaliczenie egzamin贸w zdanych wcze艣niej ale nie wiem czy mi to uznaj膮 po raz drugi chocia偶 zmieni艂 si臋 dyrektor w OKE Jaworznie. Szkoda mi tego by przez jeden egzamin zaprzepa艣ci膰 wszystko + tyle pieni臋dzy ju偶 posz艂o i na szko艂臋 roczn膮 i na te egzaminy. Ba艂em si臋 chemii i fizyki a te posz艂y z pierwszego rzutu i od razu zdane, matematyka nie daje mi spokoju.. :/

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Kto艣 wie jak trzeba by艂o pierwsze zrobi膰?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ja bylam wprost zaszokowana totalna pustka w g艂owie a czy zdam ta biologie to naprawd臋 Nie wiem :( takze u mnie lipa .

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Na co trzeba uwa偶a膰 na matmie i co cz臋sto si臋 pojawia? Niestety to jest dla mnie najtrudniejszy przedmiot w ca艂ej sesji :(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
na wyst臋powanie wzor贸w skr贸conego mno偶enia w zapisach

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
W tym pierwszym to tam gdzie by艂o "T" dopisa艂am "A" i odwrotnie i z "C" i "G" tak samo, nie wiem czy dobrze zrobi艂am.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ja te偶 tak wpisa艂em.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
To by艂o to co dotyczy艂o regu艂y komplementarno艣ci, czyli : A adenina komplementarna jest tylko z T tymin膮, a C cytozyna komplementarna jest tylko z G guanin膮

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
A ja si臋 szykuj臋 na jutro na histori臋.....nie wiem czy si臋 ba膰 czy nie, mam nadziej臋 偶e nie b臋dzie a偶 tak 藕le :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
W moim odczuciu biologia by艂a prosta, chyba nawet 艂atwiejsza ni偶 ta w przyk艂adowym egzaminie. Pierwsze zadania zwi膮zane z DNA, genami, chorobami itp. jeszcze takie dosy膰 skomplikowane niekt贸re, trzeba by艂o mie膰 jak膮艣 tam wiedz臋. Ale reszta, ju偶 odno艣nie jakiego艣 dbania o 艣rodowisko, ochrony i tak dalej, to taka raczej na wyci膮gni臋cie wniosk贸w z tekst贸w 藕r贸d艂owych, wystarczy艂a wiedza z 偶ycia i mo偶na by艂o sobie tam spokojnie odbi膰 punkty, nawet b臋d膮c kompletnie nieprzygotowanym na egzamin. Na pewno zdam, nawet jaka艣 艂adna ocenka mo偶e wpadnie, jestem zadowolona. Powodzenia jutro na matematyce, bo wiem, 偶e dla niekt贸rych to najwi臋ksza zmora ze wszystkich egzamin贸w :) Ja si臋 bardziej obawiam historii, dobrze, 偶e b臋d臋 mia艂a jeszcze jakie艣 dwie godzinki po matmie na przypomnienie sobie materia艂u.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Te偶 my艣l臋, 偶e egzamin z biologii by艂 trudniejszy w informatorze. Du偶o czytania ze zrozumieniem.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
I jak wam wysz艂o w tym zadaniu z wyznaczeniem wzoru funkcji za 4 pkt i tym tr贸jk膮cie za 5pkt?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
I po historii :) Wg mnie ok, nie by艂a dla mnie trudna. A jak Wy s膮dzicie, jak Wam posz艂o?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
dzisiejsze egzaminy by艂y banalne, z matmy wszystko zrobione

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Tak, oba egzaminy bardzo 艂atwe. Og贸lnie opr贸cz informatyki p贸ki co 偶aden mi si臋 nie wydawa艂 trudniejszy ni偶 w informatorach. Tylko wam te偶 w Prawda/Fa艂sz na matmie wysz艂o tak podejrzanie du偶o fa艂sz贸w (ewentualnie prawd, nie jestem pewna czy dobrze pami臋tam, ale raczej fa艂sz贸w) czy ja co艣 藕le spojrza艂am w tak banalnym zadaniu? xd Mia艂am chyba tylko jedn膮 prawd臋.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰piotr
Ja zdawalem eksternistycznie LO w czasie PRLu nie bylo 艂atwo z 40 uczni贸w ukonczylo 18 os贸b .

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
co nas to obchodzi?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
To ze jeste艣cie niedouczeni na wy偶szych uczelniach hoduje sie nieuk贸w . Dzisiejsi absolwenci szkol wy偶szych maja mniejsza wiedze od absolwent贸w LO w PRLu .

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Sam sobie odpowiedzia艂e艣 ze to cie nie obchodzi . Nic was mnie obchodzi tylko jak zdoby膰 kas臋 i gdzie sie zabawic sie zabawi膰 . Plytkie pokolenie. Bez ambicji

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
18 os贸b z 40 uczni贸w to nie tak ma艂o. Aktualnie 艣rednio z oko艂o 300 podchodz膮cych do matematyki, jakie艣 200 nie zdaje. Wi臋c tylko 1/3 zalicza. Zreszt膮, zdawalno艣膰 nie zawsze 艣wiadczy o trudno艣ci egzaminu, te偶 o poziomie wiedzy i umiej臋tno艣ci ludzi, kt贸rzy do niego podchodz膮. I 艣wietnie, 偶e za czas贸w PRL-u by艂o tak fajnie :D Dzi臋ki PiS-owi powoli tam wracamy, szczeg贸lnie w艂a艣nie systemem szkolnictwa. Nic tylko si臋 cieszy膰, skoro pan tak mi艂o wspomina.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
G****o mnie to obchodzi go艣ciu. To 偶e lepiej rozwijamy 艣wiat tworz膮c nowe przedsi臋biorstwa i rozwijaj膮c technologie to nie pow贸d aby艣 pisa艂 jak to w PRL-u by艂o wspaniale. W skr贸cie, jeste艣 idiot膮.

Udost臋pnij ten post

B膮d藕 aktywny! Zaloguj si臋 lub utw贸rz konto

Tylko zarejestrowani u偶ytkownicy mog膮 komentowa膰 zawarto艣膰 tej strony

Utw贸rz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj si臋

Posiadasz w艂asne konto? U偶yj go!

Zaloguj si臋