Gość gość Napisano Listopad 3, 2018 ja na pewno oblalam informatyke..ciekawe co jeszcze :) heh :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 4, 2018 Ja obstawiam tak : Angielski - 4 Informatyka 1/2 Polski 3/4 Biologia 3/4 Chemia 1/2 Matematyka 1/2 Historia 1/2 Wos 4/5 Fizyka 1/2 Podsawy przedsiebiorczosci 4 Geografia 3 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 4, 2018 Jak dla mnie: Matematyka 6 Angielski 6 Biologia 5-6 Chemia 5 Informatyka 6 Fizyka 3-4 Geografia 3-4 Historia 3-4 Polski 3 Wos 1-2 PP 2 Z biologii i chemii wiem, że zrobiłam na każdym z 2 błędy (kompletnie na odwrót zrobiłam zadanie z benzyną i nie wiem czy dobrze napisałam równanie jonowe skrócone), więc zobaczymy. Jeśli klucz będzie fajny czy do d**y, może się z któregoś uda 6. Z reszty się nawet nie uczyłam, więc na więcej niż 3-4 nie liczę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 4, 2018 no u mnie sesja w lutym poprawka na bank ale sie ciesze bo wiem jak to wyglada Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 4, 2018 no dobrze ze zaczelam teraz bo w pazdzierniku zdam polowe tak to w lutym moze jakies tez ewentualnie za rok w pazdzierniku i ewentualnie matura nie teraz tylk oza rok :D pojde do pracy przynjamniej autko sb kupie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 4, 2018 denerwuje mnie czekanie na wyniki bzika mozna dostac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość1231239828294828492842 Napisano Listopad 4, 2018 ja zdawalam w łodzi pierwszyy raz i mysle ze podstawy przedsiebiorczosci bedzie 3 fizyka bedzie 2 angielski bedzie 3 albo 4 polski 2 albo 3 infrmatyka 1 albo jakims cudem 2 biologia 4 mysle geografia mysle miedzy 2 a 3 historia 1 albo 2 chemia mysle ze 2 matematyka mysle ze 2 jednak bedzie wos takie 4 ogolnie to nie jest trudne do zdania Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 4, 2018 Do egzaminów przygotowujecie się dużo wcześniej czy na krótko przed nimi? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 4, 2018 Ja notatki robiłam przez 4 miesiace a nauka konkretna na pamiec to zaczelam miesiac przed egzaminamo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 4, 2018 podstawowa wiedza z liceum :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 4, 2018 najlepiej rozlozyc sb na 3 sesje typu 4-3-4 albo dwie 6-5 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 4, 2018 moje przypuszczenia infromatyka 1 :O angielski 3 polski 2 biologia 3/4 chemia 2 gegra 2 wos 3/4 matematyka 2 historia 1/2 ale raczej zdalam fizyka 2 pp 3 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 4, 2018 Mam pytanie czy świadectwo musi być złożone w oryginale czy może być odpis za zgodność z oryginełem? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 4, 2018 Oryginal Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 4, 2018 Z tych przypuszczeń wynika, że najwięcej niezadnych może być z matmy i informatyki. Kiepsko też jest z chemią, fizyką i historią... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 4, 2018 Gdy dostaniemy wyniki, mamy tylko dwa miesiace na naukę : grudzień i styczeń... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 4, 2018 Jeżeli nie mam oryginału tylko kopię to nie dopuszcząmnie do egzaminów? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 4, 2018 Czytacie te wszystkie lektury,które są w informatorach? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 4, 2018 Świadectwo można dać z zawodówki( jak ktoś chodził)... Jeżeli nie masz żadnego oryginału świadectwa to musisz zgłosić do swojej byłej szkoły po duplikat. Duplikat ma taką samą wartość co oryginał. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 4, 2018 Kopi nie przyjmą, duplikat tak... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 4, 2018 lektur nie ma co czytac zdasz bez prbolemu lektury tylko do polskiego na maturze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 4, 2018 lektury sa podane bo taka jest podstawa programowa i to sie przerabia w szkole ale na egzaminie zadnej ni bylo wiec spoko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 4, 2018 Duplikat mam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 4, 2018 Na egzaminie z polaka jest fragment tekstu na podstawie,którego odp na pyt.? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 4, 2018 tak masz podane 3 tesky i do nich abcd i otwarte i rozprawka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 4, 2018 to czekanie jest dobijajace serio ............... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 4, 2018 ja tez infe oblalam na bank Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 5, 2018 No to uczcie się tej informatyki, bo znowu nie zdacie... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 5, 2018 Mieliście na egzaminie z chemi może stężenie procentowe i molowe? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 5, 2018 Mieliście może na egzaminie z chemi stężenie procentowe i molowe? Wiecie jakich mniej więcej zadań otwartych mozna się spodziewać? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach